VITCHI VILANI Anmeldelser 113

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ELSKER alt jeg har mottat! Har nå tre gensre i forskjellig farger, en tights, en shorts, to flares bukser i forskjellig farge, to topper, og litt til! Litt av hvert å ELSKER alt sammen👏🏼👏🏼👏🏼... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kan ikke si at klærne er dårlige, men servicen er det.. Retur må gjøres med utskrift fra mail og det er veldig tungvint. Selv om retur sendes på deres vilkår, kan den likevel bli avvist.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg gir VITCHI full pott med stjerner!🌟 Jeg har aldri vært borti noen treningsklær som er så behagelig å trene med. Jeg er utrolig fornøyd med kvaliteten og de sitter som støpt på kroppen. Føler... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilte en Mens Half Zip T-shirt for å teste ut passform og materiale. Passformen sitter som støpt på kroppen og materiale er noe av det bedre jeg har prøvd. Fungerer utmerket til trening, men og... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tøjbutik
  2. Herretøjsbutik
  3. Dametøjsbutik

Skrevet af virksomheden

Vitchi Vilani is a Norwegian fashion brand. Since our founding, we've committed ourselves to creating premium fashion. We deeply value the relationship we build with each customer. Your feedback drives our mission to refine our collections and create pieces that resonate with your unique style. We invite you to share your experience and help us continue shaping the future of Vitchi Vilani. Thank you for being part of our story.

Kontaktoplysninger

4,2

God

TrustScore 4 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kan ikke si at klærne er dårlige

5. februar 2026

Elendig!

Dårlig kundeservice og virkelig ikke den kvaliteten de beskriver på tracksuiten. Evig lang leveringstid, ba derfor om refusjon. Da sluttet de å svare. Bedt om returlapp, men fremdeles ikke noe respons. Helt elendig! Aldri mer!

31. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fikk feil med 2 av tightsene jeg…

Fikk feil med 2 av tightsene jeg kjøpte. Kundeservice bruker lang tid å svare, de ber meg trekke krav fra klarna så skal de sende nytt produkt men ingenting skjer dessverre. Synd, for klærne kunne absolutt blitt ny favoritt 😭

28. december 2025

Helt ubrukelig nettside

Helt ubrukelig nettside! Bestilte julegave derfra i November, for å forsikre meg om at det kom frem til jul. Etter flere uker med venting var det enda ikke sendt! De var tomme for produktet på lager plutselig! Lovet at det fortsatt sku komme frem til jul, og jeg ble lovet gratis vare. Enda ikke hørt noe fra dem, og sitter med et betalt produkt som ikke er kommet, og de svarer ikke på mail lenger. Her blir Forbrukerrådet kontaktet om ikke lenge!

22. januar 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Flott genser

Ga de først en stjerne da jeg måtte vente LENGE for å få varen. Men de svarte på mail da jeg spurte, og ga en gave sammen med varen da den kom. Det er god kundeservice. Og mest av alt så er genseren kjempefin.

10. januar 2026

Really love my Vitchi set

Really love my Vitchi set. Material is super soft and comfy, fits really nice and looks good on. I wear it almost every day now 😅

Order came fast and everything was packed nicely. You can tell they care about quality. Definitely will order again.

9. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I’m really impressed with this sports…

I’m really impressed with this sports brand! The leggings fit perfectly, feel supportive, and stay in place during workouts. The sports bra is comfortable, stylish, and offers great support. High quality fabric and beautiful design definitely buying again!

9. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ELSKER alt jeg har mottat!

ELSKER alt jeg har mottat!
Har nå tre gensre i forskjellig farger, en tights, en shorts, to flares bukser i forskjellig farge, to topper, og litt til! Litt av hvert å ELSKER alt sammen👏🏼👏🏼👏🏼 skulle ønske det var mer farger å velge i. Ønsker meg mer Rosa, hvit og brun.

Luksuriøst stoff og veldig god passform og elastisitet!
Litt redd for å bruke det i alle type settinger da det koster litt. Men Absolutt verd hver krone!

24. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I’ve been searching for so long to find…

I’ve been searching for so long to find the right tracksuit something with that perfect oversized fit that still looks stylish and not like a big baggy sack…… And I finally found it .The cut is just amazing relaxed, but still gives shape and looks put together. You can tell right away that it’s been designed with attention to detail and real understanding of fit.
The material feels absolutely incredible. The moment I put it on, I didn’t even want to take it off. It’s super soft, smooth, and has this premium weight that makes it feel luxurious, not cheap or flimsy. Honestly, it’s nothing like the fast fashion tracksuits from H&M, Zara or other brands those don’t even come close. This one feels so much better on the skin..
I’ve worn it around the house, out for coffee, even to the airport, and I always get compliments. It’s that perfect balance between comfort and style effortlessly cool, but still cozy enough .
If you looking for that “perfect oversized tracksuit”this is the one. Quality, comfort, and fit are on another level. I’m genuinely impressed

1. oktober 2025

Bestilte tracksuit settet

Bestilte tracksuit settet, med en lovnad om at dette skulle sendes dagen etter, og at vi skulle få 2 gratis gaver med. Den ble ikke sendt før 1 uke etter dette, og når vi mottok den var det bare 1 gave. Da vi måtte bytte ene settet i annen str. tok det 6 uker før vi mottok det i posten. Med ny lovnad om gratis gave. Denne gangen var det ingen gave med. Itillegg har settet etter 1 døgn fått mange nupper, noe som ble fremstått å skulle være «slitesterkt». Veldig dårlig service og kvalitet til altfor høy pris.

18. oktober 2025

Utrolig bra kvalitet

Jeg har en half zip genser, crewneck sweatshirt og treningstights. Alt av superbra kvalitet! Det er mykt, komfortabelt og sitter utrolig godt på.

Også pluss poeng for kort leveringstid, jeg fikk varene dagen etter bestilling.

Anbefales!

16. oktober 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Eg elsket bodysuit

Eg elsket bodysuit. Fantastisk stoff og passform. Litt lang i armene det går greit. Men eg fikk til sendt feil str på sportsbh. Kundeservice svare raskt at de ville sende rett str med en gang siden de hadde gjort feilen og eg ville ha den i posten innen onsdag 3/9 men enda ikke fått den. Purret på dette. Så den ble sendt etter eg hadde returnert den feil str til posten pakken. Litt dumt de ikke holder det de lover

29. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.