1. Butik med vitaminer og tilskud
  2. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Urtebutik
  4. Materialistgrossist

PREMIUM DAILY VITAMIN PACKS: Elke dag optimale ondersteuning voor jouw gezondheid en vitaliteit! Met maar liefst 45 essentiële voedingsstoffen in slechts 5 supplementen per handig dagelijks zakje.

4,3

Gebruikersgemak is enorm!

Met een ongelooflijk onregelmatige levensstijl als student is het gebruikersgemak van het zakje enorm! Geen onhandige potjes die bij regelmaat vergeten worden... maar gewoon handig in één keer de juiste combinatie en dosis. Daarnaast ervaar niet alleen ik maar de rest van mijn huisgenoten verbetering in de concentratie en weerstand. Ook na een avondje drinken...

15. november 2020

Hoogwaardige ingrediënten voor uitstekende prijs

Snelle levering. Geen losse potjes meer, maar lekker makkelijk kant en klare zakjes in een box. Bovendien qua hygiëne veel beter. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding als je naar samenstelling en dosering kijkt. Ik ben fan!

29. september 2020

Mooi product van VitaGuard

Product is makkelijk te bestellen op de overzichtelijke site. Snelle levering van het product.
De vitamines zijn handig verpakt in makkelijk te openen zakjes.
Het zou in de toekomst een mooie stap zijn om de zakjes te verpakken in biologisch afbreekbaar materiaal

26. september 2020

Alles in 1 zakje

De zakjes met daarin de supplementen zijn ideaal. Geen gedoe meer met verschillende potjes. Ook fijn dat er op de website veel info staat over de ingrediënten.

24. september 2020

Kwaliteit in handige pakjes!

Kwaliteit supplementen in handige pakjes!
Ik ben net klant geworden bij Vitaguard. Al een tijdje was ik op zoek supplementen en vitamines van hoge kwaliteit. En volgens mij heb ik die gevonden :-) De informatie op de website is zeer uitgebreid en er staat goed uitgelegd hoe ze de supplementen hebben samengesteld, waarom ze erin zitten en waarom ze beter worden opgenomen dan andere merken (voor mij een belangrijk argument). De combinatie van ingrediënten past heel goed bij wat ik nodig denk te hebben. Het product komt in een handige box met 30 zakjes. Voor elke dag eentje. Voor het gemak en met korting bestel je per kwartaal of per jaar. Dus al met al heel tevreden. Goed om te zien dat er ook nog bedrijven zijn die voor kwaliteit gaan.

21. september 2020

Super 👍

Super 👍
Delivered very quick and well packed. The box and vitamin packs look very appealing and Very handy and I can definately bring the packs anywhere. Exaclty what I need for my travel. The package also included a card from them, very sweet . Highly recommended.

21. september 2020

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Zeer handige doorzichtige zakjes! Makkelijk om mee op reis te nemen! Precies de juiste samenstelling die ik op mijn leeftijd nodig heb!

19. september 2020