1. Butik med vitaminer og tilskud

Pure Berg is een premium merk dat traditionele shilajit hars uit het noorden van Pakistan, uit de Karakoram en Hunza regio, naar Nederland en België brengt met één heldere belofte: compromisloze puurheid. Wij werken direct met lokale boeren en partners in de vallei, zonder onnodige schakels. Daardoor blijft de keten kort, transparant en eerlijk.

4,2

God

Top kwaliteit

De verpakking, het potje en het lepeltje stralen direct professionaliteit uit je ziet meteen dat dit pure berg shilajit van hoge kwaliteit is. Daarnaast staan ze altijd open voor vragen en geven ze duidelijke hulp bij het gebruik. Zeker een aanrader!

26. marts 2026

Heel pure shilajit

Heel pure shilajit, bedankt!

12. februar 2026

Besvarelse fra Pure Berg Shilajit

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de shilajit als heel puur ervaart. We waarderen je vertrouwen.

Gebruik voor Hifz

Ik gebruik dit product om mijn focus en concentratie te verbeteren. Ik ben er zeer tevreden mee.

5. februar 2026

Besvarelse fra Pure Berg Shilajit

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het gebruikt tijdens je hifz en dat je tevreden bent. Mooi dat het voor jou bijdraagt aan meer focus en concentratie. We waarderen je vertrouwen.

natural and super pure

2. februar 2026

Besvarelse fra Pure Berg Shilajit

Bedankt voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat je het product als natuurlijk en super puur ervaart. We zien dat je 3 sterren hebt gegeven, is dit bewust, want vanuit je review begrijp ik dat je positief bent. ☺️

Lost goed op

Lost goed op! Smaakt ook zeer natuurlijk. Snele levering.

14. januar 2026

Besvarelse fra Pure Berg Shilajit

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het goed oplost en dat je de smaak als natuurlijk ervaart. En goed dat de levering snel was. We waarderen je feedback!

Ik heb verschillende soorten shilajit…

Ik heb verschillende soorten shilajit geprobeerd. Ik merk wel duidelijk dat dit hoogwaardige kwaliteit is. Ik heb meer focus tijdens mijn werk en daarnaast is het ook gebruiksvriendelijk. De shilajit is niet per se steenhard dus ik kan het makkelijk gebruiken. Zeker een aanrader.

Ps: top spul als je af en toe gewrichtsklachten hebt en/of last hebt van vermoeidheid.

12. januar 2026

Besvarelse fra Pure Berg Shilajit

Dankjewel dat je dit zo uitgebreid deelt.

Heel fijn om te horen dat je na meerdere soorten echt het verschil merkt in kwaliteit én gebruiksgemak. En dat “niet steenhard” noemen we vaker, precies daarom kiezen veel mensen voor deze vorm. Dankjewel voor je vertrouwen!

De beste uit de test, Meerdere uitgeprobeerd

Meerdere uitgeprobeerd
Deze bevalt het beste!
Puur en helder van smaak 👍🏻

24. december 2025

Besvarelse fra Pure Berg Shilajit

Wat fijn om te horen, dank je wel voor het delen! 🙏
Mooi dat je meerdere hebt geprobeerd en dat deze er voor jou echt uitspringt.

Geniet ervan en nogmaals bedankt voor je vertrouwen.