Verkeerde bestelling geplaatst (door niet geheel duidelijke info op website) bij deze webshop in Nederland. Fout blijkt vaker voor te komen (zo wordt gecommuniceerd). Kan vervolgens wel worden gereto... Se mere

Wanneer je hier koopt hou dan rekening met een onbestaande klantenservice. Zelfs de wettelijke fabrieksgarantie worden niet gehanteerd. Beamer scherm van 6 maanden oud komt niet meer omhoog (problee... Se mere

Ik had hier een Epson projector besteld. Levering ging erg snel (vanuit Duitsland). Helaas viel de projector zelf tegen qua beeldkwaliteit. Gelukkig waren ze erg behulpzaam in het retourproces, dus wa... Se mere

Onlangs (op een zaterdag) wat spullen besteld. Deze waren maandagochtend direct verstuurd, kreeg daar netjes een status update (via de mail) met bijbehorende UPS tracking code. Aangezien het 1 x... Se mere

1. Fotohandler
  2. TV-butik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Visunext.nl behoort tot de grootste en belangrijkste aanbieders voor home-cinema en presentatie-techniek.

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dankzij beamershop24 een leuke kerst

Paar dagen voor de kerst, Heb ik de Epson EB-X72 besteld, en de volgende dag was die al binnen.
Eerst even wat tijd gegeven om bij te komen van de lange reis. zodat er geen kans was op condens etc.
in de beamer.

Na wat uren te hebben gewacht, Heb ik hem aangesloten.

Het eerste wat mij opviel was het geluid wat die maakte.
namelijk nagenoeg niks. mijn pc maakt meer herrie dan de beamer.

Het beeld was gewoonweg perfect. Super heldere kleuren. Meteen in het menu de ECO mode opgezocht en hem daar op ingesteld. Het werdt iets minder vel aan de ogen maar de kleuren bleven perfect.

Binnen een bereik van 2m50 had ik een ±85" beeld op het scherm.

Deze Beamer is zo stil dat het je niet eens stoort dat die dicht bij staat.

Aansluiten van PC/Laptop of DVD speler is eenvoudig.

Op 1e kerstdag (2009) films gekeken met paar man, de beamer heeft in ieder geval zorg gedragen voor een zeer geslaagde kerst.

Het vertrouwen wat ik al had in Epson Printers is sinds kort uitgebreid met de Epson Beamers.

Ik hoop nog jaren plezier te hebben van de beamer.

Groetjes,
René uit Enschede.

29. december 2009

goede service

ik ben enorm tevreden over de snelheid dat mijn beamer is geleverd!!! maar zeer tevreden over de service die ik kreeg van Willem Struik! en werd snel en kort geantwoord, ik zal deze shop niet snel vergeten (een beamer koop je ook niet elk jaar) maar moest ik ergens iets horen, ik zal ze zeker doorverwijzen! over de tevredenheid van men beamer kan ik nog niet veel zeggen, ik wacht nog op men hdmi kabel (hij was niet beschikbaar bij jullie) en waar ik hem dan besteld heb ben ik helemaal niet tevreden! (projectie paleis) het gaat jullie goed! groetjes Benny

13. december 2009