Meest slechte ervaring ooit! Bestel er dan ook niets want je word puur opgelicht. Duurde onwijs lang voordat ik mijn bestelling binnen had, en deze was ook niet eens compleet. Op geen enkele manier co... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Ik ben heel blij met het tuigje setje en de tas, echt top kwaliteit ! Ik had alleen 2 maten besteld om te passen bij mijn hondje Bella, eerst lukte het niet om contact op te nemen, maar na een paa... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vipspaw is een luxe- en modieus merk voor huisdiereigenaren die het beste willen voor hun harige vriend(in). We streven ernaar stijlvolle en comfortabele producten te leveren waar zowel honden als hun baasjes van kunnen genieten!
Kontaktoplysninger
Stijlvolle comfortabele hondentuigjes…
Wat een super leuke en vooral chique tuigjes!
Ik heb lang gezocht naar een leuk tuigje voor onze Shiba Inu, de standaard tuigjes die verkocht worden in een dierenwinkel zijn mij toch te saai. De tuigjes zijn zacht en comfortabel, makkelijk in gebruik en niet te veel gedoe!
Ook een super snelle levering en goed contact :)
Ik ben super blij met de tuigjes!
Zeer mooie producten
Zeer mooie producten, in het echt zelfs nog mooier dan op foto. Zeer snel geleverd& fijn contact gehad.
Het volgende tuigje is al onderweg 🤩
Het tuigje van vipspaw
Het tuigje van vipspaw overtreft alle verwachtingen en kan met recht als geweldig worden bestempeld. De kwaliteit van het materiaal en de zorgvuldige afwerking maken het niet alleen duurzaam maar ook comfortabel voor je harige vriend. Het is niet alleen functioneel, maar het trendy ontwerp geeft je huisdier ook een stijlvolle uitstraling tijdens wandelingen. Kortom, het tuigje van vipspaw combineert stijl en functionaliteit op een geweldige manier.
Precies wat ik zocht
Het product voldoet helemaal aan de beschrijving en mijn verwachtingen. Uitstekende kwaliteit en het ziet er ook mooi uit. Vlugge levering
super!
Super snelle levering en super mooie fijne tuigjes! Erg blij mee, ze staan prachtig!
Ik ben zeer tevreden🤍
Ik ben zeer blij met het nieuwe teddy setje voor mijn kleine chihuahua. Een fijn en leuk tuigje vinden voor mijn hondje is soms dan ook erg lastig omdat hij zo slank en klein is, omdat het tuigje goed te verstellen is was dit meteen een goede match. Een maat S paste perfect en ziet er ook nog eens mega schattig uit! Prijs en kwaliteit waren top dus kan gerust meerdere aanschaffen. Echt een aanrader
Mooi tuigje
Mooi tuigje, goede kwaliteit en makkelijk in gebruik! Al veel complimenten over gekregen.
Habe für meinen zweiten Hund jetzt auch…
Habe für meinen zweiten Hund jetzt auch eins gekauft da diese Geschirre einfach wunderbar sind. Leicht um zu machen und auch gut ab zu nehmen, dazu laufen die Hunde sehr gut damit.
Super happy :-)
Ordered yesterday, delivery today. Super cute harnesses with same leashes, poopbag holders and shoulder bag for myself. Size S fits my puppy of 2,5kg ánd my adult dog of 9kg. So I'm hoping my puppy doesn't grow too much so she still fits it when adult. For now super happy with my purchase :-)
In stijl over straat
Ik heb voor mijn dwergpoedel een tuig met riem en zakjeshouder van Vipspaw gekocht. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en het feit dat je op de hoogte gehouden werd van het leverprocess. Het pakketje kwam snel aan en was duidelijk met veel zorg en liefde ingepakt. Het tuig is van mooie kwaliteit en netjes afgewerkt. Ik merk wel dat het tijdens het dragen wat naar een kant zakt, ondanks dat je hem op allerlei mogelijke manieren kan verstellen. Wellicht door de 'zwaarte' van de sluiting? Het tuig moet over het hoofdje wat mijn harigheid niet heel prettig vindt en moet bij hem telkens versteld worden omdat zijn nekje veel smaller is dan zijn hoofd dus het aan en uittrekken vergt hier wat tijd. Echter mag dat de pret niet drukken. Shinen doet hij zeer zeker met zijn tuig en we zijn er dan ook zeker erg blij mee.
Ten eerste super snelle levering en me…
Ten eerste super snelle levering en me hondjes lopen perfect naast mij
Mooi! 💜
We hebben een mooie set (tuigje & riem) voor onze Shih Tzu gekocht. Het werd leuk bezorgd met een zakje snoepjes erbij voor de hond. Fijn dat je het tuigje kan verstellen zodat ze het nu als puppy al past maar er ook nog in kan groeien. Blij mee! 💜
Leuk tuigje!
Tuigje ziet er mooi uit (netjes afgewerkt) en ik vind ‘m super leuk staan op alle poedeltjes. Bij ons hondje (teckeltje) valt me op dat de gespen waarmee het tuigje versteld wordt erg uitsteken. Bij poedeltjes of andere honden met gekruld of lang haar valt dit denk ik niet zo erg op en zal het niet storend zijn. Wellicht dat het in de productie lukt een manier te vinden de verstelgespen wat subtieler te maken.

Besvarelse fra Vipspaw
Tuigjes en tasjes van top kwaliteit
De tuigjes zijn echt heel fijn! Goede kwaliteit en en de stof is ook heel mooi. De doggy mom bag is perfect voor wandelen en het vakje waar je de koekjes in doet kun je zelfs eruit halen met een drukkertje om de kruimels er makkelijk uit te doen.
Super blij met het tuigje voor me…
Super blij met het tuigje voor me kleine pomeriaan!🤩 Super snele levering echt super blij mee 😍
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.