Meest slechte ervaring ooit! Bestel er dan ook niets want je word puur opgelicht. Duurde onwijs lang voordat ik mijn bestelling binnen had, en deze was ook niet eens compleet. Op geen enkele manier co... Se mere

Tuigje ziet er mooi uit (netjes afgewerkt) en ik vind ‘m super leuk staan op alle poedeltjes. Bij ons hondje (teckeltje) valt me op dat de gespen waarmee het tuigje versteld wordt erg uitsteken. Bij p... Se mere

Ik ben heel blij met het tuigje setje en de tas, echt top kwaliteit ! Ik had alleen 2 maten besteld om te passen bij mijn hondje Bella, eerst lukte het niet om contact op te nemen, maar na een paa... Se mere

Ordered yesterday, delivery today. Super cute harnesses with same leashes, poopbag holders and shoulder bag for myself. Size S fits my puppy of 2,5kg ánd my adult dog of 9kg. So I'm hoping my puppy do... Se mere

1. Dyrehandel

Vipspaw is een luxe- en modieus merk voor huisdiereigenaren die het beste willen voor hun harige vriend(in). We streven ernaar stijlvolle en comfortabele producten te leveren waar zowel honden als hun baasjes van kunnen genieten!

3,8

God

Ik heb mijn bestelling nog niet…

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen !!! 30 mei besteld en ik kan daardoor geen meer sterren geven !!!

17. juni 2024
Vipspaw-logo

Besvarelse fra Vipspaw

Beste T.Martin,

Bedankt voor uw bericht. Onze excuses voor de verwarring en het ongemak dat u hierdoor heeft ondervonden.

Uw bestelling betreft een pre-order, waarvoor een levertijd van 3-4 weken geldt. We verwachten dat uw bestelling ieder moment geleverd zal worden en dat deze binnen de afgesproken termijn bij u aankomt.

We waarderen uw geduld en begrijpen dat wachten vervelend kan zijn. Mocht u nog verdere vragen hebben of aanvullende informatie wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Nogmaals onze excuses voor de verwarring en bedankt voor uw begrip.

Top bedrijf met hele goeie kwaliteit

Wauw wat zijn wij blij met ons tuigje, het is een mooie stof van super kwaliteit😍 zo blij dat we voor dit tuigje zijn gegaan, maar buitenom dat wat een goede service, alles was snel geregeld en met liefde ingepakt❤️ kortom helemaal top, en de personen achter het bedrijf ook💋 Wij zullen zeker nog eens een bestelling doen in de toekomst🥰

🐾van FranseBulldog_Stitch

2. juni 2024

Dit is alles wat je wil

Dit is alles wat je wil, de perfecte kwaliteit, de kleuren die net even anders zijn en er echt uitspringen en dan nog kunnen matchen met je hond omdat je ook een tas voor jezelf aan kan schaffen die van alle gemakken voorzien is. Ik ben verliefd en mijn lieve Moos ook. Het staat haar prachtig en de service die geboden wordt is ook echt super. Ik ga hier zeker vaker bestellen. De volgende bestelling krijg ik binnenkort weer binnen 🤗

30. maj 2024

Stitch is blij met zijn tuigje

Stitch is blij met zijn tuigje, ook super fijn dat deze bij het borststuk te stellen is 😊. Tuigje is ook al goed vies geworden, na het wassen zag deze er weer als nieuw uit. Voor Franse Bullen gaat deze ook fijn over hun koppie heen 🐾. Service helemaal prima !

30. maj 2024

Ons favoriete tuigje

Netjes verpakt binnen gekregen. En zelfs nog iets lekkers voor de hond erbij! Erg mooi product, kan makkelijk in de wasmachine en komt er ook netjes weer uit. Wij gaan zeker meer bestellen.

20. maj 2024

het tuigje is veel te zwaar

het tuigje is veel te zwaar. de maat xxs is voor hondjes van 600 à 1500gram, terwijl het tuigje 130 gram weegt. Dat is dus meer dan 10% van het gewicht van de pup.
Ikzelf weeg 65kg en zou echt niet graag iets van 6.5kg rond mijn schouders hebben hangen .... Dit komt door de zware metalen tussenstukken en sluiting - die waren beter van lichtgewicht materiaal geweest in plaats van massief metaal.

17. maj 2024
Vipspaw-logo

Besvarelse fra Vipspaw

Bedankt voor uw waardevolle feedback. We begrijpen uw zorgen over het gewicht van het tuigje in verhouding tot het gewicht van uw kleine pup. Onze tuigjes zijn beschikbaar vanaf maat XS, en we erkennen dat deze maat te zwaar kan zijn voor hondjes van dit gewicht.

We nemen uw opmerkingen over de sluiting serieus en zullen dit bespreken met ons ontwerpteam om te onderzoeken of er lichtere materialen gebruikt kunnen worden die nog steeds veilig en duurzaam zijn. U mag het tuigje uiteraard binnen 2 weken na levering aan ons retourneren!

Voor verdere vragen of aanvullende feedback, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn er om u te helpen en willen ervoor zorgen dat u en uw pup tevreden zijn met onze producten!

Heel snel verzonden

Heel snel verzonden, zondag besteld dinsdag in huis.

Netjes verpakt, super mooie kwaliteit en pasvorm. Ik vondt het vooral mooi maar voor Louietje moet het draagbaar zijn.

Ik ben echt heel tevreden

29. april 2024

Verliefd op de kleur!

Snelle levering! het trainings / poepzakjes tasje ziet er stevig en netjes uit! En die kleur! Helemaal verlieft op de lila!
En zo lief om trainingssnoepjes er bij cadeau te geven! En glutenvrij wat erg handig is als je zelf allergisch!
Dat gaat Sarah mijn nieuwe hond erg lekker vinden!
Liefs demi en @sarah.the.assistancedog

16. februar 2024

Een aanrader!

Hele aardige mensen en ook heel snel verzonden. Tuigjes zijn van uitermate goeie en zware kwaliteit. De puppies lopen er zeker chique bij! Absoluut een aanrader :)

30. januar 2024