Vintello Anmeldelser 313

1,1

Helaas pas de reviews gelezen nadat ik had besteld en betaald. Leren schoenen besteld. Deze kwamen binnen. Leken niet op de schoenen en waren ronduit lelijk. Meerdere malen via email contact gehad... Se mere

Ik blijf maar negatieve recensies schrijven in de hoop dat er eindelijk een eindelijk komt aan mijn al half jaar durende strijd om mijn geld terug te krijgen. Blijkbaar hebben ze liever vele negatiev... Se mere

Alles ging mis. Pantoffels opstelling niet. Het terugsturen kostte €15,00, want het moest naar China. Kon een vervangend artikel bestellen, heb dit gedaan Poloshirt besteld, gekregen, maar dit kun... Se mere

KOOP HIER NOOIT IETS, ALLEMAAL CHINEES SPUL! KLEIN, SLECHTE KWALITEIT EN RETOUNEREN IS EEN DRAMA. ALS JE IETS TERUG WIL STUREN MAG JE HET TEGEN BETALING VAN ZO'N 25 EURO TERUG STUREN NAAR EEN ADRES I... Se mere

1,1

Dårlig

Nooit ofte nimmer hier iets bestellen

Nooit ofte nimmer hier iets bestellen. Alles is van erbarmelijke kwaliteit. Totaal waardeloos. Komt uit China. Dus ik kan het niet genoeg herhalen trap niet in hun valkuilen met mooie foto's op hun site. Bezint eer ge begint. Je betaalt veel voor niks. En retourneren kost kapitalen alles zelf betalen.

20. november 2025

Vintello=Oplichters

Absoluut niet bestellen!! Je bestelt een product dat een normale Europese prijs heeft en krijgt zeer goedkope Chinese rommel toegestuurd. Ze doen of ze in Amsterdam gevestigd zijn maar in werkelijkheid is het een Chinese webshop. Retourneren kost €35,-
Pure oplichting.

22. november 2025

Koop hier niet!

Koop hier niet!! Verkeerde maat, veel te laat, anders kleding en retouneren is onmogelijk. Pakket komt gewoon niet aan in China. Proberen je eerst met andere oplossing het bos in te sturen. Chinees bedrijf dikke scam reageert al maanden nergens meer op. Trap er niet in

7. juli 2025

Zeeeeer slecht

Duurt heel lang , dat is het ergste niet eens maar mensen die wat goedkoper moeten kopen door minder geld dan 100 euro uit zak te trommelen door troep te leveren heeeel triest koop hier nooit

3. november 2025

Schandalig slecht behandeld

Schandalig slecht behandeld. Kleding pastte niet (ondanks gebruik van hun maattabel). Er wordt verwacht dat je zelf retourneert naar hun leverancier in China. Kosten 25 euro. Pakje is nooit aangekomen, ondanks dat ik exact de instructies heb opgevolgd. Inmiddels reageren ze niet meer op mijn emails. Nooit met deze partij in zee gaan!

17. november 2025

Hele slechte webwinkel!!!

Hele slechte webwinkel!!!
De spullen die je besteld zijn nog geen € 1 waard, het is gewoon rotzooi van de onderste plank. Nadat je het heel duur hebt teruggestuurd blijft het bij de Douane omdat het bedrijf de zogenaamde inklaringskosten niet betaald. Als je dat zelf voorstelt te betalen krijg je het 1e riedeltje van eenmalig 20% retour en dan niks meer. Ben al 2 maanden bezig met mijn geld terug te krijgen en nog 0,0

12. september 2025

Bestel er niet!

De jas was totaal niet zoals op de foto en dan zeggen ze dat de retourkosten net zo hoog als de prijs vd jas is. Terwijl op de site anders staat. Echt verschrikkelijke klantenservice en bedrijf. Nooit meer.🤮

14. november 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Goedkope troep uit China. Eerst doen ze nog een voorstel om 10% van de betaalde prijs terug te betalen. Als je dat niet accepteert doen ze een voorstel voor 20%. Je kunt vervolgens voor eigen rekening een retourpakket aanmaken dat €25 kost. Na maanden onderweg geweest te zijn, aan mij retour gestuurd met de mededeling dat na diverse bezorgpogingen het niet afgeleverd kon worden. Koop hier vooral nooit iets!!!

17. november 2025

Scam

Scam! I ordered two winter jackets, the worst kind of Chinese junk. The product didn't match the photo, and the color and size were wrong. It was a huge hassle to get my money back; I only got 20 percent of the €110 price back.

3. oktober 2025

Oplichters

Oplichters! Ruilen kan niet. Retourneren ook niet. Geld terugkrijgen kun je vergeten. Als je iets hier koopt ben je iig je geld kwijt. Dat dit mag.

16. juni 2025

Nooit bestellen hier !

Nooit bestellen hier !! belachelijk slechte kwaliteit, lijkt niet op de foto's en het komt allemaal uit China. Retour sturen kost je €20. Hoe kunnen ze dit met droge ogen verkopen ?

2. november 2025

Er dette din virksomhed?