Helaas pas de reviews gelezen nadat ik had besteld en betaald. Leren schoenen besteld. Deze kwamen binnen. Leken niet op de schoenen en waren ronduit lelijk. Meerdere malen via email contact gehad... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik blijf maar negatieve recensies schrijven in de hoop dat er eindelijk een eindelijk komt aan mijn al half jaar durende strijd om mijn geld terug te krijgen. Blijkbaar hebben ze liever vele negatiev... Se mere
Alles ging mis. Pantoffels opstelling niet. Het terugsturen kostte €15,00, want het moest naar China. Kon een vervangend artikel bestellen, heb dit gedaan Poloshirt besteld, gekregen, maar dit kun... Se mere
KOOP HIER NOOIT IETS, ALLEMAAL CHINEES SPUL! KLEIN, SLECHTE KWALITEIT EN RETOUNEREN IS EEN DRAMA. ALS JE IETS TERUG WIL STUREN MAG JE HET TEGEN BETALING VAN ZO'N 25 EURO TERUG STUREN NAAR EEN ADRES I... Se mere
Ineens ligt de site eruit en kan je dus…
Ineens ligt de site eruit en kan je dus nooit iets terugkrijgen. 0 sterren
Nog slechter dan één ster
Nog slechter dan één ster. Misleidende informatie over bezorging, slechte kwaliteit en niet meteen duidelijk dat deze rotzooi uit China komt. Bestelling annuleren op basis van recht op bedenktijd wordt genegeerd. Nooit geld teruggezien..
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Goedkope troep uit China. Eerst doen ze nog een voorstel om 20% van de betaalde prijs terug te betalen. Als je dat niet accepteert doen ze een voorstel voor 30%. Je kunt vervolgens voor eigen rekening een retourpakket aanmaken dat €25 kost. Na maanden onderweg geweest te zijn, aan mij retour gestuurd met de mededeling dat na diverse bezorgpogingen het niet afgeleverd kon worden. Koop hier vooral nooit iets!!! Erna is de klantenservice ook echt heel slecht
Return problem
They wouldn’t let me return without sending a picture and then i couldn’t get a returnlable. They’re really difficult in this and their products have weird proportiona
De website is zwaar misleidend.
De website is zwaar misleidend.
Morgen verzonden wordt niet waargemaakt en dan komt het ook nog uit Hong Kong.
Het Amsterdamse adres wat op de site staat is niet meer dan een brievenbus firma.
Dan kun je nog beter bij Temu bestellen .
Kijk uit voor deze oplichters
Kijk uit! Neppe troep uit China en geen retourbeleid!! Oplichting dus
Blijf ver weg van deze webshop
Blijf ver weg van deze webshop.
Ik heb hier een jas besteld, na enkele weken pas ontvangen. De jas bleek uit China te komen. De maten komen verre van overeen met Europese maten. Overigens precies dezelfde jas gevonden op de bekende Chinese webshops voor een fractie van de prijs. Ik voel mij oprecht opgelicht door deze bende.
Over retour sturen doen ze erg moeilijk. Ze proberen je eerst allerlei kortingen te geven. Na meermaals aan te geven dat ik geen interesse in die kortingen heb.
Ik heb al bij veel webshops besteld maar dit nog nooit meegemaakt. Op elk vlak krijgen ze wat mij betreft een 1.
Enkellaarsjes besteld en betaald.
Enkellaarsjes besteld en betaald.. kreeg al snel ede meddeling , dat ze niet geleverd kunnen worden, heb alternatief voorgesteld ( andere kleur) ook niet mogelijk, toen ander product door hun aangeboden.. slippers en sandalen en heel idiote gympen..( in de winter) geantwoord nee dank u, graag restitutie vh aankoopbedrag 49,95.. ik ben nu ruim een maand verder krijg steeds wisselend andere emails.. nu toch de rare gympen ontvangen die denk ik stuk gaan als je ernaar kijkt, heb er NOOIT toestemming voor gegeven. Nu kan ik ze terug sturen naar China voor bijna het bedrag wat ook het aankoopbedrag is.. oplichterij allemaal ga NIET met ze in zee. Niet te bereiken zijn ze per telefoon. Ongelooflijk dat dit kan. Grt H. Barning
Wat een snert shop
Wat een snert shop. Mooie trui besteld maar een flut plastic truitje toe gestuurd gekregen. Waardeloos. NIET BESTELLEN BIJ DEZE SITE !!!!
Levert zeer slechte kwaliteit
Levert zeer slechte kwaliteit. Volgens website niet goed geld terug garantie, maar ze willen geen geld terug geven. Bieden alleen vervangend produkt aan.
Hier niets bestellen, oplichters
Hier niets bestellen. Ik probeerde een kledingstuk te bestellen via mijn creditcard. De betaling werd (gelukkig) geblokkeerd. Van de bank begrepen dat deze partij creditcard gegevens doorzet naar andere partijen die random bedragen gaan afschrijven. Gelukkig greep het systeem bij de bank in. Een zeer dubieuze partij
Let op: heeeel slecht retour proces. Artikelen komen dmv dropshipping na dagen pas aan
Let op: heeeel slecht retour proces: keer op keer proberen ze onder volledige terugbetaling uit te komen en doen allerlei voorstellen korting op nieuwe bestelling etc. Email ontvangen dat ze geen volledige terugbetaling ondersteunen.
Artikelen komen dmv dropshipping na dagen pas aan (ik was in veronderstelling NL webshop, maar is dus niet het geval)
Oplichters
Oplichters
Mijn creditcard werd geblokkeerd omdat deze firma als onbetrouwbaar bij de banken bekend staat
Product nooit ontvangen
Bestel hier niets!
Communicatie is mogelijk totdat je daadwerkelijk gaat/wilt retourneren. Dan reageert niemand meer op e-mails en de telefoon wordt niet beantwoord. Schandalig! Ik heb de proef op de som genomen en iets geretourneerd naar het adres wat Vintello je per mail opgeeft. Het pakket komt na zo'n 2 maanden gewoon weer bij je terug. Post.nl geeft de melding bezorging niet gelukt.
Heel slechter ervaring
Heel slechter ervaring. Ik bestel een lange jasen krijg een korte.
Alleen emailkontackt. 06 nemen ze niet op.
Ik wil het terugsturen . Over en weer mailen voor retouradres. Geven ze niet.
Ik mag iets anders uitkiezen.
Dat wil ik niet
Ik wil mijn geld terug. Nooit kopen bij dit bedrijf.Had Ik eerst maar de reviews gelezen.
Bestel niet bij deze firma!
Broek besteld bij Vintello. Product niet zoals afgebeeld en veel te klein. Na veel gemail over tegoedbonnen voor volgende bestelling, mag ik product retourneren. Retourneren naar China moet je zelf betalen en kost 30 tot 45,00 euro. Geld terug krijgt je niet van deze oplichters
Wat een flut firma.
Wat een flut firma.
Zouden leren schoenen zijn, ze zijn sowieso geen leer..
Gewoon goedkope prullen.
Bovendien hebben ze geen pasvorm.
Dit is pure oplichting.
Koop niet bij dit bedrijf!!!
Koop niet bij dit bedrijf!!!
Ze zeggen 30 dagen niet goed geld terug is een SCAM.
Retour moet je zelf betalen en je moet het naar China retour sturen, vervolgens moet je het "juiste product nog eens bestellen. Geldklopperij is het.
Het shirt wat ik had besteld was eerst "kwijt" geraakt in de post. Kreeg ik ene gestuurd die ik niet had besteld. Na een hoop heen en weer gemail krijg ik nog m'n geld niet terug en ook nog eens niet het juiste shirt gestuurd.
Mensen jullie kunnen beter bij temu bestellen, als daar iets niet goed is krijg je meteen je geld terug.
Vintello.shop = shopdropping shop
Net een jas binnengekomen die ik besteld had.
Natuurlijk besteld had voordat ik trustpilot had nagekeken.
De jas is dus helemaal niet wat er van verwacht word.
Geprobeerd te bellen met de klantenservice maar dan een voicemail aan de lijn.
Het retour adres is een of wazig adres in China.
Typisch gevalletje van shopdropping dus.
Wees gewaarschuwd! Nooit bij deze site wat kopen!!!
Bedriegers,korte Herenlaarsjes…
Bedriegers,korte Herenlaarsjes gekocjt,zogenaamd rundleer,en orthopethisch verantwoord!!!!!Zijn gewoon van nylon,en geen voerbed,os steun!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.