Vintage Cuisine Poland Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Produkty, puszki w kolorze czarnym i czerwonym, które zamówiłam są nie dość, że praktyczne to jeszcze ładnie wykonane. Miałam małą „nie miłą przygodę”, ale szybka reakcja ze strony sklepu zrekompe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania-garnki solidnie wykonane, zgodne z opisem i warte swojej ceny. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i szybko przy bezpr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wybrałam tę firmę, gdyż ta firma oferuje akcesoria kuchenne retro i w dodatku w kolorze miętowym. Uwielbiam styl retro i kocham miętowy kolor. W dodatku dostawa jest niesamowicie szybka i mogę płacić... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lubię Państwa produkty - pasują do mnie i mojego domu. Są bardzo dobrej jakości, nowoczesne a jedocześnie maja design vintage. Pociągające połączenie - design nawiązujący do lat sześćdziesiątych i now... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Hvidevareforretning

Skrevet af virksomheden

Vintage Cuisine to firma zajmująca się produkcją drobnego sprzętu AGD w estetyce retro. Od lat specjalizujemy się w wytwarzaniu stylowych i funkcjonalnych produktów, które idealnie wkomponują się w każde wnętrze. W kolekcji Vintage Cuisine znajdziesz produkty w kolorach: kremowym, miętowym, czerwonym i czarnym. Każdy z tych kolorów idealnie pasuje do różnorodnych stylów wnętrz dodając im nutki elegancji. Od wielu lat staramy się tworzyć produkty najwyższej jakości, stale pracując nad ich udoskonalaniem. Jeśli szukasz sposobu na stworzenie niepowtarzalnego stylu, nasze produkty są idealnym rozwiązaniem. Zapraszamy do przeglądania pełnej kolekcji. Niech żyje retro!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

39 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie . Szybką dostawą , profesjonalna obsługa . Dziękuję za szybką i pozytywną transakcję. Polecam !!!!

17. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Vintage Cuisine Poland

Pani Marzeno, ogromnie dziękujemy za taką dawkę pozytywnej energii! ☀️ Cieszymy się, że nasze tempo dostawy i podejście do obsługi spotkały się z Pani uznaniem. Takie polecenia dają nam mnóstwo motywacji do działania.

Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Zespół Vintage Cuisine

Super

Super. Wszystko jest ok.

29. januar 2026

Besvarelse fra Vintage Cuisine Poland

Dziękujemy za podzielenie się z nami opinią! Zawsze miło nam wiedzieć, że nasza praca przynosi pozytywne efekty. Życzymy dużo radości z użytkowania i zapraszamy do nas częściej!

Piękny design

Piękny design , pojemność idealna dla 1-2 osób , świetna cena i rabat dla nowego Klienta. Myślę że to początek moich sukcesywnych zakupów bo te sprzęty są funkcjonalne a ich wygląd bardzo mi się podoba

28. januar 2026

Dzień dobry,
aż nam się milej zrobiło na sercach po przeczytaniu Pani opinii! To dla nas największa nagroda, gdy klient docenia nie tylko funkcjonalność, ale i serce, które wkładamy w design naszych sprzętów. Obiecujemy, że każda kolejna paczka będzie przygotowana z taką samą starannością.
Do usłyszenia!

Sklep godny zaufania…

Wszystko w tym sklepie jest na najwyższym poziomie.

28. oktober 2025

Dzień dobry,
Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Pani oczekiwaniom!

Dziękujemy za docenienie naszego sklepu i zaufanie, jakim nas Pani obdarzyła. Dołożymy wszelkich starań, by poziom naszych usług zawsze był na wysokim poziomie :)

Wszystkiego dobrego. Zapraszamy ponownie!

Sprzet kuchenny

Szybka wysyłka, sprzęt godny polecenia z ładnym designem.

27. september 2025

Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteśmy godni polecenia!

Polecam:)

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Szybka, dobrze zabezpieczona przesyłka. Czajnik super jakości, fantastyczny design.
Polecam:)

29. august 2025

Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za motywującą opinię! Mamy nadzieję, że czajnik będzie Pani służył ❤️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

To moje kolejne zamówienie i kolejny…

To moje kolejne zamówienie i kolejny raz jestem zachwycona ❤️ świetne sprzęty do tego pięknie wyglądają

29. august 2025

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za zaufanie, którym obdarzyła nas Pani ponownie.
Cieszymy się, że nasze sprzęty spełniają Pani oczekiwania! Życzymy wszystkiego dobrego ❤️

Dziękuję za super produkty

Dziękuję za super produkty, zawsze szybką dostawę i dobre ceny.
Życzę firmie powodzenia.
Maria A.

30. juli 2025

Besvarelse fra Vintage Cuisine Poland

Dziękujemy serdecznie, Pani Mario, za tak miłe słowa!

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów, szybkości dostawy i cen. Opinie takie jak Pani są dla nas niezwykle cenne i motywują nas do ciągłego doskonalenia.

Życzymy Pani wszystkiego dobrego i zapraszamy ponownie!

Czajnik mikser

Piękny design i bardzo dobre wykonanie.

Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za pozytywną opinię :) Mamy nadzieję, że produkt będzie służył!

Czajnik

Czajnik spełnił moje oczekiwania

Dzień dobry,
bardzo dziękujemy za pozytywną opinię :)

Znakomite sprzęty małego AGD

Znakomite sprzęty małego AGD, szybka dostawa, zakup z rabatem od T-mobile:))

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami opinią! Mamy nadzieję, że zamówiony sprzęt będzie Pani służył :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wyroby które kupiłam są bardzo…

Wyroby które kupiłam są bardzo estetycznie wykonane,kolor krem jest dla mnie świetny .
Wyroby mają klasę!

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że wyroby spełniły Pani oczekiwania.
Cieszymy się, że mamy zadowolonego klienta!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mikser planetarny

Produkt dopiero zakupiony, zaczynam testować. Prezentuje się bardzo dobrze.

Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię! Mamy nadzieję, że produkt będzie Pani służył :)

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Głośność radia

Dzień dobry, dostałam dzisiaj zamówione radio, jest ładne, odbiera super, ale niestety jest bardzo głośne. Na maksymalnym wyciszeniu jest i tak bardzo głośne. Czy można jeszcze coś z tym zrobić?

2. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Dzień dobry,
dziękujemy za informację. Skontaktowaliśmy się z Panią w tej sprawie, aby zapewnić jak najlepszą pomoc związaną z radiem. Bardzo proszę o sprawdzenie skrzynki pocztowej :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wszystko jak zawsze szybko i sprawnie

Wszystko jak zawsze szybko i sprawnie, produkty super,dobrze zapakowane, polecam

27. juni 2025

Besvarelse fra Vintage Cuisine Poland

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Zapraszamy ponownie!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.