Produkty, puszki w kolorze czarnym i czerwonym, które zamówiłam są nie dość, że praktyczne to jeszcze ładnie wykonane. Miałam małą „nie miłą przygodę”, ale szybka reakcja ze strony sklepu zrekompe... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Lubię Państwa produkty - pasują do mnie i mojego domu. Są bardzo dobrej jakości, nowoczesne a jedocześnie maja design vintage. Pociągające połączenie - design nawiązujący do lat sześćdziesiątych i now... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vintage Cuisine to firma zajmująca się produkcją drobnego sprzętu AGD w estetyce retro. Od lat specjalizujemy się w wytwarzaniu stylowych i funkcjonalnych produktów, które idealnie wkomponują się w każde wnętrze. W kolekcji Vintage Cuisine znajdziesz produkty w kolorach: kremowym, miętowym, czerwonym i czarnym. Każdy z tych kolorów idealnie pasuje do różnorodnych stylów wnętrz dodając im nutki elegancji. Od wielu lat staramy się tworzyć produkty najwyższej jakości, stale pracując nad ich udoskonalaniem. Jeśli szukasz sposobu na stworzenie niepowtarzalnego stylu, nasze produkty są idealnym rozwiązaniem. Zapraszamy do przeglądania pełnej kolekcji. Niech żyje retro!
Kontaktoplysninger
Żwirki i Wigury 16A, 02-092, Warsaw, Polen
- +48603258866
- info@vintagecuisine.pl
- vintagecuisine.pl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jestem pod ogromnym wrażeniem…
Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalności firmy i dbałości o klienta.
Kupiłam piękną zastawę stołową. Jakie było moje przerażenie, gdy z otrzymanej paczki wyjmowałam skorupy. Większość dotarła w kawałkach.
I teraz zaczęła się magia...
Telefon do firmy, przemiła rozmowa z odbierającym telefon panem. Uspokoił mnie, podał maila na który przesłałam dokumentację zdjęciową. Wszystko potoczyło się w błyskawicznym tempie. Cała procedura to telefon i mail.
Następna paczka dotarła w ekspresowym tempie. I tu następne zaskoczenie. Zamiast brakujących elementów dostałam pełny zestaw. Dodatkowo miły upominek.
Ogromne podziękowanie i polecenie wszystkim zakupów w Vintage Cuisine.
Są tam nie tylko nietuzinkowe, piękne przedmioty, ale i pełen profesjonalizm w obsłudze klienta.
Wrócę na 100 %.
Kupilam lodówkę turystyczną..jestem…
Kupilam lodówkę turystyczną..jestem zachwycona wyglądem,fasonem-wziętym z lat 60'...i wielkość mnie bardzo zaskoczyła...fantastyczny produkt na nadchodzące lato
Puszki
Miałam małą „nie miłą przygodę”, ale szybka reakcja ze strony sklepu zrekompensowała mi niedogodności.
Czekam teraz na zastawę, już nie mogę się jej doczekać.
Szybka wysyłka, bezproblemowa reklamacja
Szybka wysyłka, czajnik nie działał, rozpatrzenie reklamacji i zwrot pieniędzy na drugi dzień
Szybka dostawa
Szybka dostawa, towar dobrej jakości, wszystko zgodne z opisem na stronie internetowej.
Bardzo szybko dostarczona PIĘKNA rzecz
Bardzo szybko dostarczona PIĘKNA rzecz. Dobrze zapakowana. Obsługa telefoniczna- profesjonalnie i bardzo miło.
Produkt dostarczony szybko ,dobrze…
Produkt dostarczony szybko ,dobrze zapakowany. Niestety jeszcze nie wypróbowany w związku z brakiem czasu. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Pozdrawiam
Wybrałam tę firmę
Wybrałam tę firmę, gdyż ta firma oferuje akcesoria kuchenne retro i w dodatku w kolorze miętowym. Uwielbiam styl retro i kocham miętowy kolor. W dodatku dostawa jest niesamowicie szybka i mogę płacić przy odbiorze. Mam nadzieję, że przy dalszych zamówieniach się nie zawiodę. Polecam tę firmę.
Kamerka
Miałam problem z dodaniem kamerki do nowej aplikacji. Napisałam maila i bardzo szybko dostałam wskazówki co mam zrobić.
Awaryjny sprzęt- kiepska komunikacja
Kupiłam frytkownicę. Przy pierwszym uruchomieniu sprzęt się spalił. Odesłałam. Kontakt raczej trudny ze sprzedającym. Zwrot pieniędzy nie może do mnie trafić. Kazano mi kontaktować się z placówką finansową, bo rzekomo po ich stronie wszystko ok. Żenujące to. Wciąż czekam. Telefon jest nieodbierany, na maile odpowiedź słaba i następnego dnia. Generalnie nie polecam.

Po odesłaniu produktu
Po odesłaniu produktu, juz tydzień temu dostarczone do sprzedajacego, nadal brak informacji zwrotnej.

Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam . Wszystko na najwyższym poziomie.
Faktury muszę odszukiwać samodzielnie
Faktury muszę odszukiwać samodzielnie - powinna być jak zwykle przesyłana na mail .

Besvarelse fra Vintage Cuisine Poland
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania-garnki solidnie wykonane, zgodne z opisem i warte swojej ceny. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i szybko przy bezproblemowym kontakcie z sprzedawcą. Na pewnym etapie pojawił się problem, który rozwiązany został pomyślnie i szybko .
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.