Vi har fået leveret nogle fede produkter. Men dog kan det godt blive lidt skarpere med leveringen, i skriver at man får besked 24 timer før levering - i dag blev jeg ringet op der vognmanden stod fora... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vinduesgrossisten sælger vinduer og døre til både privat og erhverv til konkurrencedygtige priser uden, at vi er gået på kompromis med kvaliteten.
Vi fremstiller vinduer og døre specifikt ud fra de mål, du giver os i både træ, træ/alu og plast.
På vores hjemmeside kan du selv let beregne og bestille nye vinduer og døre, som produceres ud fra dine personlige valg. Har du behov for rådgivning sidder vi også klar til at hjælpe dig videre med projektet.
Skanva selger vinduer og dører til både private og erverv til konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten.
Vi produserer vinduer og dører spesifikt basert på de mål du gir oss, både i tre, tre/aluminium og plast.
På vår nettside kan du selv enkelt beregne og bestille nye vinduer og dører, som produseres ut fra dine personlige valg. Trenger du veiledning, sitter vi klare til å hjelpe deg videre med prosjektet.
Skanva framleiðir glugga og hurðir fyrir einstaklingsmarkað sem og verktakamarkað. Einingarnar okkar eru á samkeppnishæfu verði án málamiðlana þegar kemur að gæðum.
Við framleiðum glugga og hurðir eftir þínum málum og bjóðum upp á gott efnisúrval sem samanstendur af timbureiningum og álklæddum timbureiningum.
Á vefsíðu okkar er einfalt að reikna verð og panta nýja glugga - við framleiðum svo eftir þínum óskum. Ef þú þarft á ráðgjöf að halda, erum við alltaf boðin og búin að hjálpa þér með verkefnið.
Skanvafönster säljer fönster och dörrar till privatpersoner och företag, till konkurrenskraftiga priser, utan att gå på kompromiss med kvaliteten.
Vi producerar fönster och dörrar, efter de mått du ger till oss, i trä, trä/alu och plast.
På vår hemsida kan du själv lägga in måtten och beställa fönster och dörrar, som produceras efter dina personliga val. Har du behov för rådgivning sitter vi klar till att hjälpa dig vidare med projektet.
Skanvafenster verkauft Fenster und Türen für den privaten und gewerblichen Gebrauch zu günstigen Preisen, ohne Kompromisse bei der Qualität einzugehen.
Wir produzieren Fenster und Türen speziell nach den von Ihnen angegebenen Maßen in Holz und Holz/Aluminium.
Auf unserer Website können Sie ganz einfach neue Fenster und Türen kalkulieren und bestellen, die nach Ihren persönlichen Wünschen angefertigt werden. Wenn Sie Beratung brauchen, stehen wir Ihnen auch gerne zur Verfügung, um Sie bei Ihrem Projekt zu unterstützen.
Vinduer og døre når det passer dig!
Mosevangen 4, 9230, Svenstrup J, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
For 10 år siden købte jeg vinduer til mit sommerhus i Gilleleje, overhovedet ingen problem med noget son helst, levering til tiden , og tømrerne sagde at det var god kvalitet, det samme med prisen perfekt. jaen p.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Virkelig dårlig kvalitet af vinduer......
Jeg føler jeg har et ansvar for at fortælle andre hvor dårlig kvalitet de her vinduer er. Køb jeres vinduer et andet sted. Det er virkelig et godt råd.
Kikkede på trustpilot og det hele ser jo fint ud. Tror desværre ikke at alle anmeldelser er ægte 😬
Det her er lige en sag for programmet Kontant på Dr. 1
Jeg fik midt Oktober leveret 2 vinduer til sommerhuset, 110 * 112 cm.
Tømrer satte dem i midt December. Midt April opdages der, (altså 4 Mdr. efter de blev sat i ) at malingen bobler op, et stort område, og flere små bobler er undervejs. Træet hæver sig simpelthen ca. en cm. i højden, i et område på omkring 10 cm. i længden.
Jeg skriver til vinduesgrossisten og vedhæfter billeder.
Da svaret kommer, blev jeg klar over at den var gal, og at firmaet ikke er et ordentlig firma, med en god service. De er kun flinke når de skal tage imod din ordre.
Jeg sender et uddrag af deres 4 svar til mig.
1 mail.
De kan ikke se brud på emballagen. Ifølge deres handelsbetingelser, skal sådanne fejl indberettes inden montering, for at det er reklamations berettiget. Når varen er monteret har man accepteret varens stand. Vi kan ikke se du har skrevet under med forbehold for skade ved levering.
Jeg skriver en længere mail at det ikke er sandt hvad de skriver.
2 mail.
Vi må fastholde vores handelsbetingelser, som siger, at sådanne fejl skal meldes ind hurtigst muligt efter modtagelsen af varen, og inden elementet bliver monteret. Vi kan ikke dokumentere nu, hvordan og hvornår skaden er opstået, og vi har ikke mulighed for at gå til fabrikken med sådan en skade 6 måneder efter at ordren blev leveret, når der ikke er dokumentation for at skaden har været der fra start.
Jeg kontakter tømrer som heldigvis har taget et billede efter vinduer er sat i, uden fejl.
3 Mail.
Vi kan sende en service partner ud at kikke på det, og vurdere om det er reklamationsberrettiget.
Vi skal dog gøre opmærksom på, at hvis det ikke vurderes som reklamationsberrettiget, vil man modtage en regning for service besøget. Uanset hvad kan han slibe det ned og male det, så det er udbedret. lad mig høre om vi skal gå videre med det ?
Mit svar er at jeg har mistet tilliden til dem, og at de sagtens vil kunne finde på at sende mig en regning, og at det så måske bare vil ske et andet sted på vinduet igen. Jeg skriver også at jeg vil gå videre med sagen, så andre ikke går i samme fælde som mig.
4 mail.
Vi tilbyder at sende en mand ud for at vurdere sagen, men i henhold til vores handelsbetingelser, som man vinger af, at man har accepteret, skal vi gøre opmærksomme på i tilfælde af, at det ikke vurderes som reklamationsberrettiget. Men idet du takker nej til dette, vil vi lukke sagen igen.
Havde jeg vidst vinduerne var så dårlige, havde jeg betalt ekstra og købt fra de gode vinduesmærker som Velfac osv. Nu skal jeg til at købe nye vinduer igen.
Jeg får sikkert et svar nu med en sang fra de varme lande eller et helt violin orkester.
Et ordentligt firma, er et firma hvor de tager ansvar og er hjælpsomme også når der opstår reklamationer, og ikke fralægger sig sit ansvar, og fordrejer tingene og skriver usandheder og viger udenom.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Havde nogle problemer med min dør som jeg fik leveret, og det blev løst på en rigtig fin måde af Jesper hos vindørsgrossisten. Så en meget tilfreds kunde mere i rækken.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Jeg har haft gode oplevelser med Vinduesgrossisten, jeg mener deres priser er fair og produkterne er af god kvalitet. Jeg har købt 6 vinduer og 1 dør igennem vinduesgrossisten.
1. En levering kom lang tid før forventet
2. En levering var 1,5 uge forsinket
3. En levering ankom med et vindue hvorpå der var en skade på vindueskarmen, som var spartlet og markeret med et stykke tape. dette kunne godt havde været reperaret inden det blev sendt til kunden.
Jeg vælger at give 5 stjerner, da 4 stjener ville trække bedømmelsen ned fra de 4.3.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Vi har overtaget et hus hvor tidligere ejer har købt et vinduesparti af dette firma, og vinduet er sat i i 2020.
Der ses allerede mange sprækker i malingen, udluft ventilen er gået i stykker, og malingen bobler op mange steder. Vi har fået skiftet tætningen i vinduet da den var sprækket og der kom vand ind og ødelagde vores gulv. Skaderne der er sket grundet vinduets dårlige kvalitet, vil firmaet ikke dække. Vi fik beskeden "den skal i selv dække"...Vi har skrevet til dette firma flere gange da det virker til at være dårlig kvalitet, men vi får beskeden "vinduet skal slibes og males hvert år"...
Jeg kunne aldrig finde få at købe fra vinduesgrossisten igen, og jeg har rådet alle vore venner som står i renoveringer til ikke at købe fra dem.
Opfølgning februar 2025:
Opfølgning februar 2025:
Siden vi har lavet denne anmeldelse, er vi blevet kontaktet af en medarbejder som har hjulpet med at få løst problemerne. Vi har fået tilsendt ny ventil, en bøtte maling til vinduet skulle være på vej og har fået en kompensation for det ødelagte gulv og tapet. Derudover en vished om at garanti dækker hvis der bliver problemer med fugten. Alt i alt en god opfølgning som er mere tilfredsstillende.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Tak for god behandling ved et punkteret vindue som nu er udskiftet.
Bestilte en dobbelt terrassedør som skulle produceres i Danmark. Der var fint nok men da døren blev leveret var den fyldt med fejl og vi reklamerer hurtigt til Brian og han får sagt gang i bestilling af nye dørplader. Tak for det. Carina overtager sagen og den bliver fulgt helt til dørs. Tager hatten af for jeres arbejde og vedholdenhed. Ikke sidste gang vi bestiller hos jer. Servicen har været 100% i top

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Vi modtog vores vinduer som var i rigtig god kvalitet til en god pris.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Fantastisk, bestilte vinduer og blev lovet dem i uge 51-1. Modtog dem en uge før altså uge 50 👏. Stor ros til Vinduesgrossisten ikke sidste gang jeg handler der. En virksomhed der har styr på tingene.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
jeg har ellers været super tilfreds med den service i har leveret tidligere, men det stopper så her pga. flg.
d 6/12 laver jeg en indkøbskurv på 3 vinduer som lyder på 18.387,72 og gemmer den da linket skal sendes videre, da den så videre sendes d. 8/12 har prisen samt spec. ændret sig prisen steg med ca.6000 da i havde skiftet til dansk fabrikant, efter at have haft gang i chatten både med Erik og Rikke som var yderst hjælpsomme og de fortalte at der var problemer med priserne og de ville se på det , efterfølgende ændrede prisen sig igen til 18.387,72 den pris blev gemt i kurven som "mine vinduer" da linket så skulle sendes videre ændrede prisen sig igen og steg med ca. 3000 hvilket jeg brokkede mig over til Rikke pr. telf. som godt kunne huske vi havde chattet sammen, hun var igen utrolig sød og hjælpsom og lovede at vende tilbage når hun havde talt med en overordnet, svaret kan læses længere nede.
jeg handler overhovedet ikke mere med jer og vil heller ikke anbefale jer til nogen i løber bare fra jeres tilbud, jeg kan overhovedet ikke se at det kommer mit tilbud ved at i skifter leverandør.
(en tidligere og meget utilfreds kunde)
Kære Johnny
Tak for din tålmodighed.
Jeg har snakket med min overordnede om din sag, da vi ønsker at give den bedste service som muligt efter rodet med vores priser.
Vi har indhentet tilbud fra vores producent, og sagen er at vi i forvejen tjener minimum på din ordre.
Jeg kan derfor desværre ikke få ordren helt ned på 18.387,72 kr., da vi i det tilfælde vil tabe penge.
Trods ovenstående, har vi valgt at imødekomme din frustration over vores service så godt vi kunne og givet dig rabat på ordren.
Prisen vi kan tilbyde, er 20.500,00 kr. inkl. fragt.
Jeg håber du ved, at hvis vi kunne tilbyde dig ordren til 18.387,72 kr. havde vi gjort det uden at blinke, men samtidig er vi ikke interesseret i at tabe penge på salg.
Det håber jeg, at du kan forstå.
Jeg er klar over, at denne tilbagemelding ikke var som ønsket, men jeg har gjort det så godt jeg kunne.
Det er desværre uundgåeligt at det tekniske fejler, og vores IT-afdeling har arbejdet på højtryk for at udbedre de problematikker der har været.
Det er utrolig ærgerligt, at dit ønske om handel på vores hjemmeside er faldet lige i denne periode, hvor det tekniske fejler.
Hvis du trods alt, vælger at handle hos os, har jeg linket tilbuddet til 20.500,00 kr.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
I 2018 købte min svigermor 5stk alu/træ vinduer og 2stk facadedør ud af det parti er 3 vinduer punkteret og det er alle 3 de store vinduer der er punkteret svigermors havde set de blev plettede og tåget for 1 1/2 år siden. Har snakket med dem men 5års garanti på glasset er udløbet så der var ikke noget at gøre. Dårligt kvalitet på glasset har snakket med nogle tømmere og de ryster på hovedet. Opdatering har snakket med Carina fra Vinduesgrossisten.dk og får leveret 3stk nye termoruder se det er et seriøst firma der står ved deres produkter💪

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Jeg oplevede en god løsningsorienteret håndtering af serviceafdelingen ved min reklamation over en terrassedør.

5 store stjerner🤩
Flot arbejde, rimelig pris og levering til tiden.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Vi bestilte vinduer til hele hytten, og vi valgte Vinduesgrossisten, da vores hus har nogle lidt specielle mål, var det bare perfekt at de kunne levere. Det fremgik af deres hjemmeside at jeg ville få dem leveret i uge 32, og jeg havde taget ferie efter det, vejret var perfekt, der var bare ikke nogle vinduer. Jeg havde i første omgang været i kontakt med en fra deres salgsafdelingen, og hans egenlig ret mangelfulde måde at svare på, gjorde mig egentlig mere rasende, end det hjalp noget over. Alt hvad han burde have skrevet til mig, var ring op til hovednummeret og tryk på 2.. det blev så også enden på det, og der fik jeg den hjælp jeg havde brug for.. jeg kunne endelig få noget klarhed over, hvor mine vinduer var.. og at der havde været noget med noget der ikke var der til mine vinduer. Nå lang historie kort, jeg fik mine vinduer og de er sat i, og alt er godt. Men skal jeg sætte fingeren på noget, skal det være den helt enorme mangelfulde information, der gør at man har mulighed for at vælge til og fra. Heldigvis havde jeg ikke et hold håndværkere til at slå og vente, men bare det at man ikke ved noget om hvordan og hvornår og hvorledes, burde være en selvfølge at man som kunde får ad vide.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Flotte vindueselementer og døre til udestue på specialmål.
Leveret 6 uger før tid og alt passede sammen ud fra de mål jeg havde opgivet.
14 vinduer (2 af dem som trekantsvindue og 2 som trapez) og en dobbeltdør. En farve indvendig og en anden udvendig.
Alt pakket forsvarligt på paller.
Lækker kvalitet. Har været monteret i 1,5 år nu, og de er stadig helt perfekte.
Leveret 26.januar 2023. Kunne ikke angive denne dato på trustpilot

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Efter en uheldig oplevelse med glas som så beskidte ud i mine vinduer, blev jeg ringet op af Carina og fik en super behandling, glas blev skiftet ud af 2 virkelige behagelige montører. Er virkelig tilfreds og kan kun anbefale Vinduesgrossiten

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Vi har nu været i dialog med vinduesgrossisten, som nu leverer nye ruder til alle tre vinduer i uge 47. Det er vi glade for -
Vinduerne er nu her i uge 47 sat af i vores indkørsel Vinduesgrossistens håndværkere har nu været her og skiftet vinduerne. Det er dejligt med klare ruder. Desværre var der fejl ved et enkelt af de 6 nye vinduesfag. Det kommer de og isætter i uge 12. -
Skrevet i september 2024:
3 vinduer leveret med nogen forsinkelse.
En rude var revnet men blev erstattet af Vinduesgrossisten👍
Efter 6,0 år er thermoruderne i alle 3 indkøbte vinduer punkterede og de 10 års garanti gælder kun i 5 år på glas skriver Vinduesgrosisten, som svar på min henvendelse om problemet.
Jeg har thermoruder i mit hus, som er fra 1997, som alle holder fint. Vi er nu nødt til at indkøbe og få monteret 18 nye trelags thermoruder eller købe 3 nye vinduer. Det er rigtig dårlig kvalitet.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Det er ikke første og sidste gang jeg handler med jer.
Alt fungerer bare.

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva
Super godt med god service og vejledning til at få købt det korrekte. Meget tilfredse