Banner for Vinduesgrossisten.dk / Skanva

Vinduesgrossisten.dk / Skanva Anmeldelser

1.082

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 128 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder fremhæver den fantastiske service under hele bestillingsprocessen og roser medarbejderne for en meget professionel og venlig tilgang. Forbrugerne udtrykker stor glæde over de flotte og velfungerende produkter, som lever fuldstændigt op til alle stillede forventninger. Nogle anmeldere var ikke glade for at modtage elementer med uheldige fejl i malingen, ridser og synlige skader ved leveringen. Nogle personer mente også, at der var uventede forsinkelser i den samlede leveringstid, hvilket skabte irritation. Disse situationer viser, at der til tider kan forekomme mindre problemer med de modtagne varer og transporten.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkt, hvor nogle kunder fremhæver fine og flotte produkter, der... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice, hvor nogle kunder fremhæver hurtig og præcis... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvalitet tvetydig, idet nogle anmeldere roser en god og ensartet kvalitet til en fornuftig... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, og fremhæver ofte den hurtige levering og gode... Se mere

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med ordren, idet nogle anmeldere roste den nemme hjemmeside og levering til... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har fået leveret nogle fede produkter. Men dog kan det godt blive lidt skarpere med leveringen, i skriver at man får besked 24 timer før levering - i dag blev jeg ringet op der vognmanden stod fora... Se mere

Super firma. Godt kundeservice fine vinduer. Nem hjemmeside. Der var kun ét minus og det var deres aftale med fragtmanden. Hvor man manglede lidt information om tidsrum? Iforhold til Planlægning, til... Se mere

Der var god rabat da jeg skulle købe, orden gik som den skulle og levering til tiden, kvaliteten ser fint ud, men de er ikke monteret i nu.

Den.17.juli. 2026 fik vi leveret et nyt vindue og servicen var iorden, både i telefonen til kontoret og leveringen af vognmanden og vinduet var fin og iorden. Vi kan anbefale Vinduesgrossisten til de... Se mere

1. nr. 9 af de 14 bedste virksomheder i Leverandør af vinduer
  2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Butik med plastvinduer
  3. nr. 7 af de 13 bedste virksomheder i Dørbutik
  4. nr. 5 af de 9 bedste virksomheder i Dørproducent
  5. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Leverandør af PVC-vinduer

Om Vinduesgrossisten.dk / Skanva

Vinduesgrossisten sælger vinduer og døre til både privat og erhverv til konkurrencedygtige priser uden, at vi er gået på kompromis med kvaliteten.

Vi fremstiller vinduer og døre specifikt ud fra de mål, du giver os i både træ, træ/alu og plast.

På vores hjemmeside kan du selv let beregne og bestille nye vinduer og døre, som produceres ud fra dine personlige valg. Har du behov for rådgivning sidder vi også klar til at hjælpe dig videre med projektet.

Læs mere på Vinduesgrossisten.dk

Skanva selger vinduer og dører til både private og erverv til konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Vi produserer vinduer og dører spesifikt basert på de mål du gir oss, både i tre, tre/aluminium og plast.

På vår nettside kan du selv enkelt beregne og bestille nye vinduer og dører, som produseres ut fra dine personlige valg. Trenger du veiledning, sitter vi klare til å hjelpe deg videre med prosjektet.

Les mer på Skanva.no

Skanva framleiðir glugga og hurðir fyrir einstaklingsmarkað sem og verktakamarkað. Einingarnar okkar eru á samkeppnishæfu verði án málamiðlana þegar kemur að gæðum.

Við framleiðum glugga og hurðir eftir þínum málum og bjóðum upp á gott efnisúrval sem samanstendur af timbureiningum og álklæddum timbureiningum.

Á vefsíðu okkar er einfalt að reikna verð og panta nýja glugga - við framleiðum svo eftir þínum óskum. Ef þú þarft á ráðgjöf að halda, erum við alltaf boðin og búin að hjálpa þér með verkefnið.

lesa meira á Skanva.is

Skanvafönster säljer fönster och dörrar till privatpersoner och företag, till konkurrenskraftiga priser, utan att gå på kompromiss med kvaliteten.

Vi producerar fönster och dörrar, efter de mått du ger till oss, i trä, trä/alu och plast.

På vår hemsida kan du själv lägga in måtten och beställa fönster och dörrar, som produceras efter dina personliga val. Har du behov för rådgivning sitter vi klar till att hjälpa dig vidare med projektet.

läs mer på Skanvafönster.se

Skanvafenster verkauft Fenster und Türen für den privaten und gewerblichen Gebrauch zu günstigen Preisen, ohne Kompromisse bei der Qualität einzugehen.

Wir produzieren Fenster und Türen speziell nach den von Ihnen angegebenen Maßen in Holz und Holz/Aluminium.

Auf unserer Website können Sie ganz einfach neue Fenster und Türen kalkulieren und bestellen, die nach Ihren persönlichen Wünschen angefertigt werden. Wenn Sie Beratung brauchen, stehen wir Ihnen auch gerne zur Verfügung, um Sie bei Ihrem Projekt zu unterstützen.

Lesen Sie mehr bei Skanvafenster.de

Vores certifikater

E-mærket
Vores webshop vinduesgrossisten.dk er e-mærket. Det betyder bl.a. at når kunder handler hos os, er de omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og har samtidig adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.
CE-mærket
Samtlige produkter fra Vinduesgrossisten er CE-mærkede. Det betyder, at vores vinduer og døre lever op til de fælles europæiske standarder, som gælder på området.
Forhandler af DVV-mærkede produkter
Når du vælger DVV-mærkede produkter hos os, får du vinduer og døre, der lever op til de højeste standarder for kvalitet, holdbarhed og energieffektivitet. DVV-mærket er din garanti for, at produkterne er testet og kontrolleret af uvildige eksperter.
Svanemærket
Vores vinduer og døre er Svanemærkede og dermed mere skånsom for miljøet.
CO2 neutral hjemmeside
Vi deltager i ordningen af CO2 neutrale hjemmesider. Baggrunden for initiativet ”CO2 neutralt website” er, at internettet og computerbrug i dag er årsag til mere CO2-udledning end luftfarten, grundet det store strømforbrug.

Vinduer og døre når det passer dig!

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.082)

Købte vinduer til et helt hus

Købte vinduer til et helt hus. Havde selv målt op og monterede selv.

Vinduerne var som beskrevet og med høj finish både malingen på træet og på alu delen var rigtig god

2. maj 2025

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva

Hej, tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at alt levede op til forventningerne, og at du er tilfreds med både kvalitet og finish på vinduerne. Det betyder meget for os!

Vinduesgrossisten

Super god kvalitet det er ikke sidste…

Super god kvalitet det er ikke sidste gang jeg skal have noget der fra

6. september 2025

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva

Hej, tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten – vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang

Vinduesgrossisten

Nye vinduer og døre til en god pris.

Jeg fik en virkelig god service, da jeg skulle bestille vinduer og døre. Den ene dør skulle fremstilles på en bestemt måde, men det kunne også lade sig gøre. Jeg måtte ringe adskillige gange, men hver gang blev jeg hjulpet til at få det rigtige. Vinduer og døre fungerer uden problemer. Kan varmt anbefales. Ebbe Hansen

29. januar 2025

Hej Ebbe.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du fik den hjælp og løsning du havde brug for og at både vinduer og døre lever op til forventningerne.
Dejligt at høre.

Alt perfekt

1. oktober 2025

Hej Ask,
Tusind tak for de 4 stjerner. Vi sætter stor pris på at få feedback fra vores kunder.

Skæv og utæt dør

Vi har købt en 2-delt dør hos Vinduesgrossisten, men da vi ikke selv kunne få dørens 2 dele til at passe sammen, kontaktede vi Vinduesgrossisten, som sendte en medarbejder ud for at montere døren for os.
Denne medarbejder konstateret at vi ikke har monteret karmen korrekt, og udfører derfor den nødvendige montering, hvilket indebærer at han fjerne de monterings skruer vi har sat i og sætter nye i. Vi tror herefter at døren nu er monteret korrekt.

Døren virker til at være for tung til hængslerne og bliver mere og mere skæv som tiden går og er nu så skæv, at den er utæt.

Da vi kontakter Vinduesgrossisten, henviser de pludselig til at vi oprindeligt har fejl monteret døren og at deres medarbejderen kun har monteret døren; så godt som muligt (Citat: Vinduesgrossisten).

Vi bad i sin tid om hjælp til korrekt montering - ikke hjælp til; så godt som muligt montering.

Vi har selv tidligere monteret døre og vinduer (fra andre producenter) i vores hus, men denne var åbenbart en for stor mundfuld - selv for deres egen medarbejder.

3. november 2025

Hej Kristina,

Jeg kan forstå, at du er i dialog med vores serviceafdeling.
Håber i sammen finder en god løsning, så din dør kommer til at gå perfekt igen :-)

Mvh. Vinduesgrossisten

Dårlig Service & Dårlig Kvalitet

Dårlig Service & Dårlig Kvalitet

Vi har tilbage i 2021 bestilt, betalt og fået leveret vinduer/døre til en gård, vinduer, fast vinduer(gulv/loft), terrassedøre med kip, hoveddør ca 15 stk. Efter 1 års tid kan vi se at nogle døre har svært ved at holde positionerne pga. det tunge energiglas!, vi afventer og ser om det bliver værre, da dette er begyndende på nogle af terrassedøre m.kip. det udvikler sig og for at hlde på varme og døre er nogenlunde tætte, så må vi ændrer lidt på karm samt beslag der låser impalerne i dørkarme. Men vi har forsat problemer og kan nu se at hoveddøren også ænder sig og hænger gevaldigt!
Der oprettes en reklamationssag og der kommer en tekniker ud 6 uger efter, her går det så helt galt!
Han måler og konstatere at glasset i terrassedøren ikke holder det korrekt og dør er 1.5cm skæv/hænger..der rettes så godt op som muligt og derefter så tager tekniker 1.5m bræt, træder/løfter døren men glemmer og åbne så vrider også i karm, så den løsner sig(det svarer jo til at udligne med at koben på 60cm og trække/vride på samme måde) hvilket jo giver 100x kraft/påvirkning på dør/karm, bevares døren blev løftet 1.5cm og hvor den skulle være, men kan ikke blive der(har hele tiden holdt på det er hængsler den er galt med) nu siger tekniker så at det fordi karm er løs hele vejen rundt, ja det tror da pokker, når du står og bruger hele din vægt og løfter/vridder mange gange det hele uden at åbne dør!...havde privat gjort det samme, så vare garanti røget promte!
Når tilbage til hoveddøren, som har et løst håndtag, det for vi skiftet trods der kun er 2 års garanti/reklamation på sliddele!(så hænglser, håndtag, låse osv 2 ÅRS GARANTI!) så står man ikke særlig meget indenfor for det man sælger vel!?
Når tekniker har gået ind/ud af hoveddøren flere gange under service på terrassedøren, uden problemer og lukker/åbner som den skal, nu skifter han så håndtag og så kan den IKKE lukke korrekt!, han har ikke noget andet med til dette!, så nu tjekker han så krydsmål og så er den 2-4mm ude af kryds på karm, ikke døren, så smækker han døren kraftigt i adskillige gange som vi lærer vores børn IKKE at gøre, for det ødelægger dør/karm, håndtag osv..dette sker mindst 10-15 gange, så kan han så efterfølgende konstatere ja den er løs i karmen, NÅR ja det tro da f..som du smadrer døren i flere gange lige efter hinanden!..2.5 times tekniker besøg, hvor der IKKE blev rettet op på fejl, det lyser langt ud af tekniker at man skal udskifte hvad der kan og neddæmpe at deres opbygninger IKKE kan holde det tunge glas på plads, man skal blot finde andre forhold der gør det ikke kan påvises at være selve elementer den er gal med!..påstod at karme var løse fra start(ikke korrekt) at karm og dør ikke var korrekt i lodret vinkel og derved ikke kunne få lukket ordentligt!, det værste er at de sagtens kan stå og smadrer døre i som man ikke skal og bagefter sige, vi må IKKE røre karmene, KUN døre/beslag osv.!
Så 2.5 T tekniker der IKKE ændrer andet end nyt håndtag, som vi skal være ydmyg over!, efterfølgende kunne vi så igen få anden til fiksere dørkarme og endda måtte lave flere/nye befæstningspunkter for at kunne fastgøre igen begge døre! og der altså tale om Plast/metal som er en del mere eftergivende og arbejder mere end træ!, så måtte vi endda også sætte karm lidt skærvt/ud af vatter for at døren lukker korrekt(pga den hænger 1.5cm) så nu må vi leve med skæv dør fordi tekniker skal bortforklare sagen med løse karme(som man selv pådrager under besøg) og hoveddøren skulle blot rykke beslag lidt så virkede lås/inpal igen, det havde nok været nemmere og bedre end at smække døren kraftigt i 15-20 gange!...grotesk servicebesøg og superdårlig service af leverandør!...vi anbefaler IKKE elementer fra vinduesgrossisten fremadrettet, deres elementers opbygning holder ikke til energiglas, deres garanti/service siger alt om hvorfor den er så kort!, og deres service er enorm ringe og uprof. så de efterfølgende ikke står udskiftning af elementer!...der havde været på sig plads at når vi nu i forvejen siger at alt er afprøvet med 1 element ud af 15 og man sender en tekniker ud, der så vrider/trykker med meget store krafter på det hele så det fuldstændig løst, men tydeligt kan se at den kan løftes i hængsler/beslag, hvortil vi endda siger de andre samme elementer IKKE gør det samme, ignoreres blot og fralægger sig ansvar sammen med leverandør efterfølgende, fordi man vrider det hele løst i metal/plastikrammer som giver efter!...havde man nu hørt/udført det ordentligt og sagt ja den er gal i hængsler, så må vi sende et nyt tilsvarende element, så havde man måske fået 4/5 stjerner, men der absolut intet iorden her, den 1 stjerne er for de nye håndtag vi ydmygt fik gratis, dog ikke magen til det gamle!..

VÆLG IKKE vinduesgrossisten, dårlig elementer, dårlig service og dårlig forløb!

20. oktober 2025

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva

Vi har gennemgået sagen og må desværre konstatere, at de problemer, du oplever med terrassedøre og hoveddør, skyldes fejl i monteringen – ikke produktionsfejl. Vores servicepartner har vurderet, at dørene ikke er korrekt fastgjort, hvilket giver manglende stabilitet og dermed problemer med lukning, tæthed og lås.
Disse forhold og følgeskader er ikke dækket af garantien, da monteringen ikke er udført af os. Vores elementer fungerer korrekt, når de monteres efter anvisningerne.
Teknikerbesøget havde til formål at afhjælpe fejl, og vi beklager, hvis håndteringen blev oplevet som uhensigtsmæssig.
Som ekstra service udskiftede vi håndtaget uden beregning.
Da dørene ikke er korrekt monteret, kan vi desværre ikke tage yderligere ansvar. Vi anbefaler at kontakte en fagperson for korrekt montering.
Opleves der herefter problemer, er du velkommen til at kontakte os igen.

Dårlig oplevelse

Dårlig service. Købte dører og vinduer til 3 huse hvor en terrasse dør skælver sig ud fra de andre prudukter den er begyndt at bople og maling løsner sig på dørpladen. Den har kun været monteret i 3 år.
Da jeg kontektede Vinduesgrosisten fik jeg at vide det var dårlig vedligeholdelse. Selv om der er 10 års garanti. 🤬

12. oktober 2025

Hej Per
Tak for din henvendelse – og for at du har valgt os til leverance af døre og vinduer til dine projekter.
Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med en af terrassedørene, og vi forstår din frustration.
Vi tager din oplevelse alvorligt og vil meget gerne undersøge sagen nærmere.
Det er vigtigt for os at finde ud af, hvad der ligger til grund for den fejl, du beskriver, og om det relaterer sig til produktet eller vedligeholdelsen eller noget helt tredje.
Selvom døren er købt i 2019, og der er en garanti, så er der også krav til vedligehold, især når farven er sort.
Så det er afgørende for os at få alle detaljer på plads, så vi kan finde en løsning, som er acceptabel for begge parter.

Vi har forsøgt at kontakte dig i dag, men uden held.
Du er meget velkommen til at kontakte os igen.

Vores mål er at sikre, at du som kunde føler dig hørt og får den bedst mulige service.
Vi ser frem til at høre fra dig og håber, vi sammen kan finde en god løsning

Virkelig dårlig kvalitet

Virkelig dårlig kvalitet. Købte 7 vinduer og en terrassedør. De er punkteret så man dårlig kan se ud af dem. Men desværre er der kun 5 års garanti til glassene og det kom da de var 5 år gamle. Handler aldrig der igen og råder andre til at holde sig væk.

1. september 2025

Hej Gitte
Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration.
Du er altid velkommen til at kontakte os.
Vinduesgrossisten

Du kommer til at vente laaaang tid på service

Den 12-16/6 25 er jeg i dialog med vinduesgrossisten over nogen skader på to vinduer samt sprosserne i vores dobbelt dør ikke passer sammen med vinduerne ved siden af.

De har erkendt at de har lavet fejl. Men der sker ingen ting.
Har rykket for hvornår der sker noget og fået at vide jeg vil blive kontaktet af deres service afdeling.
Det nu over 3 måneder siden.

Vi handlede kun for ca 80.000
Så vi er nok ikke så vigtigt
Håber dette kan sætte gang i noget.
Så vi kan få fuget vinduerne inden vinter.

Kvaliteten af vinduerne er okay der er lidt gummi lister der falder ud som er blevet trykket i igen eller limet fast.

Vil ikke handle her igen hvis jeg skal venter 12 uger på service

NY OPDATERING
Vinduesgrossisten har nu været forbi og udbedre to ud af tre fejl.
man SKAL huske at små ridser i ramme og vindue ikke udbedres hvis det ikke er visuelt på 5 M afstand Udv.
Da vi har grå vinduer kan man ikke se noget
og profilet bliver ikke skiftet.
står stadig med en ærlige følese.

Har dog fået en mindre kompentation, ville dog heller have haft de havde skiftet profilet.

I for 3 Stjerner.
for selvom sagen er lukket kan vi ikke overse den lange ventetid.

22. september 2025

Hej Steffen

Vi beklager fejlen i din ordre og forstår din frustration. Forsinkelsen skyldes manglende reservedele, men vi arbejder på en løsning. Det er ikke den service, vi ønsker at levere, og vi sætter stor pris på din tålmodighed.
Kontakt os gerne for spørgsmål eller opdateringer.

Vinduene er flotte

Vinduene er flotte, servicen god, rask levering.

10. september 2025

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva

Hei Ingfrid, tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Så godt å høre at du er fornøyd med både vinduene, servicen og leveringen.

Si endelig ifra om det er noe vi kan hjelpe med i fremtiden!

Med vennlig hilsen
Skanva.no

Ælændig varer og service

Vores bestilling blev af flere omgange forlænget på leveringstid.

Leverede varer stemmer ikke overens i forhold til hjemmeside.

Hjemmeside er mangelfuld / skjult på vigtige detaljer på design.

Ælændig service på support, virkede som autosvar og ikke imødekommende ...

Vores varer er så grimme at de nu sælges på blå avis efter levering.

Handler ALDRIG her igen...

8. september 2025

Hej Henrik,
Vi er kede af at høre, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger – det er selvfølgelig ikke sådan, vi ønsker, at nogen skal føle efter et køb hos os.
Vi har gennemgået din henvendelse og de oplysninger, vi har modtaget fra dig, og ud fra det materiale kan vi se, er ordren produceret og leveret i overensstemmelse med det, der fremgår af vores hjemmeside og vores standarder.
Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at give feedback, og vi tager dine input med i vores videre arbejde med at gøre både service og hjemmeside bedre.
De bedste hilsner fra Vinduesgrossisten

Det var nemt at handle

Det var nemt at handle, god guide til at måle op, vinduerne blev leveret til den lovede tid og passede perfekt.

9. marts 2025

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva

Hej Marie, tusind tak for din flotte anmeldelse
Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at handle hos os, at vores opmålingsguide var en hjælp, og at vinduerne blev leveret til tiden og passede perfekt.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får glæde af vinduerne i mange år fremover.

Vinduesgrossisten

Jeg købte døre og vinduer

Jeg købte døre og vinduer, træ/alu til et helt hus og kunne ikke være mere tilfreds - både med bestillingen, kontakten og kvaliteten. Dvs lås i hoveddøren går lige lovlig stramt.

5. august 2025

Hej Søren
Tusind tak for de 4 stjerner.
Dørlåsen skal gerne gå "som smurt", så kontakt gerne vores service afdeling så vi kan hjælpe dig.

Vinduesgrossisten

Godt og billigt til vinduer med skæve…

Godt og billigt til vinduer med skæve mål

17. juni 2025

Hej Erik
Tusind tak for de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores vinduer.
Vinduesgrossisten

God service og venlig folk

God service og venlig folk, hjælper dig hurtigt. Anbefaler Vinduesgrossisten.
bh

23. juli 2025

Hej
Tusind tak for de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for at høre, at vores service lever op til dine forventninger.

Gode vinduer gode priser og god service…

Gode vinduer gode priser og god service 😁

22. juli 2025

Besvarelse fra Vinduesgrossisten.dk / Skanva

Hei John, takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi setter stor pris på din vurdering av våre priser og service.

Si endelig ifra om det er noe vi kan hjelpe med i fremtiden!

Vennlig hilsen
Skanva.no

Som tidligere gange jeg har købt…

Som tidligere gange jeg har købt døre/vinduer hos dem gik handelen “lige efter bogen”. Let at bestille, ved at til- eller fravælge forskellige muligheder. levering til den lovede tid. Og ikke mindst er der givet fuld hus af * for deres overskuelige og fornuftige priser.

2. juli 2025

Hej Jette
Tusind tak for de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for at høre, at vores produkt og service lever op til dine forventninger.
Vinduesgrossisten

Har fået leveret vinduer og døre over…

Har fået leveret vinduer og døre over flere gange og har været super tilfreds hver gang.

22. juli 2025

Hej

Har brugt dem 2 gange nu

Har brugt dem 2 gange nu, og bruger dem gerne igen.
Forvent lang leverings tid. men det er iorden det der kommer

13. maj 2025

Hej Søren
Tusind tak for de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for at høre, at vores produkt lever op til dine forventninger.
Vinduesgrossisten

Virkelig dårlig kvalitet. Men god garanti.

Købte døre og vinduer til hele huset som blev monteret i 2018. Problemer starter allerede her. Lukkebeslag kan ikke nå ned i karmen, får sendt nye jeg selv skal montere, kan kun monteres på under halvdelen pga. skævhed. 3 vinduer så skæve at de ikke kan lukkes, får sendt styre beslag jeg selv skal montere. Efter et år tæring på alle håndtag, får sendt nye jeg selv skal montere. Efter 2 år tæring i 5 alurammer, (solfilm) inde i ruder opløses og løber i mellem glas i 3 ruder. Dette laves på garanti. Efter 3 år igen samme problem med ruder denne gang 4 ruder. Mellem 3 og 6 år igen igen 4 ruder med samme problem et af dem er skiftet en gang før og en mere med tæring. Dette laves også på garanti. Nu er det så galt igen med en rude og der er ikke mere garanti. Så nu skal vi selv betale ny ruder, og da problemet fortsætter også med dem der er skiftet, må man forvente ca. 2 nye ruder om året. Det bliver noget dyrt at købe disse vinduer og døre.
Så min anbefaling er find et andet firma at købe ved, det er virkelig dårlig kvalitet. Har før købt ved bedst og billigst og der var ingen problemer. Er efterfølgende blevet kontaktet af Vinduesgrossisten og få skiftet resten af vores glas på garanti. Derfor rettet fra 1 stjerne til 4 stjerner.

19. juni 2025

Hej Henrik
Tak for din opdatering.
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores løsning.
Rigtig god sommer til dig.