Banner for Vinduesgrossisten.dk / Skanva

Vinduesgrossisten.dk / Skanva Anmeldelser

1.080

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 128 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder fremhæver den fantastiske service under hele bestillingsprocessen og roser medarbejderne for en meget professionel og venlig tilgang. Forbrugerne udtrykker stor glæde over de flotte og velfungerende produkter, som lever fuldstændigt op til alle stillede forventninger. Nogle anmeldere var ikke glade for at modtage elementer med uheldige fejl i malingen, ridser og synlige skader ved leveringen. Nogle personer mente også, at der var uventede forsinkelser i den samlede leveringstid, hvilket skabte irritation. Disse situationer viser, at der til tider kan forekomme mindre problemer med de modtagne varer og transporten.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkt, hvor nogle kunder fremhæver fine og flotte produkter, der... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice, hvor nogle kunder fremhæver hurtig og præcis... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvalitet tvetydig, idet nogle anmeldere roser en god og ensartet kvalitet til en fornuftig... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, og fremhæver ofte den hurtige levering og gode... Se mere

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med ordren, idet nogle anmeldere roste den nemme hjemmeside og levering til... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har fået leveret nogle fede produkter. Men dog kan det godt blive lidt skarpere med leveringen, i skriver at man får besked 24 timer før levering - i dag blev jeg ringet op der vognmanden stod fora... Se mere

Super firma. Godt kundeservice fine vinduer. Nem hjemmeside. Der var kun ét minus og det var deres aftale med fragtmanden. Hvor man manglede lidt information om tidsrum? Iforhold til Planlægning, til... Se mere

Der var god rabat da jeg skulle købe, orden gik som den skulle og levering til tiden, kvaliteten ser fint ud, men de er ikke monteret i nu.

Den.17.juli. 2026 fik vi leveret et nyt vindue og servicen var iorden, både i telefonen til kontoret og leveringen af vognmanden og vinduet var fin og iorden. Vi kan anbefale Vinduesgrossisten til de... Se mere

1. nr. 9 af de 14 bedste virksomheder i Leverandør af vinduer
  2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Butik med plastvinduer
  3. nr. 7 af de 13 bedste virksomheder i Dørbutik
  4. nr. 5 af de 9 bedste virksomheder i Dørproducent
  5. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Leverandør af PVC-vinduer

Om Vinduesgrossisten.dk / Skanva

Vinduesgrossisten sælger vinduer og døre til både privat og erhverv til konkurrencedygtige priser uden, at vi er gået på kompromis med kvaliteten.

Vi fremstiller vinduer og døre specifikt ud fra de mål, du giver os i både træ, træ/alu og plast.

På vores hjemmeside kan du selv let beregne og bestille nye vinduer og døre, som produceres ud fra dine personlige valg. Har du behov for rådgivning sidder vi også klar til at hjælpe dig videre med projektet.

Læs mere på Vinduesgrossisten.dk

Skanva selger vinduer og dører til både private og erverv til konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Vi produserer vinduer og dører spesifikt basert på de mål du gir oss, både i tre, tre/aluminium og plast.

På vår nettside kan du selv enkelt beregne og bestille nye vinduer og dører, som produseres ut fra dine personlige valg. Trenger du veiledning, sitter vi klare til å hjelpe deg videre med prosjektet.

Les mer på Skanva.no

Skanva framleiðir glugga og hurðir fyrir einstaklingsmarkað sem og verktakamarkað. Einingarnar okkar eru á samkeppnishæfu verði án málamiðlana þegar kemur að gæðum.

Við framleiðum glugga og hurðir eftir þínum málum og bjóðum upp á gott efnisúrval sem samanstendur af timbureiningum og álklæddum timbureiningum.

Á vefsíðu okkar er einfalt að reikna verð og panta nýja glugga - við framleiðum svo eftir þínum óskum. Ef þú þarft á ráðgjöf að halda, erum við alltaf boðin og búin að hjálpa þér með verkefnið.

lesa meira á Skanva.is

Skanvafönster säljer fönster och dörrar till privatpersoner och företag, till konkurrenskraftiga priser, utan att gå på kompromiss med kvaliteten.

Vi producerar fönster och dörrar, efter de mått du ger till oss, i trä, trä/alu och plast.

På vår hemsida kan du själv lägga in måtten och beställa fönster och dörrar, som produceras efter dina personliga val. Har du behov för rådgivning sitter vi klar till att hjälpa dig vidare med projektet.

läs mer på Skanvafönster.se

Skanvafenster verkauft Fenster und Türen für den privaten und gewerblichen Gebrauch zu günstigen Preisen, ohne Kompromisse bei der Qualität einzugehen.

Wir produzieren Fenster und Türen speziell nach den von Ihnen angegebenen Maßen in Holz und Holz/Aluminium.

Auf unserer Website können Sie ganz einfach neue Fenster und Türen kalkulieren und bestellen, die nach Ihren persönlichen Wünschen angefertigt werden. Wenn Sie Beratung brauchen, stehen wir Ihnen auch gerne zur Verfügung, um Sie bei Ihrem Projekt zu unterstützen.

Lesen Sie mehr bei Skanvafenster.de

Vores certifikater

E-mærket
Vores webshop vinduesgrossisten.dk er e-mærket. Det betyder bl.a. at når kunder handler hos os, er de omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og har samtidig adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.
CE-mærket
Samtlige produkter fra Vinduesgrossisten er CE-mærkede. Det betyder, at vores vinduer og døre lever op til de fælles europæiske standarder, som gælder på området.
Forhandler af DVV-mærkede produkter
Når du vælger DVV-mærkede produkter hos os, får du vinduer og døre, der lever op til de højeste standarder for kvalitet, holdbarhed og energieffektivitet. DVV-mærket er din garanti for, at produkterne er testet og kontrolleret af uvildige eksperter.
Svanemærket
Vores vinduer og døre er Svanemærkede og dermed mere skånsom for miljøet.
CO2 neutral hjemmeside
Vi deltager i ordningen af CO2 neutrale hjemmesider. Baggrunden for initiativet ”CO2 neutralt website” er, at internettet og computerbrug i dag er årsag til mere CO2-udledning end luftfarten, grundet det store strømforbrug.

Vinduer og døre når det passer dig!

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.080)

274 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rask og effektiv bestillingsprosess og…

Rask og effektiv bestillingsprosess og god info vedr levering.
Anbefales.

31. juli 2026

Hei Roger,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen og din anbefaling. Vi er glade for at du har hatt en positiv opplevelse hos oss.

Du er alltid velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,
Skanva

Nemt at bestille på hjemmesiden

Nemt at bestille på hjemmesiden, lenering til tiden og alt var bare lige til at gå til.

23. juli 2026

Hej Palle,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du fandt vores hjemmeside nem at bruge, og at leveringen levede op til dine forventninger.

Vinduesgrossisten

Meget dårlig aftale fra starten

Meget dårlig aftale fra starten.
Min kontakt med de 2 sidste personer ( piger) prøvede at få det på plads et + til dem.
Men vil aldrig anbefale jer. Eller bruge jer.
Vh. ide’tømreren
Tom Pedersen.

25. juli 2026

Hej Tom,

Det er ærgerligt at høre, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger. Vi sætter pris på, at du nævner, at vores kollegaer forsøgte at hjælpe dig videre, og vi tager din feedback med os.

Fin kvalitet til en god pris

Fin kvalitet til en god pris
Ok levering
God information hele vejen

25. juli 2026

Hej Søren,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, prisen og vores informationsflow gennem processen.

Vinduesgrossisten

Hvis man kunne give minus så er det…

Hvis man kunne give minus så er det -1000 herfra, købte otte vinduer, og på lidt over fem år, er fem af vinduerne allerede punkteret..
Så nej tak til at købe fra dem igen.

Sindssyg dårlig kvalitet.

Med venlig hilsen en ikke tilfreds kunde.

28. juli 2026

Hej Johnni
Vi kan forstå, at du er i dialog med vores serviceafd. om en løsning.
Håber sagen bliver løst med tilfredshed.
Ønsker dig en fortsat god sommer.

Alt fungerede som planlagt

Alt fungerede som planlagt - flotte vinduer, fin levering til døren og til den lovede tid. .

18. juli 2026

Hej Jytte,

Mange tak for de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for at høre, at vores produkt og service lever op til dine forventninger.

Mvh Vinduesgrossisten

Udskiftning af samtlige glas inden for…

Udskiftning af samtlige glas inden for garantien har taget 8-9 måneder og er stadig ikke færdige😡 køber helt sikkert mine vinduer andetsteds næste gang

21. november 2025

Hej Søren,
Vi beklager, at din sag har trukket længere ud end forventet og at vi ikke har kunnet løse den hurtigere.
Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Vi håber derfor også, at servicebesøget i morgen den 29/7 betyder, at sagen endelig kan afsluttes, med en tilfredsstillende løsning.
Tak for din tålmodighed under forløbet.

jeg bestilte et vindue

jeg bestilte et vindue, og der kom et vindue, til tiden, og det passede. super kval. og service.

1. juli 2026

Hej Annelise

Tusind tak for de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for at høre, at vores produkt og service lever op til dine forventninger.

Mvh

Vinduesgrossisten

God tilgang til deres produkter

God tilgang til deres produkter - bestilte vare leveret i top stand til tiden og perfekt service og exelent service,

Hej John,
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores service og produkt.
Vinduesgrossisten

Det hele kørte efter aftale og…

Det hele kørte efter aftale og produktet var flot fremstillet. Meget tilfreds

Hej Michael,
Ønsker dig en fortsat god sommer.

Mvh

Fin levering

Fin levering, fine vinduer siger min tømmer. Og så man kan ringe til jer....og snakke hvis der er noget man er i tvivl om. DEJLIGT..hvis jeg skal have flere vinduer bliver det fra jer af..god sommer 🌞🌞 med venlig hilsen Inge Lund

Hej Inge,
Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi gør meget ud af den personlige kontakt og mulighederne for at få fat på os.
Så det er dejligt at høre at det bliver værdsat.
Ønsker også dig en god sommer.

Vinduesgrossisten

Jeres gode og venlige service

Jeres gode og venlige service ,mange tak også for efterlevering

17. juli 2026

Hej Carsten,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Hej Frank,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er glad for dine nye vinduer.

Kvaliteten ok

Kvaliteten ok. Lidt forsinket levering

25. juni 2026

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse og din feedback. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

God levering før tid!

Fik min dør før det var lovet, og den er bare fin👍😊

23. juni 2026

Hej Lotte,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med leveringen og din nye dør.

Hej Niels,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner!
Det glæder os meget at høre, at din oplevelse var nem, og at alt levede op til dine forventninger.

Vinduesgrossisten

Positiv oplevelse vil med sikkerhed…

Positiv oplevelse vil med sikkerhed gerne handle der igen.

24. juni 2026

Hej Palle,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!
Det glæder os meget at læse, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har lyst til at handle hos Vinduesgrossisten igen.

Vinduesgrossisten

Har endnu ikke fået vinduerne isat

Har endnu ikke fået vinduerne isat, men super tilfreds med bestillingen, forløbet under produktionen og leveringstiden Alt var som forventet og planlagt hele vejen
Super godt tilbud for hele ordren med stor rabat

25. juni 2026

Hej Gitte,

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både bestillingen, produktionen og leveringstiden, og at alt forløb som planlagt.

Vinduesgrossisten

Forfærdelig kvalitet, ruder fra Kazakhstan, der punkterer ét efter ét.

Opdatering nederst.

Forfærdelig kvalitet, ruder fra Kazakhstan, der punkterer ét efter ét. En eller flere fejlproduktioner under Corona og før, kom en af deres medarbejdere til at sige.

Vi købte vores hus i juli 2023, med nye vinduer og døre i hele huset. Fakturaen fra 5. september 2019 lød på 67.648,01 kr, som tidligere ejere havde betalt.

Da vi var til fremvisning, var persiennerne trukket ned, og først ved indflytning i juli 2023 så vi, at 4 ruder var punkterede. Ikke engang 4 år gamle!

Jeg kontaktede Vinduesgrossisten midt juli 2023, de var venlige og hjælpsomme. De sendte fakturaen fra tidligere ejere, så jeg kunne finde ud af positionsnumrene på ruderne.

21/7 2023 var sagen oprettet i deres system og vi afventede.
14/9 2023 fik jeg mail om at ruderne var kommet, så skulle afvente deres servicepartner, som skulle skifte dem.

I slutningen af oktober 2023, kom der en ung fyr alene. Han var så ny i faget, at han måtte køre igen. Han kunne ikke finde ud af at få listerne af. Dog gik han vinduerne efter. Han sagde, at når de sorte spacere** var blevet grå hvide, ville ruderne helt sikkert nok punktere. Men da de ikke var punkteret endnu, kunne der ikke laves reklamation på dem.

Han kom alene, da hans chef/makker (nok Kurt) var taget ned til fabrikken i Kazakhstan, da der var for mange fejl og nogle procedurer (noget med transporten), der ikke var, som det skulle være.

** (En spacer er den stribe af metal, plast eller skum, der sidder mellem glassene i en termorude. Den holder glassene adskilt, så der er et hulrum (typisk med gas) i midten. Det er den, der holder vinduet tæt.)

I starten af november 2023 kom der en anden tømrer (servicepartner) og fik skiftet de 4 punkterede ruder. Han gennemgik også alle de andre ruder, og selvom der mange steder var de gråhvide spacere på ruderne, blev sagen lukket den 6/11 2023.

Den 3/6 2024, var den 5. rude punkteret. Jeg blev lovet på mail, at montøren, der skulle skifte den ene rude, han ville igen gå hele huset igennem. (Det var en Kurt, der havde meget erfaring).

Den 21/8 2024 blev den 5. rude skiftet af samarbejdspartneren til Vinduesgrossisten. Det var ikke Kurt, som jeg var blevet lovet. Ham der kom, gik igen resten af ruderne igennem, og da ikke flere var punkterede på dét tidspunkt, blev sagen igen lukket. (Der var stadig de grå hvide spacere, på de ruder, der endnu ikke var punkterede).

I slutningen af september 2024, var den gal igen. Igen kontaktede jeg Vinduesgrossisten. Jeg skrev, at den normale levetid på vinduer er 30-50 år! (På termoruder er den ca. 25 år).

De svarede: ”Tak for din mail.
Vi er desværre nødt til at holde os til vores garantibestemmelser på glas, og her har vi 5 år.
Man har 5 år til at reagere på, hvis der kan opstå fejl i glassene, også selvom der eventuelt kan være tale om en fejlproduktion. Efter de 5 år er det desværre ikke dækket mere af garantien, men man kan måske prøve at tage fat i forsikringen.
Idet glasset for pos. 10 lige er gået over garantien her i september måned, vil vi godt gøre en undtagelse og få et nyt glas leveret til jer pr kulance mod at I selv kan få det skiftet.
Det er desværre det vi kan hjælpe med i sagen her.
Lad mig høre om vi skal gå videre med denne løsning? Beklager.”

På lidt over ét år (fra juni 2023 - september 2024), var der altså punkteret 6 ruder, der var 5 år gamle. (Faktura fra september 2019).

Nu her i 2026, står vi med yderligere 4 mere, der ér punkteret, det er i alt 10 ruder på 3 år!

Der er mange af de andre, der ikke er punkteret endnu, men de har hvide spacere (selv om de er ”født” med sorte spacere). De punkterer jo sikkert også, det er desværre kun et spørgsmål om tid.

Det er en utrolig frustrerende og en uoverskuelig situation, vi står i. Vi føler os i den grad svigtet af Vinduesgrossisten, der gemmer sig bag en 5-årig garantigrænse, når der tydeligvis er tale om et systematisk fabrikationsproblem og ruder i en kvalitet, der slet ikke holder dét, man med rimelighed kan forvente af vinduer.

De anmeldelser herinde med 1 eller 2 stjerner, viser et klart mønster af en fejlproduktion fra fabrikken i Kasakhstan.

Jeg kan kun give dem ret, Når man køber termoruder til en hel bolig, forventer man en langtidsholdbar kvalitet - ikke gentagne punkterede ruder over få år. Samt en virksomhed, der forsøger at minimere deres ansvar.

Mit næste skridt er Købeloven, Forældelsesloven er 10 år og Byggeriets Ankenævn. Der er skjulte fejl og mangler i de vinduer, med ruder der punkterer ét efter ét.

Vinduesgrossisten må være klar over systematisk produktionsfejl, de skiftede jo leverandør i 2024.

OPDATERING:
Vi er blevet kontaktet af Vinduesgrossisten, de vil levere 22 ruder, så de sidste også bliver skiftet. Vi skal selv stå for udgifter til udskiftning, og det kan løbe op med så mange døre og vinduer. Der er limet sprosser på flere steder.

1. juni 2026

Hej Birgit,
Vi beklager dybt de problemer, du har oplevet. Jeg kan forstå, at du er i dialog med vores serviceteam, og de arbejder på en løsning.