Vindues-pris.dk Anmeldelser 58

1,3

Vi har tilbage i midt april bestilt et vindue hos vinduesgrossisten . Dengang var der ingen udmelding om forlænget levering …. Men det kom der så ugen optil leveringsfristen udløb uge 23 jeg ringede o... Se mere

Det gode: Sød og rar person i røret, som grundet min situation blot ville maile kontaktoplysninger på håndværker, som jeg så kunne gøre brug af eller ej. Det dårlige: Når jeg pointerer jeg IKKE ønsk... Se mere

Dårlig oplevelse. Vinduespris kommer med et overslag der der skulle ligge højt, og den håndværket de sender ud for at lave opmålingerne og det endelige tilbud, kommer med et tilbud, der er mindst do... Se mere

1. Boligservices

Om Vindues-pris.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer 15 hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

1,3

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

En rigtig god samtale med jeres salg mand

God til at tale med.. Var frisk og god til sit job ;-) .

16. juli 2014

Kære Bashkim,

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du havde en god samtale med vores kundeservicemedarbejder. Jeg skal sørge for, at dine pæne ord bliver formidlet videre til medarbejderen.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 13/08-14.

En stor hjælp.

Hurtig hjælp og ringer tilbage hvis, der kan ses at der er noget galt tak for det.

15. juni 2014

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de værdsatte fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vindues-pris.dk.
Da vi er en servicevirksomhed, er din feedback af stor betydning for os, og vi er glade for, at vi har været en stor hjælp.

Vi ønsker dig et godt og givtigt møde med fagmanden d. 23/06-14.

Imødekommende, venlige og informerende

De var super hurtige til at ringe tilbage og få en aftale istand.

22. april 2014

Kære Birgit,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst for de pæne ord.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service.
Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 25/04-14, samt han efterfølgende har udarbejdet et attraktivt tilbud til dig.

Det anbefales

Gode servicer og blev hurtigt behandlet.

21. april 2014

Kære Phuc,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til denne.

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vindues-pris.dk.
Da service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du har oplevet både god service, samt hurtig behandling.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 28/04-14.

Vindues-pris.dk

Fik hurtig tilbagemelding på min forespørgsel om tilbud på udskiftning af døre og vinduer.

10. april 2014

Kære Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse og for de meget værdsatte fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vindues-pris.dk, samt at vores gratis service har fungeret upåklageligt.
Da service er i højsædet hos os, er vi meget glade for de pæne ord.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 22/04-14.

Kom ikke

De kom ikke og jeg måtte selv ringe og spørge om hvor de blev af. De havde ikke fået ringet til mig. Men de kunne komme forbi i næste uge og se på mine vinduer. Jeg bor på anden sal. Nå de ville ringe i næste uge

31. marts 2014

Kære Gitte,

Tak fordi at du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har benyttet vindues-pris.dk og derigennem fået etableret et møde med en fagmand. Vores gratis service beror udelukkende at etablere den indledende kontakt mellem kunde og fagmand, hvorfor det er beklageligt, at fagmanden ikke overholder sin del af aftalen ved det manglende fremmøde d. 28/03-14.
Vi håber, at du efterfølgende er blevet kontaktet af fagmanden, og at i sammen har fået aftalt et nyt møde.

Stine, Support

Hurtig og præcis hjælp

God positiv formidling af håndværkere.

21. marts 2014

Kære Per,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst for de fire stjerner.

Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vindues-pris.dk.
Da vi er en kundeformidlingsvirksomhed, er din feedback vigtig for os, og det er derfor dejligt at høre, at du oplevede formidlingen hurtig og præcis.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 18/03-14.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er andre projekter vi kan være dig behjælpelige med i fremtiden.

vindues-pris.dk

Bliver ved selvom man siger nej tak

Fik for et år siden et overslag der var alt for højt, de ringede 2 gange og spurgte om de skulle sende nogen ud - sagde "nej tak jeres overslag er skyhøjt"
1 år efter ringer de igen og siger "jamen du har fået københavnerpriser, jydepriser er bedre" "fint send da en men vi har altså fået 3 tilbud". tilbuddet kommer fra en lokal tømre - super flink herre - men prisen er fortsat for høj. pænt irriterende at vindues-priser ikke forstår et nej første gang. men vi fik da et noget mere realistisk bud trods det fortsat var for dyrt.

3. marts 2014

Kære Kasper,

Tak for din anmeldelse samt din uddybelse af denne.
Prisoverslaget er en elektronisk beregning, der fremsendes på baggrund af de indtastninger du, som kunde, har foretaget på hjemmesiden. Prisoverslaget er en vejledende pris, der er beregnet ud fra den højeste fællesnævner i landet, hvorfor vi tilbyder et møde med en fagmand, der kan komme ud, besigtige opgaven og give et mere konkret tilbud.
Vi er kede af, at du har oplevet at blive kontaktet flere gange, mod dit ønske. Ønsker du ikke længere at blive kontaktet, har du altid mulighed for, ved et opkald at bede om at få slettet dine oplysninger eller fremsende en mail med samme information. Vi håber, du har fået udført opgaven tilfredsstillende.

Lidt for omstændigt

Var interesseret i et hurtigt overslag på en opgave. Fik dog aldrig den på hjemmesiden lovede mail med overslaget. Blev i stedet ringet op dagen efter, for at få lavet en aftale om en konkret vurdering. I telefonen fik jeg overslaget, men det virker lidt tyndt at de ikke sender det pr. mail som lovet og så ringer op efterfølgende og ser om de kan overtale en til at lave en konkret aftale.

25. februar 2014

Kære Jacob,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at uddybe denne.
Vi er glade for, at du har gjort brug af vores gratis service. Vores service fungerer således, at når du på vores hjemmeside har indtastet data på den opgave, du skal have udført, samt dine personlige informationer, bliver prisberegning automatisk fremsendt. Du skal være opmærksom på, at beregningen afhængig af indstillingerne på din mail kan ende i dit spamfilter. Prisberegningen er en vejledende pris, som bliver beregnet elektronisk ud fra den højeste fællesnævner i landet, hvorfor vi tilbyder et møde med en fagmand, som kan besigtige opgaven og komme med et mere konkret tilbud. Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med fagmanden d. 03/03-14.

Venlig og troværdig

Virker som om at de ved hvad de snakker om.

25. februar 2014

Kære Gert,

Tak for din anmeldelse og for de meget flotte fem stjerner.

Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse på vindues-pris.dk.
Da vi er en servicevirksomhed, er det vigtigt for os, at der altid bliver leveret service af høj kvalitet. Dine rosende ord er derfor af stor betydning, og vil blive formidlet videre til vores servicemedarbejdere.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 03/03-14.

Fint gratis tilbud

Jeg har for et år siden fået et tilbud , vi ikke brugte - og blev nu ringet op og får en fagmand ud, der giver et gratis tilbud. Det var en meget venlig og imødekomnmende sælger, der på trods af, at jeg gjorde opmærksom på, at der intet salg er i os, som gør det selv folk, gerne vil give gratis rådgivning og sparring - vi siger tak. Eneste modydelse var dette indlæg på trustpilot.

18. februar 2014

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst for de fire stjerner.
Vi er glade for, at du har gjort brug af vores gratis service og derigennem oplevet en god service.
Jeg kan forstå, at du efterfølgende er blevet kontaktet af min kollega og er blevet informeret om, at der selvfølgelig skal være en opgave, der ønskes udført af en fagmand ,for at der kan blive afholdt et møde, hvorfor det planlagte møde d. 11/03-14 blev aflyst efter jeres samtale.
Vi ønsker jer held og lykke med projektet.

behagelige at tale med

Prøv dem, de er gode at tale med og virker meget kompetente, jeg havde en aftale om besøg inden for 3 dage.

10. februar 2014

Kære Lars,

Tusind tak for for din anmeldelse og ikke mindst for de flotte fem stjerner - de er meget værdsat.
Da vi er en servicevirksomhed, er din feedback af stor betydning for os.
Vi er glade for, at høre om din positive oplevelse med vindues-pris.dk.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 14/02-14.

god mødeaftale

Håber konsulentbesøget er lige så godt som aftalen om bsøget. Ser frem til mødet

27. januar 2014

Kære Carsten,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til denne. Vi er meget glade for de flotte fem stjerner.
Da vi er en servicevirksomhed, er det af stor betydning for os, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service.

Vi håber, at du havde et rigtig godt møde med fagmanden d. 10/02-14, og at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Hurtigt og effektivt

Hurtig tilbagemelding og god service indtil videre.

20. januar 2014

Kære Martin,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst de flotte fire stjerner.

Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service. Da vi er en servicevirksomhed, er din feedback vigtig for os, og det er derfor godt at høre, at du oplevede hurtig tilbagemelding og god service.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 01/02-14, og at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Fint

Det var fint, jeg blev lidt overraskende ringet op og nu kommer der nogen og beregner pris på nye vinduer. Hele oplevelsen bliver dog afhængigt af det møde.

13. december 2013

Kære Mads,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til denne. Alle fire stjerner er meget værdsat.
Vi er glade for at erfare, at du har gjort brug af vores gratis service, og at dette har fungeret upåklageligt.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 06/01-14.

Hurtigt og nemt

Anvendte beregningssiden. En nem side til at få et hurtigt overblik af prislejet i en større investering. Dagen efter ringede firmaet for at sende en mand ud for at give en mere eksakt pris. God service!

4. november 2013

Kære Thomas,

Tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst for de rosende ord.
De flotte fem stjerner er meget værdsat.

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service, samt at denne fungerede efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Da vi er en servicevirksomhed, er det vigtigt for os, at den service der bliver leveret, altid er af høj kvalitet. Din feedback om god service er derfor vigtig for os.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 18/03-2014.

Overrasket

Ærgerlig at de ikke anviser en entreprenør der bor tættere på kunden ?

11. oktober 2013

Kære Bjarne,

tak for den fine anmeldelse samt at du tog dig tid til denne. Vi er glade for at vi kunne overraske dig i forbindelse med vores service. Det er naturligvis altid at foretrække at få en fagmand på opgaven som bor tæt på kunden, jeg vil dog pointere at fagmanden selv har valgt at køre i dit område samt at det ingen effekt har på prisen eller kvaliteten af fagmandens arbejde. Vi håber at du får et konstruktivt møde med tømreren d. 14.10 samt at han udarbejder et fornuftigt tilbud til dig.

vindues-pris.dk

Stor Uoverensstemmelse mellem første tilbud og det fra håndværkeren.

Dårlig oplevelse.
Vinduespris kommer med et overslag der der skulle ligge højt, og den håndværket de sender ud for at lave opmålingerne og det endelige tilbud, kommer med et tilbud, der er mindst dobbelt så dyrt.

18. september 2013

Kære Tine,

tak for din anmeldelse samt at du tog dig tid til at uddybe denne. Vi er glade for at høre at du har benyttet dig af vores gratisservice, men vi er naturligvis kede af, at du føler at det var en dårlig oplevelse. Uoverensstemmelsen mellem prisberegneren og det endelige tilbud kan skyldes flere forskellige faktorer. Da du besøgte vindues-pris.dk og benyttede prisberegneren, fik du en vejledende pris baseret på dine egne indtastninger. Jo mere præcise indtastninger, jo mere præcis bliver beregningen. Det er først når fagmanden kommer ud og besigtiger opgaven at det endelige tilbud kan udarbejdes. Fagmanden har måske i forbindelse med besigtigelsen været nødsaget til at foretage ændringer i tilbuddet i forbindelse med opgavens art. Vi er sikre på at tømreren som besøgte dig d. 07/09 og som udarbejdede tilbuddet gerne står til rådighed for en nærmere uddybelse.

Vi ønsker dig held og lykke med projektet.

Dukkede ikke op

Som overskriften antyder, dukkede tømreren ikke op. Jeg har forsøgt at kontakte ham uden held. I betragtning af at der gik godt 2 uger fra jeg talte med vindues-priser.dk til der kunne aftales et møde, har jeg simpelthen ikke tid til at vente igen. Det er spild af min tid, at Fagmanden ikke engang melder afbud. Det er næppe vindues-priser.dk's skyld, men hvis man skal agere mellemmand som tilfældet er her, skal der være mere styr på det. Ærgerligt at vindues-priser.dk har håndværkere der ikke kan overholde en aftale.

2. september 2013

Kære Tue,

tak for din anmeldelse samt at du tog dig tid til at uddybe denne. Jeg er oprigtigt ked af at høre at fagmanden ikke mødte op som aftalt. Jeg har derfor d.d kontaktet tømreren for at få en forklaring. Han siger, at hans partner forgæves forsøgte at kontakte dig igår for at fortælle at de var på vej. Da det ikke lykkedes dem at få telefonisk kontakt, besluttede de sig for at vende om.

Service og effektivitet betyder alt for os og vi bestræber os derfor på at samarbejde med de dygtigste fagfolk. Udfra din, og fagmandens, beskrivelse af hændelsen må vi konkludere at denne beror på en misforståelse. Jeg har fuld forståelse for, at du ikke har tid til at vente på endnu et møde, men vil bede dig om ikke at dømme en hel virksomheds foretagende, udfra den ene dårlige oplevelse som beror på en ganske almindelig misforståelse.

Du ønskes held og lykke med projektet.

God høflig telefonsamtale

Det tog lidt tid med en tilbagemelding men yderst god samtale

14. august 2013

Kære Per,

tak for den fine anmeldelse samt de fire stjerner. Vi er glade for at høre om den positive oplevelse med Vindues-pris.dk. Vi kan se at du besøgte vores hjemmeside d. 11.08 og fire dage senere blev du kontaktet af vores servicearbejder. Da service netop er i højsædet hos os værdsætter vi din feedback. Desværre har du aflyst mødet med tømreren, men vi håber at du vil kontakte os i fremtiden såfremt der er andre projekter vi kan være behjælpelige med.

Mvh Maria, Support