Vindues-pris.dk Anmeldelser 58

1,3

Det gode: Sød og rar person i røret, som grundet min situation blot ville maile kontaktoplysninger på håndværker, som jeg så kunne gøre brug af eller ej. Det dårlige: Når jeg pointerer jeg IKKE ønsk... Se mere

Dårlig oplevelse. Vinduespris kommer med et overslag der der skulle ligge højt, og den håndværket de sender ud for at lave opmålingerne og det endelige tilbud, kommer med et tilbud, der er mindst do... Se mere

Som overskriften antyder, dukkede tømreren ikke op. Jeg har forsøgt at kontakte ham uden held. I betragtning af at der gik godt 2 uger fra jeg talte med vindues-priser.dk til der kunne aftales et møde... Se mere

1. Boligservices

Om Vindues-pris.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer 15 hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

1,3

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Vi har tilbage i midt april bestilt et…

Vi har tilbage i midt april bestilt et vindue hos vinduesgrossisten . Dengang var der ingen udmelding om forlænget levering …. Men det kom der så ugen optil leveringsfristen udløb uge 23 jeg ringede og fik melding på at det ville komme sidts i juni altså uge 26🙁 idag 21/6 har vi modtaget mail yderlig forsinkelse 😡nu skulle leveringen komme uge 28/29 magen til elendig service skal man lede længe efter mit råd til jer BRUG IKKE VINDUESGROSSISTEN

21. juni 2022

Tømrer udeblev fra aftale

Fin telefonsamtale med mødebooker vedr. arbejdets art og aftale om tid for montørbesøg. Montør/tømrer dukkede dog ikke op som aftalt. Intet afbud og ikke til at komme i kontakt med vedkommende.

23. september 2016

Besvarelse fra Vindues-pris.dk

Hej Lise, tak for din anmeldelse.

Jeg har efter din anmeldelse taget kontakt til fagmanden, og gjort det klart for ham at det på ingen måde er acceptabelt at udeblive fra et møde.

Den fagmand der skulle have været ude hos dig, er en af vores samarbejdspartner og er derfor ikke ansat hos os. Men når en fagmand indgår et samarbejde med os, forpligter han sig over for både os og vores brugere til at møde op til kundemøder, og efterfølgende udarbejde et tilbud. Det er derfor selvfølgelig slet ikke i orden, at han ikke er mødt op.

Da vores service udelukkende beror på at skabe den indledende kontakt til en fagmand, er jeg glad for at høre at du havde en god samtale med vores medarbejder.

Jeg håber, at du har hørt fra ham efterfølgende eller har fundet en anden fagmand til at udføre din opgave.

Du ønskes en rigtig god dag herfra.

Klar fremstilling

Fint forløb.

18. december 2015

Besvarelse fra Vindues-pris.dk

Hej Susan, tak for din anmeldelse.

De fire stjerner er meget værdsatte.

Vinduespris.dk

Jeg er træt af deres opkald!!!

Da vi sidste år skulle finde ud af hvad det ville koste at få et nyt vindue i skrev jeg til vinduespris.dk

Det har jeg bitterligt fortrudt!!!

Vi fandt selv et lokalt firma, men jeg kan ikke blive fri for opkald fra dem.

Nu er det mindst 3 gang jeg lige har smidt røret på, over for en af deres sælgere.

Så fat dog at jeg har fået løst min opgave uden hjælp fra jer og lad være med at kontakte mig mere!!!

26. november 2015

Hej Betina,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse. Da vi er en formidlingsvirksomhed, sætter vi stor pris på vores kunders tilbagemelding.

Vi er glade for at høre, at du har fundet en til at varetage din opgave, samt at du har fået dette udført.
Jeg har desværre ikke mulighed for at finde dig i vores system, da du ikke har oplyst et reference nr., hvorfor jeg ikke har mulighed for at følge yderligere op på din anmeldelse. Hvis du har oplyst vores medarbejder, at du ikke ønsker at blive kontaktet igen, eller ønsker at blive slettet, vil jeg formode at vedkommende selvfølgelig har gjort dette.

Såfremt at dette ikke er tilfældet, og du ønsker at bliver slettet fra vores kartotek, må du meget gerne kontakt os på info@imentor.dk eller på tlf. 70 22 80 14.

Tilbud på tilbygning

Hurtig og professionel betjening og koordinering af håndværkere!

20. november 2015

Besvarelse fra Vindues-pris.dk

Hej Lise, tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på de fem stjerner du har givet os.

Behagelig oplevelse

Dejlig oplysende og kompetent personale.

29. september 2015

Hej Uffe,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Som formidlingsvirksomhed er vores kunders tilbagemelding af stor betydning for os - dette da vi vægter god service meget højt.

Vi er glade for at høre, at du har fundet vores medarbejder meget oplysende og kompetent, da dette er to egenskaber, som vi mener er meget vigtigt at vores servicemedarbejdere besidder.

Jeg kan se, at du i en tidligere anmeldelse har givet udtryk for, at du ikke havde bedt om vores hjælp, hvorfor jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse under din samtale med vores medarbejder.

Jeg håber, at du havde et godt møde med vores samarbejdspartner, samt at du efterfølgende modtog et attraktivt tilbud.

Super flink service

Super flink service, til hvis du skal have lavet noget. Tilbyder flere forskellige former for service, hvilket er superfedt, så man ikke skal ringe rundt til forskellige firmaer. De har samlet det hele sammen et sted.

25. september 2015

Besvarelse fra Vindues-pris.dk

Hej Peter, tak for din anmeldelse.

Jeg er meget glad for at høre, at du syntes at vores service er super fed og nyttig.

Jeg håber, at du får en god dag.

Fin telefon opfølgningssamtale

Intet at klage over...

23. september 2015

Besvarelse fra Vindues-pris.dk

Hej Salim, tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding af vores service.

Hurtig oplysning

Overskueligt overslag og hurtig kontakt til lokal tømrer

17. september 2015

Besvarelse fra Vindues-pris.dk

Hej John, tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du fandt det overskueligt og hurtigt.

En ikke anmasende sælger

Behagelig samtale, hurtig aftale og på ingen måde anmasende.

11. juni 2015

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de fem stjerner - de er alle værdsat.

Da vi er en servicevirksomhed, er det vigtigt for os, at vores kunder altid modtager god service, hvorfor din tilbagemelding om, at du oplevede samtalen med vores medarbejder som behagelig og ikke anmassende, er af stor betydning for os.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 15/06-15, samt at du efterfølgende modtager et attraktivt tilbud på den ønskede opgave.

Vindues-pris.dk

Nem og effektiv aftale med vinduesekspert

Jeg fik en Nem og effektiv aftale med vindues ekspert -
ser frem til at få en ligeså effektiv pris på mit vinduesbehov.

8. juni 2015

Kære Jørgen,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget flotte fem stjerner - de er værdsat.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service.

Da god service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du har oplevet brugen af vores service som nem og effektiv.

Vi håber, at du havde et rigtig godt møde med fagmanden d. 15/06-15, samt at du indenfor nærmeste fremtid modtager et attraktivt tilbud på den ønskede opgave.

Vindues-pris.dk

Fint at blive ringet op og få tilbudt et besøg af en fagmand. Helt uforpligtende.

31. marts 2015

Kære Sidsel,

Tak for din anmeldelse og de flotte fem stjerner.

Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds ved brug af vores service.
Da det er vigtigt for os, at vores kunder altid modtager god service, er vi glade for at høre, at du oplevede det.

Vi håber, at du havde et godt møde med vores fagmand d. 9/4-15.

Total kommunikationskoks

Det dårlige: Når jeg pointerer jeg IKKE ønsker møde med håndværker i næste uge, skal man IKKE sende en mødebekræftelse på at jeg har bestilt en håndværker til at kigge forbi i næste uge på en bestemt dato til et bestemt tidspunkt. Dårlig stil ikke at høre efter hvad kunden siger.

10. marts 2015

Kære Birgitte,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af Vindues-pris.dk, samt at du havde en positiv oplevelse ved samtalen med vores medarbejder.

Det er derimod meget beklageligt, hvis der er sket en misforståelse vedr. booking af et møde med vores samarbejdspartner.
Vores gratis service beror udelukkende på at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.
Det vi tilbyder, er at afdække opgaven i samråd med dig som kunde, samt efterfølgende at tilbyde dig et møde med en af vores samarbejdspartnere, såfremt opgaven ønskes udført inden for nærmeste fremtid.

Ønsker du som kunde ikke at afholde et møde, er du altid i din fulde ret til at takke nej, og der skal selvfølgelig ikke bookes noget møde ind til dig.
Jeg har d.d. videregivet dine oplysninger til vores servicechef, der vil følge op på dette med den enkelte medarbejder.

Jeg kan se i vores system, at mødet efterfølgende er aflyst og vi beklager enhver ulejlighed, du måtte have haft i forbindelse med dette.

Vi ønsker dig held og lykke med projektet.
Du skal være velkommen til at rette henvendelse til os, hvis du senere i forløbet får behov for et møde med en af vores samarbejdspartnere.

Vindues-pris.dk

Aftalen dukke aldrig op SNYDT!!!!!!

Aftalen dukke aldrig op. Brugte en time hvor jeg tog fri for arbejde. Rent til grin!!! Fuldstændig ubrugelig service. HOLD JEG LANGT VÆK FRA MIG!!!!!!!!!!!!

8. december 2014

Kære Hans,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ved brug af vindues-pris.dk ikke har været tilfredsstillende.

Jeg har d.d. talt med fagmanden der oplyser, at der var sket en misforståelse ved booking af mødet fra vores side. Det beklager vi selvfølgelig.
Fagmanden oplyser, at i har afholdt mødet hvorfor, vi håber, at I havde et godt og konstruktivt møde, samt at du efterfølgende har modtaget et tilfredsstillende tilbud.

Hurtig reaktion

Afventer besøget

26. november 2014

Kære Karsten,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de fire stjerne - de er meget værdsatte.

Da god service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi meget glade for at høre, at du oplevede en hurtig reaktion på din henvendelse.

Vi håber, at du havde nogle gode og konstruktive møder med både mureren og tømreren d. 12/12-14, samt at du efterfølgende har modtaget et konkurrencedygtigt tilbud, på både murer- og tømrerdelen af opgaven.

Meget insisterende kontakt

Meget intens bearbejdning af undertegnede til at få besøg af en håndværker.

19. november 2014

Kære Bent,

Tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til denne.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af vindues-pris.dk.

Vi er dog kede af at høre, at du oplevede samtalen med vores kundeservicemedarbejder som værende meget insisterende og intens i forhold til at sætte et møde op med en af vores samarbejdspartnere. Da god service er i højsædet hos os, er din feedback af stor betydning og det er absolut ikke vores hensigt, at samtalen med vores kundeservicemedarbejder skal være insisterende men derimod blot et tilbud om at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Vi ønsker dig et rigtig god og givtigt møde med fagmanden d. 12/01-15 og håber, at du efterfølgende modtager et attraktivt tilbud.

Vindues-pris.dk

Det fungerede godt og hurtigt men ----

Det fungerede fint og hurtigt, problemet for os er, at vi konstaterede, at tømrerfirmaet ikke var tilsluttet BYG GARANTI.

HILSEN
RIE

14. november 2014

Kære Rie,

Tusind tak fordi du tog dig tid til din anmeldelse og tak for de fine fire stjerner.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af Vindues-pris.dk og derigennem fået etableret den indledende kontakt til en fagmand.

Jeg må dog beklage, hvis der er sket en misforståelse vedr., at fagmanden ikke var medlem af Byg Garanti.

Vi håber, dog at i på trods af dette havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 17/11-15.

Vindues-pris.dk

Venlig og i møde kommenNr

Meget i møde kommende og venlig stor forståelse

6. november 2014

Kære Catarina,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de meget værdsatte fem stjerner - de er af stor betydning for os.

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service.

Da god service er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede vores medarbejder som værende venlig og imødekommende. Ydermere er vi glade for at høre, at du oplevede, at han udviste stor forståelse.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 14/11-14, samt at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Hurtigt og effektivt

Vindues-pris.dk er hurtig og effektiv. Jeg havde brug for et hurtigt tilbud og prøvede derfor Vindues-pris.dk . Der blev straks fulgt op og en aftale blev sat i stand med en håndværker. Han kom hurtigt forbi og har allerede afgivet tilbud. Der er derfor ikke noget at udsætte på Vindues-pris.dk formidlingsservice. Håndværkerens kvalitet er dog stadigvæk ukendt, da opgaven endnu ikke er igangsat.

8. oktober 2014

Kære Michael,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse og ikke mindst for de flotte fem stjerner - de er meget værdsat.

Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse ved brug af Vindues-pris.dk.

Da god service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi meget glade for, at du oplevede vores service som værende effektiv.
Vi er samtidig glade for at høre, at vores service fungerede efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand og endnu mere for at høre, at du også havde en positiv oplevelse ved mødet med vores samarbejdspartner.

Vi håber, at du efterfølgende har fået opgaven udført tilfredsstillende.

Vindues-pris.dk

Fin hjælp til at få kontakt med en håndværker

Jeg brugte hjemmesiden til at få skabt kontakt med en håndværker, så vi kunne få en pris på isætning af ovenlysvinduer. Prisen fra hjemmesiden kunne vi dog ikke rigtigt bruge til noget, da vores opgave var mere omfattende end det var muligt at tage højde for på hjemmesiden, men det var vi godt klar over. Vi blev ringet op kort tid efter vores forespørgsel, og der blev med det samme booket et møde.

11. august 2014

Kære Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de flotte fem stjerner - de er meget værdsat.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service, samt at denne har fungeret efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Det vejledende prisoverslag der fremsendes på mail, er en elektronisk beregning der foretages, hvorfor det desværre ikke er muligt for os at imødekomme alle opgaver, da nogle opgaver, som du skriver, kan være mere opfattende. Vi er derfor glade for at høre, at i fik aftalt et møde med en fagmand, som kan kigge på den specifikke opgave og udarbejde et konkret og konkurrencedygtigt tilbud på jeres projekt.

Vi håber, at i havde et godt mødet med fagmanden d. 28/07-14, samt at i efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.