Har modtaget de smukkeste smykker. Hurtig levering og super god service, da ringen viste sig at være for lille. Kan kun varmt anbefale VillaC
Super lækre produkter, mega god service (havde vundet en præmie, valgte et gulvtæppe som desværre ikke var til at finde alligevel. Da blev jeg kontaktet af virksomheden og fik mulighed for at vælge... Se mere
Bedre service findes ikke - Ringer, spørg til varen og 1 time senere er den afsendt - modtaget dagen efter d. 22 dec wow ! og med den sødeste håndskrevne julehilsen - TAK for det - vi sjællændere kan... Se mere
Jeg har købt flere stearinlys, hvoraf nogen desværre var blevet beskadiget under levering (de var ikke pakket særlig godt ind). Jeg skrev efterfølgende til butikken i håb om, at vi kunne finde e... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Villa C går vi op i hjemmet og den atmosfære som en god indretning med lækkert stilbevidst interiør kan give. Alle vores interiørprodukter er håndplukket og er valgt for en årsag. Vil du gerne have råd og inspiration til hvordan du kan indrette dig, dække bord og meget mere? Når du køber en vare, modtager du sammen med varen ideer til hvordan du kan anvende varen og inspiration til indretning med den. Vi har et stort udvalg i luksus sengetøj, smukke vaser, smykker, ure, bløde plaider og meget mere. Se det hele her på shoppen og bestil lidt velvære hjem til dig selv. Vi elsker at sende pakker og går op i god service og vores kunder."
Skomagergade 18, 9240, Nibe, Danmark
- info@villac.dk
- villac.dk
Mit smykke var helt som vist og blev…
Mit smykke var helt som vist og blev leveret meget hurtigt.
Hurtig og professionel levering.
Altid hurtig og god service.
Altid hurtig og god service.. min ynglingsbutik af alle🙂🙂🙂
Hurtig og præcis levering
Jeg syntes de er noget amatør aktie…
Jeg syntes de er noget amatør aktie derfor kun 2 stjerner
Smuk kop og super god og hurtig service…
Smuk kop og super god og hurtig service med flot indpakning.
Hurtig levering. Gaven var fint pakket ind og en personlig hilsen på fakturaen. Handler meget gerne der igen.
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering, en anbefalelsesværdig oplevelse.
Virkelig god service!
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Tak Charlotte altid en fornøjelse at handle ved VillaC
Jeg fik først tilsendt en forkert pakke, men ved opkald blev fejlen lynhurtigt rettet og jeg fik tilsendt korrekt pakke straks.
Super god og hurtig service, her handler jeg igen.
Hurtig levering og flot pakket ind
Hurtig levering og flot pakket ind. Og en sød overraskelse med i pakken, som smagte dejligt 😊