VILIX Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima service. Tasje wordt snel geleverd, ziet er zo uit zoals afgebeeld....ook qua kleur. Tasje is een alleskunner, er past precies in wat ik nodig heb......fijn alleskunner bij elkaar

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn contact als het nodig is. Bereidt om in oplossingen te denken. maar bovenal fantastische kwalitatieve en mooie tassen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Reeds een jaar maak ik met veel plezier gebruik van tasje Philou. Echter raakte de sluiting stuk na enkele maanden, maar na een melding kreeg ik direct een nieuwe tas opgestuurd, perfect! Inmidd... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jammer als je 2 tassen besteld in 2 kleuren dat je een melding krijgt dat de blauwe uitverkocht is maar nu nog steeds te bestellen is. Jammer jammer

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

29 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Heel mooie kwaliteit

Heel mooie kwaliteit, vlotte levering, heel tevreden klant

28. maj 2025

Beste Hilde,
Bedankt voor het delen van je fijne review.
Goed te lezen dat de levering snel verliep en dat je tevreden bent met de kwaliteit.
Veel draagplezier gewenst!

OPLICHTERS

U BESTELD IN CHINA
ZADEL ZIE TEMU 12€

9. juni 2025

Goedenavond,
Dank voor uw review. We willen echter graag enkele feitelijke onjuistheden corrigeren.

Wij zijn het officiële verkoopkanaal van Vilix the Label, en leveren uitsluitend originele producten – met bijbehorende kwaliteitscontrole, garantie en klantenservice.

We zijn ervan op de hoogte dat er op platforms als Temu imitaties of neptassen circuleren die ten onrechte onze modellen gebruiken. Deze producten zijn geen officieel onderdeel van onze collectie en voldoen niet aan onze kwaliteitseisen.

Uw opmerking geeft een onjuist beeld van ons merk en onze werkwijze.

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten én onze service. Daarom zouden we het enorm waarderen als u uw review wilt heroverwegen of verwijderen, zo helpen we samen andere klanten aan de juiste informatie.

What an amazing surprise

What an amazing surprise! I am so happy with my bag and with how fast the delivery was!! THANK YOUU
Will definitely be buying more bags in the future 😍😍😍

24. maj 2025

Dear Manu,
Thank you so much for your lovel review! We're thrilled to hear that you love your bag and that it arrived so quickly. Your excitement made our day!
Have a great day.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tas niet leverbaar, ik heb wel betaald

Ik heb een tas besteld, betaald, toen ik na twee dagen nog niets had ontvangen, kreeg ik het bericht dat hij niet leverbaar was….kon wel een andere kleur kiezen…

Geld snel teruggestort

23. maj 2025

Beste Monique,
Helaas was de voorraadinformatie op het moment van uw bestelling niet up-to-date, waarvoor onze oprechte excuses. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker wanneer u al heeft betaald en op levering rekent.
We hebben u als alternatief een andere kleur aangeboden of een refund. Fijn dat het bedrag snel terug op de rekening stond.

Super

Eenvoudig met bestellen, super snelle levering en een fantastische tas.

21. maj 2025

Hi Chantal,
Bedankt voor het delen van de review.
Fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig verliep, de levering snel was én je zo blij bent met de tas. Veel draagplezier!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Leuk tasje hoor,maar niet mijn ding

Leuk tasje hoor,maar niet mijn ding. Als je terug stuurt moet je verzendkosten extra betalen. Plus als dan je terug verwerkt is krijg je ook nog niet eens je verzendkosten bij bestelling terug. Dus kortom ik heb niks maar moet wel 9 euro betalen aan alle verzendkosten Echt belachelijk! Dus zint voordat je begint. En als antwoordt op het commentaar. Bij de meeste online winkels kun je gratis retourneren en zijn de verzendkosten ook weg bij het verwerken. Dus sit blijft nog steeds belachelijk. Ik koop en niks meer. Vind het commentaar ook erg dwingend alsof jullie altijd gelijk hebben! Laat het voor de rest een leer zijn

1. maj 2025

Beste Anja,

Bedankt voor je feedback, al vinden we het natuurlijk jammer om te horen dat het tasje niet naar wens was. We begrijpen dat retourneren soms als vervelend kan worden ervaren.

Wat betreft de verzendkosten: deze worden bepaald door de koeriersdiensten en niet door onszelf. Het gaat puur om de tarieven van de vervoerder. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant, zoals ook vermeld staat in onze retourvoorwaarden. Ook de oorspronkelijke verzendkosten van de bestelling worden bij een retour helaas niet vergoed, conform de standaardregels voor online aankopen bij veel webshops.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en nemen je opmerkingen serieus. We hopen je in de toekomst alsnog positief te verrassen.

Perfecte tas

Mijn laatste aankoop bevalt erg goed! Het tasje heeft een wat groter formaat wat ervoor zorgt dat ik alles mee kan nemen wat ik mee wil nemen.
Ook het bestellen en de bezorging ging perfect en snel. Ik ben zeer tevreden ☺️

21. april 2025

Beste Tessa,
Wat een fijne review om te lezen, dankjewel! Super om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop en dat het tasje precies groot genoeg is voor alles wat je mee wilt nemen. Ook fijn dat het bestel- en bezorgproces soepel verliep – daar doen we het voor! Veel draagplezier!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Rits

Het is zoals ze beschrijven, op de site enkel een gouden rits en geen zilver kleurige. Beetje zoeken, om in te tassen. Maar tis oké.

18. april 2025

Beste Sofie,
Bedankt voor je feedback! Fijn dat alles uiteindelijk in orde was. Momenteel is alleen model NOLA beschikbaar in zilveren én gouden accenten. We nemen je opmerking mee om onze producten en info nog duidelijker te maken.

super service en mooie handtassen

super service en mooie handtassen

15. april 2025

Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van de mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Veel draagplezier gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Compacte tas waar alles in kan.

De website is gebruiksvriendelijk. De bestelling wordt heel snel geleverd en is mooi verpakt. De Nola tas is een nieuwe versie. Compacte tas en alles past erin. Bijvoorbeeld ook nog je sleutels en zonnebril. Kwaliteit van de tassen is zeer goed (daar heb ik al ervaring mee).

15. april 2025

Beste San,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie woorden over onze website, de snelle levering én de verpakking – daar doen we ons best voor. Super dat de nieuwe versie van de Nola tas je goed bevalt. Compact én praktisch is precies wat we voor ogen hadden. En geweldig dat je al goede ervaringen hebt met onze kwaliteit – dat waarderen we enorm. Veel draagplezier gewenst!

I love it!

Alles was super in orde, heel mooi en enorme genoten van de kortingen!

13. april 2025

Beste Ines,
Wat fijn om te horen dat alles super in orde was! We zijn blij dat je zo genoten hebt van je aankoop én van de kortingen – daar doen we het voor! Heel erg bedankt voor je mooie review, en graag tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ik ben zeer tevreden over de zeer…

ik ben zeer tevreden over de zeer snelle bezorging en het mooie tasje. Ik krijg er zoveel mooie complimenten over. Nog geen moment spijt gehad over mijn aankoop.

10. april 2025

Beste Nora,
Wat ontzettend fijn om te horen! We zijn blij dat je zo tevreden bent over de snelle bezorging en het mooie tasje. Geweldig dat je er zoveel complimenten over krijgt – dat is precies waar we het voor doen! Dankjewel voor je lieve woorden en het vertrouwen in ons. Veel draagplezier gewenst.

Super tasje

Super tasje. Ik had hem al in het zwart en nu de crème besteld!

1. april 2025

Hi Margreet,
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het tasje! Het zwart is altijd een klassieker, maar de crème is vast een heerlijke aanvulling. Veel plezier met je nieuwe aankoop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heerlijk compact tasje wat er ook erg…

Heerlijk compact tasje wat er ook erg leuk uitziet en heel veel inpast. Heel blij mee!

7. april 2025

Hey hey Pascalle,
Wat een fijne review, dank je wel! 😊 Super dat je zo blij bent met je tasje. We zijn ook erg enthousiast dat het zowel compact als ruim genoeg is voor al je essentials! Veel draagplezier!

Weer zo'n leuk tasje 👍

Dit is tasje nummer 4. Ik heb nu tasjes die passen bij alle outfits 😁

6. april 2025

Hi Dieuwke,
Dank voor voor het delen van je 5 sterren review.
Wat leuk te lezen dat je zo tevreden bent met de tasjes!
Veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer!

Mooi tasje

Mooi tasje, kan veel in en snelle levering

3. april 2025

Hi hi Sofie,
Heel erg bedankt voor het delen van jouw review.
Wat fijn dat de levering zo voorspoedig gegaan is.
Veel draagplezier gewenst en een fijne dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

TOP winkel "VILIX THE LABEL"

Ik heb daar een bandje voor mijn tas gekocht. Bestelling ging goed, alleen levering gaf wat problemen. Mijn bestelling was volgens de vervoerder geleverd, maar was niet het geval. Naar VILIX email geschreven en op de zelfde dag nog een terugkoppeling gekregen. Bandje wordt opnieuw opgestuurd door VILIX. Deze nu wel netjes ontvangen. Geeft alleen maar aan hoe VILIX met hun klanten omgaan. In mijn optiek zeer professioneel en kundig. Mijn dank gaat naar VILIX team Floris. TOP VILIX team. Mijn advies is niet aarzelen om hier wat te kopen.

26. februar 2025

Goedenavond,
Bedankt voor het delen van je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de klantenservice van VILIX. We vinden het belangrijk om snel en goed te reageren, vooral als er iets misgaat met een levering. Het is geweldig om te weten dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je de bestelling inmiddels in goede orde hebt ontvangen. Jouw advies om niet te aarzelen om bij VILIX te kopen, betekent veel voor ons! We waarderen je steun enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Bedankt!

Zeer leuke handtas.

Zeer leuke handtas.
Zit wel een kleine hapering in de achterste rits.
Maar echt een keihandige handtas

25. februar 2025

Beste Kim,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de handtas leuk en handig vindt. Wat jammer van de kleine hapering in de achterste rits – dat kan vervelend zijn. We waarderen je feedback en zullen het zeker meenemen. Mocht je hulp nodig hebben met de rits of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Het materiaal voelt goedkoop aan

Het materiaal voelt goedkoop aan. Bovendien is het onmogelijk om kaarten in de kaartenhouder te passen. De kaartenhouder zijn veel te krap.

19. februar 2025

Beste Evi,
Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. We willen je graag helpen om deze ervaring te verbeteren. Heb je contact opgenomen met onze klantenservice? Het kan namelijk zijn dat er sprake is van een productiefout. We zouden dit graag verder onderzoeken en je een passende oplossing bieden.
We horen graag van je!

De tasjes zijn prachtig

De tasjes zijn prachtig, mooi en erg praktisch.Nette afwerking. Geen opmerkingen, alles is piekfijn aangekomen.

17. februar 2025

Beste Viviane,
Bedankt voor het delen van je fijne review! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met de tasjes en dat ze goed bij je passen. We streven altijd naar kwaliteit en netheid in onze producten, dus het doet ons goed te horen dat alles naar wens is. Hopelijk geniet je er veel van! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.