Banner for Vilgain

Vilgain Anmeldelser 206

4,5

To jedyna firma, która oferuje czyściutkie w 100 procentach białko do koktajli. Bez maltodekstryny, saharozy, glukozy, fruktozy, dekstrozy i innych śmieci. Po długim czasie poszukiwań, wreszcie znalaz... Se mere

Rekomendowani jesteście przez braci Rodzeń.Ja im ufam.Mam 75 lat i jestem na diecie ketogenicznej.Wycofałam choroby przez odrzucenie mąki, cukru i węglowodany.Czuję się doskonale.Czytam dużo książek i... Se mere

Jakość sprzedawanych owoców liofilizowanych jest bardzo słaba. Opakowania przyszły pokryte dużą ilością kurzu, do tego sam produkt był bardzo rozdrobniony a zamówiono różne miksy. Wielka szkoda bo sug... Se mere

Szybka dostawa, świetne odżywki bez laktozy - czuję się po nich świetnie plus ten smak :) izolat truskawkowy i proteinowe milkshake’y tez sa bezpieczne, przynajmniej w przypadku gdy masz sibo i zażywa... Se mere

1. Fitness- og ernæringstjeneste
  2. Leverandør af mad og drikke til catering
  3. Tøjbutik

Om Vilgain

Jesteśmy zespołem ambitnych ludzi. Pomagamy innym stać się najlepszą wersją samych siebie poprzez połączenie ludzkiego podejścia, innowacji w produkcji i technologii. Właśnie dlatego stworzyliśmy naszą unikalną serię Grass Fed Proteins,Batonów Białkowych, Źywności & Sportowej Odzieży . Motywujemy ludzi do aktywności sportowej, zainteresowania jedzeniem, otwartości i świeżości.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Very poor packaging

Unfortunately the packaging leaves a lot to be desired 🤨 packing consisted of one small piece of paper in the box resulting in two dented tins …… the duck is excellent , sadly as per my last order the dented tins put me off as I ordered for long term storage 🥺

26. maj 2026

Hello,

We are very sorry to hear that your items arrived damaged due to inadequate packaging. This is certainly not the standard we aim to provide, especially since you planned on long-term storage.

Please reach out to our customer support team with your order details so we can resolve this claim for you as quickly as possible to your satisfaction.

Thank you for your valuable feedback, and we sincerely apologize for the inconvenience caused.

Best regards,

Jirka- Team Vilgain

Niedobre

Niedobre, do tego drogie.

7. maj 2026

Dzień dobry,

dziękujemy za opinie.

Doceniamy Pana opinię, ponieważ kwestia smaku zawsze jest sprawą indywidualną. Wyższa cena naszych produktów wynika z dbałości o czysty skład premium, bez użycia sztucznych dodatków i tanich wypełniaczy.

W razie pytań lub wątpliwości dotyczących asortymentu zachęcamy do kontaktu pod adresem support@vilgain.pl .

Jan - Team Vilgain

Brak dostawy towaru

Dzień dobry.
Towar zamówiony 27 kwietnia - dwa tygodnie temu jeszcze do mnie dotarł i nie wiem kiedy dotrze.
Proszę o informację kiedy dotrze

27. april 2026

Dzień dobry!

Bardzo przepraszamy za zaistniałe opóźnienie. Dwa tygodnie oczekiwania na zamówienie to zdecydowanie nie jest standard, do którego dążymy w Vilgain.

Przyczyną wstrzymania wysyłki był błąd w numerze VAT przy transakcji zagranicznej, co wygenerowało niedopłatę. Informację o tym wysłaliśmy mailowo dzień po złożeniu zamówienia, jednak wiadomość mogła zostać przeoczona lub trafić do folderu spam.

Mamy już jednak konkretne rozwiązanie: Twoja wpłata została zaksięgowana, a zamówienie odblokowane. Paczka jest już spakowana i wyjeżdża z naszego magazynu jeszcze dzisiaj.

Gdyby potrzebował dodatkowej pomocy przy odbiorze, jesteśmy do Twojej dyspozycji.

Jan - Team Vilgain

szybka dostawa

szybka dostawa, towar super zabezpieczony, wszystko zgodnie z opisem, czysty skład zamówionych produktów

30. marts 2026

Dobre produkty

Produkty są dobre, dostarczone szybko, a strona oferuje szeroki asortyment zdrowej żywności. Jedną gwiazdkę odejmuję za słabej jakości tłumaczenie strony na język polski.

19. april 2026

Brak możliwości płatności przelewem

Brak możliwości płatności przelewem. Straciłem dużo czasu na kompletowaniu zamówienia tylko po to żeby się dowiedzieć że nie mogę zamówić.

30. april 2026

Dzień dobry,

bardzo przepraszamy za utrudnienia związane z metodą płatności – rozumiemy, że mogło to być frustrujące. Prosimy o kontakt na adres support@vilgain.pl, a chętnie zmienimy metodę płatności na przelew bankowy.

Dziękujemy za wyrozumiałość i mamy nadzieję, że wspólnie dokończymy zamówienie.

Michaela - team Vilgain