Defekt vare. Jeg modtag en defekt vare (manglende huller i det ene skab, og ellers overfladiske skræmmer i det andet) Jeg efterspurgte fuld refundering på det skab som ikke kunne bruges, og en de... Se mere

Vi har bestilt en ellers fin skoreol. Ingen mærkning på delene som skal samles. Så fik vi vasketøjskurve hjem. Heller ingen mærkning. Og for at det ikke skal være løgn, så mangler der en del skruer fo... Se mere

Et firma der ikke har godt omtale og sælger deres varer gennem boligcenter.dk, hvor man modtager et møbel med manglende maling, flækket træ, ridser og skrammer. Virkelig dårlig kvalitet og vil gøre... Se mere

Jeg har i går Bestil en senge gavl i sort farve, hvilket var en fejl da den skulle være Hvid, i dag forsøger jeg så at ringe Vida op på det angivne telefonnummer jeg fandt på nettet hvilket ikke længe... Se mere

1. Landhandel

vidaXL is een internationale online retailer die alles heeft wat jij nodig hebt voor je huis, tuin, garage en doe-het-zelfprojecten. Ons concept is gebaseerd op het bieden van een grote variatie aan producten waarmee mensen "meer leven voor minder". Door eenvoudige, kostenbesparende oplossingen te gebruiken die geen negatief effect hebben op de kwaliteit van de producten, kunnen we onze producten toegankelijk maken voor zo veel mogelijk mensen. Alle processen, van de productontwikkeling en -aankoop, marketing & sales, logistiek to aan de klantenservice, zijn in onze handen. Op die manier behouden wij de volledige controle over de functionaliteit, kwaliteit en kosten van onze producten

2,6

Under middel

42 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Returnering og nykøb af sidemarkiser altan

Vi har gratis fået returneret 4 sidemarkiser af forkert design - fået fremsendt 4 nye i rette design, og fået returneret vores penge for de første markiser inden for ca 14 dage, så alt i alt en perfekt oplevelse hos VidaXL 👍

20. juni 2023

Kære kunde,
Tak for dit køb.
Vi er glade for at læse sådan en positiv anmeldelse.
Din opmuntring vil få os til at bevæge os fremad og konstant forbedre vores service.
Vær opmærksom på, at vores dedikerede support ikke stopper med ordren. Vi er her, hvis du har brug for noget!
Med venlig hilsen,
Louise

God service 😊 Vi fik desværre en levering hvor der…

Vi fik desværre en levering hvor der var pakket forkert glas i døren, vi havde købt. Vi kontaktede kunde centeret, de tilbæd at hente varen inden for 2 dage, via fragtbil, og derefter returnere pengene. Det skete præcis som aftalt, også selv om vi ikke kunne pakke døren i original emballage. Så vi er meget tilfredse kunder.

14. marts 2023

Beste klant,
Wij willen je bedanken voor je aankoop en de feedback die je ons gegeven hebt. Fijn dat alles naar wens is. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en we hopen je opnieuw te mogen verwelkomen op onze website.
Jeana – vidaXL Team

Vida xl zet geen retourlabel in pakket…

Vida xl zet geen retourlabel in pakket als je geen printer hebt is dat erg vervelend en dan is het geen gratis omruil service meer want copyshop in t centrum daar moet je apart heen dan parkeren betalen tijd verlies wat een gedoe om iets terug te sturen en dus bestel ik er nooit weer wat .

9. november 2022

Beste Droppie bakker,

Bedankt voor de beoordeling.

Onze excuses dat de retourprocess zo moeizaam is verlopen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om tot een oplossing te komen.

Carina - vidaXL

Alles ok

Alles ok/prima

6. november 2022

Beste klant,

Bedankt voor het delen van uw review!
Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring met ons heeft gehad.
We stellen uw feedback zeer op prijs en horen altijd graag van onze klanten.
We hopen je snel weer te zien!

Vriendelijke groeten,

9. juli 2022

Beste Chrisje,
Ollie – vidaXL Team

Beste Klant,
Allereerst hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen.
Het spijt me voor de slechte ervaring die je had.
We zullen rechtstreeks contact met u opnemen om zo snel mogelijk een bevredigende oplossing voor uw probleem te vinden.
Wij wensen u een fijne dag!
Lucian - vidaXL Team

Jeg har skrevet en anmeldelse herinde…

Jeg har skrevet en anmeldelse herinde og de har skarevet tilbage at de vil kontakte mig😡 men nej har intet hørt.
Virkelig dårlig service

10. juni 2022

Hej Birgitte,
Først og fremmest tak fordi du tog dig tid til at vurdere vores service.
Jeg er ked af den dårlige oplevelse du havde.
Vi kontakter dig med det samme for at finde en tilfredsstillende løsning på dit problem hurtigst muligt.
Vi ønsker dig en god dag!
Lucian - vidaXL Team

super tevreden

31. maj 2022

Beste DE Heer Bert Krabshuis,
Bedankt voor je aankoop en je uitstekende beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de levering.

Prima service

Prima service, ben tevreden!

28. maj 2022

Beste Gemma,
Bedankt voor je aankoop.
Fijn dat je tevreden bent met onze service. Wij willen je hartelijk danken voor je beoordeling.
Als je nog vragen hebt, horen wij dat natuurlijk graag.

Beste Mw. D. Beemsterboer,
Bedankt voor je aankoop en je uitstekende beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het product en de levertijd.

Beste Joe Vallee,

Snele levering

12. april 2022

Beste Leo,
Bedankt voor je aankoop en je uitstekende beoordeling.We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de levering.

Toppie

Toppie

Toppie super

9. december 2021

Beste Thea Versteeg,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen en een review te schrijven over je ervaring met vidaXL. Fijn om te horen dat het product goed bevalt.
Wij wensen je er veel plezier mee en hopelijk tot ziens in onze webshop.

Alles Oke

Alles is oke....

6. december 2021

Beste J.J.F. Hibma,

Super tevreden.

30. november 2021

Beste Monika,

Beste Ga Smits,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een feedback over je ervaring achter te laten!
Elke dag doen we er alles aan om de kwaliteit van onze diensten en onze producten te verbeteren en u de beste ervaring te bieden.
We hebben gemerkt dat uw probleem nog steeds niet is opgelost.
We zullen via e-mail contact met u opnemen om u de service te bieden die u verdient en om u een bevredigende oplossing voor uw huidige probleem te bieden.
Wij wensen u een fijne dag!