Nog mooier in het echt
Victoria Valenza heeft prachtige, stijlvolle sieraden van hoge kwaliteit. De oorbellen zijn in het echt nog mooier dan op de foto. Ik had mijn bestelling snel binnen. Een betrouwbare webshop en absoluut een aanrader!
"Victoria Valenza" heeft de sjiekste, betaalbare juwelen ! Ze zijn subliem!
Ze zijn van zeer degelijke kwaliteit en zeer luxueus !
Ze hebben ook zéér veel keuze. Voor ieder wat wils.
Ze doen vaak promoties bvb 3 paar oorbellen kopen tegen 40% korting.
Daardoor heb ik al een volledig juwelenkistje (redelijk groot) vol.
Ik krijg ook heel vaak complimenten over deze juwelen en dan vraagt men waar ik ze gekocht heb.
Ze hebben ook echt originele juwelen, heel speciale.
Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo mooie juwelen gezien op het internet aan deze prijzen !
En als er een probleem is dat wordt direct opgelost.
Retourneren is ook geen probleem.
Ze leveren ook zéér snel. En alles zit verpakt in mooie doosjes.
Ik ben gewoon verslaafd geworden aan hun juwelen.
Ik heb zelfs ooit een extra paar mooie oorbellen ontvangen van hun als geschenkje.
Er zit ook geen nikkel in de juwelen, dus ik verdraag ze goed.
Ik raad deze site echt aan, is 100% betrouwbaar !
Mooie sieraden, wel prijzig voor de kwaliteit.
Mooie bling bling sieraden. Toch straalt het niet de gewenste luxe uit. Wel snelle verzending :-)
Ondanks hun belofte om de order na 2 werkdag te leveren, is het nog steeds niet in mijn bezit…. Onbetrouwbaar…