The world's most glamorous lingerie is only the beginning. Victoria's Secret is THE destination for chic women's clothing, sultry swimwear, must-have shoes and accessories, and beauty products, in addition to women's lingerie, intimate apparel and sleepwear
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Over alt forventning
Jeg læste anmeldelserne og blev lidt nervøs da jeg bestilte.. trods min alt forventning var alt som lovet! - fik begge bh’er som jeg havde bestilt og de kom til tiden, ikke forskønnet eller noget! Fejlfrit og bare godt.
5 stjerner for det, fordi det var faktisk en god oplevelse.
Jeg købte to bh’er
Jeg købte to bh’er, men var meget nervøs da jeg havde set alle de dårlige anmeldelser om hvordan deres varer ikke var kommet. Der stod på hjemmesiden det ville tage 7 dage, men skrev dog på den syvende dag, at varerne ville komme dagen efter. Det gjorde de og det hele var der i god stand. Det sendte dog rigtig mange e-mails hvilket var lidt forvirrende
Da min mor vil bestille noget nattøj…
Da min mor vil bestille noget nattøj prøvede de at trække penge fra hendes kort heldigvis spærrede banken hendes kort.
Det var nemt at bestille herfra
Det var nemt at bestille herfra, og min pakke kom efter en uges tid. Også nemt at returnere, dog dyrt at give 130kr for returnering
Jeg har købt en BH online til 227 kr
Jeg har købt en BH online til 227 kr. til min datters fødselsdag, desværre passede den ikke i størrelsen, så jeg måtte returnere den, jeg havde til hensigt at købe en anden, men de tager 130 kr i shipping omkostninger, så jeg får 97 k tilbage, den BH vejer nok under 100g - Det er ikke den reelle omkostning for at returnere den, det synes jeg er dårlig kundeservice. Jeg køber aldrig noget hos dem igen.
Elendig kundeservice manglende tilbagebetalingbetaling
Elendig chatbot som kundeservice, næsten umuligt at få fat på en rigtig medarbejder. Har været i kontakt med dem 4 gange nu og mangler stadig at få mine penge for en defekt/ødelagt vare jeg har sendt retur til dem. De smider bare en af chatten og er ikke interesseret i at løse problemet.
Flot, lækker, men dårlige syninger
God service, tidlig levering, men syningerne bliver sprættet hurtigt op
Elendighed chat bot som kundeservice
Elendighed chat bot som kundeservice.
Og mega dårlig returneringsmuligheder.
Bedste råd find en dansk eller EU hjemmeside i stedet.
Elendig kundeservice, manglende levering
Jeg har købt fra Victoria's Secret før uden problemer. Denne gang er min pakke så ikke dukket op. Når man så rækker ud til kundeservice, får man fat i en chat-bot som så ender med at sige, at der er ikke er nogen at chatte med i dag. Prøv igen senere. Der er ikke en email man kan skrive til og det er åbenbart ikke til at få fat i et menneske at snakke med. Det blev så sidste gang, jeg køber herfra.
Havde frygtet at min pakke ikke kom
Havde frygtet at min pakke ikke kom, eller at der manglede nogle ting pga. alle de anmeldelser der var så dårlige. Men fik min pakke med alle ting i og i god behold. Fik også min pakke 2 dage før den egentlig skulle have kommet
Fantastisk
Super hurtig levering og fik præcis hvad jeg havde bestilt
Manglende vare (pyjamas)
Den 18. marts bestilte jeg en pyjamas. Der blev trukket 2 gange. Nu efter 42 opdateringer om levering, har man skrevet, at jeg senest i dag skulle have fået varen. Men den er stadig ikke kommet.
Gad vide om den nogensinde dukker op?
Tracking nummer 1450625
Kan ikke finde ud af at levere
Kan ikke finde ud af at levere, skrækkelig kundeservice, hold jer fra dem
Jeg oplevede ingen problemer med at…
Jeg oplevede ingen problemer med at bestille over deres hjemmeside selvom jeg var ret nervøs efter jeg havde læst anmeldelserne herinde. Pakken kom hjem efter 7 dage uden problemer
Kundeservice er fuldstændig håbløs
Kundeservice er fuldstændig håbløs. Deres Bot, kan ikke svare på noget og der er aldrig nogle på chatten og telefonen. Skal bytte en gave købt i en lufthavn, som eftersigende skulle kunne byttes via online formular- som ikke eksistere. Produkt til 150$, det er sku for ringe.
5/5 bedste service nogensinde
Jeg synes at i skal købe fra dette website hvis i vil have nogle body mist,makeup og tøj, for det er den bedste website jeg nogensinde har købt fra.😃 Jeg giver den 5/5 for de giver god service og har købt mange gange derfra😃
Leveringen var forsinket med 8 dage:(
Leveringen var forsinket med 8 dage:(
Og meget forvirring fandt sted, da kundeservice var meget lang tid om at svare.
Så dårlig service, gør jer selv en tjeneste og aldrig bestil derfra
Super fantastisk oplevelse
Super fantastisk oplevelse, 5 stjerner herfra, bestilte 6 bh'er og fik en leveringstid der hed 5/6, pakken modtager jeg allerede den 2/6. Det må man kalde service.
Har kunne følge pakken undervejs og de har været super gode til at give opdateringer om hvornår pakken ville blive leveret.
Virkelig dårligt bestilte to styks…
Virkelig dårligt bestilte to styks undertøj og fil det ene hjem og de står begge to på sedlen