Vi Lifestyle Anmeldelser 136

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

I have sinds you yesterday a email because i couldn.t film it in. There was nothing on the screen. The premisse wa that i got an answer in 1-2 time. But nothing. Today i could fill my progress i... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn 5 sterren zijn vooral gebaseerd op m’n uiteindelijke resultaat. Ook dikke 5 sterren voor vi lifestyle zelf! Ze maken waar wat ze beloven. Als je vragen hebt, of iets wil overleggen, dan wor... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorig jaar februari gestart met het team VI lifestyle , nu 23 kilo lichter , gezonder en vol energie. Mede dankzij de begeleiding van het team VI lifestyle , heel fijn om te sparren, advies te krijgen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super ervaring. Mounjaro is echt geweldig. Prijzig maar geen bijwerkingen. 15 kilo kwijt in 2 maanden tijd. Geen hongergevoel en prima APP. Alleen het extra betalen voor een choach is zonde vam je g... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Amazing service

Amazing service! Vanessa helped me adjust my dose, and the delivery was perfectly cooled. After four months on Mounjaro I lost 15 kg and I feel like myself again. Even my jeans finally fit again!

8. marts 2025

Besvarelse fra Vi Lifestyle

Thank you so much for your wonderful review! We're thrilled to hear about your incredible progress—losing 15 kg in four months is truly commendable. It's heartening to know that Vanessa was able to assist you in adjusting your dosage effectively and that our delivery met your expectations. We're delighted that you're feeling like yourself again and fitting comfortably into your jeans. Your success is our success, and we're here to support you every step of the way. Keep up the fantastic work!

Healthy regards,

Geweldig programma

Snelle levering, goede begeleiding en 8 kg kwijt. Nu alleen nog een slot op de koekjestrommel! 😉

5. marts 2025

Besvarelse fra Vi Lifestyle

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en begeleiding, en gefeliciteerd met het verliezen van 8 kg! Het is normaal om af en toe in de verleiding te komen; een slot op de koekjestrommel is misschien zo'n gek idee nog niet. 😉 Blijf vooral doorgaan met je gezonde levensstijl en weet dat we er zijn om je te ondersteunen bij elke stap.​

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik werd netjes teruggebeld wat ik…

Ik werd netjes teruggebeld wat ik aangegeven had in de chat. De vragen die ik had werden beantwoord waardoor ik weer vooruit kon!

7. marts 2025

Besvarelse fra Vi Lifestyle

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je netjes bent teruggebeld en dat je vragen naar tevredenheid zijn beantwoord, zodat je weer verder kunt. We streven ernaar om onze klanten snel en goed te helpen, en jouw feedback bevestigt dat we op de juiste weg zijn.

OPLICHTERS!

Vreselijk bedrijf. De betaling lukte niet. Hierdoor heb ik het opgegeven omdat ik dan al geen vertrouwen heb. Geen medicatie ontvangen. Alleen 1 VRIJBLIJVEND intake gesprek gehad. Nu word er blijkbaar een bedrag naar een incassobureau gestuurd terwijl ik verder geen medicatie heb ontvangen en geen andere diensten heb afgenomen. Ik ga hier zeker aangifte over doen.OPLICHTERS!!!

7. marts 2025

Besvarelse fra Vi Lifestyle

Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat dit frustrerend voor je moet zijn en willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat je hebt ervaren.

We nemen je feedback serieus en willen graag de situatie verduidelijken. De betaling en levering van de medicatie worden strikt gecontroleerd volgens onze voorwaarden. Als er een probleem was met de betaling, willen we dit graag samen met je oplossen. We begrijpen dat het verlies van vertrouwen vervelend is, en we willen ervoor zorgen dat je geen onterechte kosten hebt.

We zouden je graag willen helpen om dit recht te zetten. Kun je contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken naar de situatie en ervoor zorgen dat dit goed wordt afgehandeld?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dit snel voor je op te lossen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zuerst sind sie alle freundlich und…

Zuerst sind sie alle freundlich und nett und sagen dir sachen, wie zb das man immer aussteigen kann wenn man möchte usw. Sobald man dann aussteigen will sagen sie nein geht nicht du MUSST bezahlen für das ganze Jahr. Alles abzocke!! Macht es auf keinen Fall, wenn ihr euch beschützen wollt

22. februar 2025

Besvarelse fra Vi Lifestyle

Es tut uns leid zu hören, dass du mit deiner Erfahrung nicht zufrieden bist. Deine Rückmeldung ist uns wichtig, und wir möchten sicherstellen, dass alle unsere Kunden die bestmögliche Erfahrung machen.

Wir verstehen, dass es frustrierend sein kann, wenn Missverständnisse auftreten. Die Bedingungen bezüglich der Zahlungen und Kündigungen sind immer klar in den Verträgen und AGBs festgelegt, aber wir bedauern, wenn dies nicht ausreichend erklärt wurde.

Wir möchten, dass du dich bei Vi-Lifestyle gut aufgehoben fühlst, und wir nehmen dein Feedback ernst, um unsere Prozesse zu verbessern. Falls du noch Fragen hast oder eine Klärung bezüglich deiner Situation benötigst, zögere bitte nicht, dich direkt mit unserem Team in Verbindung zu setzen. Wir sind gerne bereit, dir weiterzuhelfen.

Gesunde Grüße,

Vi-Lifestyle

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik raad oprecht een ieder af hiermee in

Ik raad oprecht een ieder af hiermee in zee te gaan.
Allereerst vul je dus gegevens in, wat volgens VI lifestyle een uitgebreide "screening" is. Hieruit komt bepaalde medicatie in mijn geval mounjaro, dit wordt geleverd vanuit Duitsland, niks mis mee als ze ook een bijsluiter o.i.d. Leveren in het Nederlands.

Voor zoveel geld per maand heb ik nooit maar dan ook nooit de mounjaro gebruikt omdat ik simpel nooit een dosering heb gekregen. Ik zou dus niet weten hoeveel EH voor mij zouden moeten werken, ik heb contact gehad met mijn eigen huisarts en deze wilde hier ook niet aan meewerken. Ik heb dus voor een godsvermogen aan medicatie in de koelkast liggen die ik niet kan gebruiken.
De klantenservice is vreselijk, alleen als het een betaling betreft die nog niet voldaan is dan weten ze je te vinden voor je eigen vragen kan je het mooi bekijken. We zijn inmiddels 6 maanden verder, tot op heden nog geen toedieningsvoorschrift gehad.

Ik ben hier nog niet klaar mee want ik ga dus echt niet betalen voor iets wat niet voldoet aan wat er wordt beloofd.

Nogmaals overweeg je afvallen met medicatie, doe dit dan elders!!!

24. august 2024

Besvarelse fra Vi Lifestyle

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ons als slecht bereikbaar hebt ervaren. Helaas lijkt het erop dat je geen gebruik hebt gemaakt van ons intake consult met een van onze medische specialisten?

Tijdens het intake consult kijken we samen naar jouw behoeften en wensen rondom het programma en jouw doelstellingen voor gewichtsverlies. Onze medische specialisten denken met je mee om een aanpak te vinden die goed bij jou past.

Op basis van jouw persoonlijke situatie geven we advies over medicatie, leefstijl en begeleiding, zodat je op een gezonde en duurzame manier jouw doelen kunt bereiken.

Een belangrijk onderdeel van dit consult is ook het bespreken van je dosering.

Mocht je hier alsnog gebruik van willen maken dan helpen we je hier graag mee.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Serieus overwogen, maar communicatie erg slecht

Nadat ik een prettig gesprek met een verpleegkundige heb gehad en serieus heb overwogen om hiermee te beginnen had ik nog enkele vragen.
Ik heb ze meerdere keren een e-mail gestuurd, maar nooit een reactie ontvangen.
En dat terwijl ik heel vaak "reclame" e-mails van ze krijg, 'wij staan altijd voor je klaar", "mail ons voor meer informatie" etc.
Ik heb nu voor een goed, maar goedkoper alternatief gekozen.

10. februar 2025

Besvarelse fra Vi Lifestyle

Bedankt voor je feedback.
Fijn om te horen dat je een prettig gesprek hebt gehad met onze verpleegkundige.

Daarnaast spijt ons te horen dat je ons als slecht bereikbaar hebt ervaren. We streven ernaar om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen en nemen je ervaring serieus.

We zijn continu bezig om onze service en bereikbaarheid te verbeteren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten, dan helpen we je graag verder!

Niet aan beginnen

Geachte bezoekers platform. Vandaag had ik om 9:30 een intake afspraak. Gezien ik nachtdienst had vannacht en er om 10:00 nog geen contact tot stand is gekomen ben ik gaan slapen. Nu 2 gemiste oproepen en voicemailberichten met excuus van de verpleegkundige.
Ik heb door 5x terug te bellen alle opties in het keuze menu doorlopen maar er zit niemand aan de andere kant van de lijn!

De eerder geschreven reviews kloppen dus volledig! Bedenkt u dat als je als potentiële nieuwe klant geen contact kan krijgen je dat dan al helemaal niet kunt als bestaande klant.

Ps: mooie is wel dat als je als potentiële klant de eerste afspraak niet nakomt je een no show rekening krijgt van €39,95!!

Waardeloos bedrijf. Niet aan beginnen. Beter bezoekt u Elysee

19. februar 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Afvallen met Semaglutide

Ik ben heel erg blij met de mogelijkheid van VI-LIFESTYLE om met semaglutide af te vallen. Voorheen lukte het maar niet door verschillende gezondheidsredenen. VI-LIFESTYLE gaf me de kans wel af te vallen. Ik ben in 20 weken 13 kilo afgevallen. Daardoor heb ik mijn zelfvertrouwen terug.
Helaas betaal je wel een hoog bedrag, daar moet je wel over nadenken voor je gaat starten. Maar het uiteindelijke resultaat is onbetaalbaar!

18. februar 2025

Besvarelse fra Vi Lifestyle

Hartelijk dank voor je positieve review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jouw feedback helpt ons om onze service continu te verbeteren en anderen te inspireren op hun gezondheidsreis.

En wat fijn om te horen dat je je zelfvertrouwen terug hebt! Dat is precies waar we het voor doen. 💙

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Methode is super, service en bereikbaarheid waardeloos.

De methode is een succes verhaal. De service is slecht. Zijn bijzonder slecht bereikbaar. Ze adviseren te mailen of chatten, daar is bijzonder veel geduld voor nodig. Ze maken gebruik van deze hype (en het werkt en ben daarover tevreden) maar daar is alles mee gezegd. Als ik dit elders zou kunnen doen met een stukje meer service dan stap ik over.

11. februar 2025

Beste L,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat je tevreden bent over de resultaten van onze methode, maar het spijt ons te horen dat onze service en bereikbaarheid niet aan je verwachtingen voldoen. We nemen jouw feedback zeer serieus en willen graag met je in gesprek gaan over hoe we onze service kunnen verbeteren.

We nodigen je dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen via cato@vi-lifestyle.com. We horen graag meer over je ervaring en denken graag mee over mogelijke verbeteringen.

Niets gehoord of ontvangen

Bestelling geplaatst en intake gekregen. na betaling niets meer gehoord of ontvangen.

3. december 2024

Beste Anissa,

Wat jammer om te horen dat je niets meer hebt vernomen! Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat dit wordt opgelost.

Zou je ons een e-mail kunnen sturen op cato@vi-lifestyle.com? Dan kijken we er meteen naar en zorgen we voor een passende oplossing.

We horen graag van je en staan voor je klaar!

Cato van Vi Lifestyle

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vi Lifestyle mit Wegoy

Die Kontaktaufnahme und das anschließende Beratungsgespräch via Videocall waren unkompliziert. Da man im Voraus bezahlen muss, habe ich den Weg über PayPal gewählt. Leider bekam ich eine Fehlermeldung, also machte ich einen Versuch mit Klarna. Auch dieses hat nicht funktioniert. Die technische Abteilung hat sich bemüht, das Problem zu lösen. Letzendlich klappte alles nach fast einer Woche. Die Lieferung erfolgte danach mit Wunschzustellung ohne Probleme. Das regelmäßige wöchentliche Update war auch ok, bei Fragen wurde ich innerhalb von 24 h kontaktiert. Die Folgelieferungen verliefen reibungslos. Nach 6 Monaten habe ich mein Wunschgewicht erreicht und wurde dazu beglückwünscht. Fazit: für gesunde Menschen ohne Stoffwechsel- ,Schilddrüse- oder Diabeteserkrankungen ist das Portal zu empfehlen. Man muss selbstverantwortlich agieren, sich an die Empfehlungen der Dosierung halten und Selbstdisziplin haben. Personen, die gesundheitliche oder psychologische Unterstützung benötigen,
sollten auf jeden Fall am Wohnort einen Arzt einbeziehen, damit das Abnehmen kein Risiko darstellt. Ich bin glücklich, mein Wunschgewicht erreicht zu haben und würde Vi Lifestyle wieder buchen.

9. februar 2025

Besvarelse fra Vi Lifestyle

Vielen Dank, dass du deine Erfahrung mit uns geteilt hast! Es freut uns zu hören, dass die Kontaktaufnahme und das Beratungsgespräch unkompliziert verliefen und dass du letztendlich dein Wunschgewicht erreicht hast.

Es tut uns leid, dass du technische Schwierigkeiten bei der Zahlungsabwicklung hattest, aber wir sind froh, dass unser Team sich bemüht hat, das Problem zu lösen und alles schließlich erfolgreich abgeschlossen werden konnte.

Dein Feedback zu den regelmäßigen Updates und der schnellen Reaktionszeit bei Fragen wissen wir sehr zu schätzen. Wir freuen uns, dass du mit dem gesamten Prozess zufrieden bist und dein Ziel erreicht hast!

Vielen Dank auch für deinen wertvollen Hinweis bezüglich der empfohlenen Vorsichtsmaßnahmen für Menschen mit gesundheitlichen oder psychologischen Herausforderungen. Deine Empfehlung wird sicherlich anderen helfen, die auf diesem Weg ebenfalls Unterstützung suchen.

Es ist schön zu hören, dass du Vi-Lifestyle wieder buchen würdest, und wir sind stolz darauf, dich auf deinem Weg begleitet zu haben. Wir stehen jederzeit für weitere Unterstützung zur Verfügung.

Gesunde Grüße,

Vi-Lifestyle

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na aankoop toch besloten om het niet te…

Na aankoop toch besloten om het niet te doen ( binnen 4 dagen). Per mail contact genomen om het te annuleren. Dat kon dus niet. Ondanks dat de verzending nog niet is gebeurd. Bij aflevering heb ik het geweigerd. Achteraf hoor je dan dat er annulingskosten van 150 euro is. Gevalletje geen 14 dagen bedenktijd. Geen koopbescherming. En wil je ze bellen dan heb je een amerikaans telefoonnummer...... Vaag bedrijf.

29. januar 2025

Beste Kwan Hau,

We begrijpen dat dit een vervelende situatie is en vinden het erg jammer dat het zo gelopen is. Omdat onze artsen een uitgebreide medische screening uitvoeren en een persoonlijk recept uitschrijven, is het helaas niet mogelijk om een bestelling na goedkeuring volledig terug te betalen.

Wij hopen dat je begrip hebt voor deze werkwijze, die er volledig op gericht is om jouw gezondheid en veiligheid te waarborgen.

Slechte ervaring

Hele slechte ervaring. Ik wilde afvalmedicatie bestellen, maar ze leveren alleen een lage startdosering. Ik heb duidelijk aangegeven in het gesprek (dus voordat er kosten van hun zijde worden gemaakt) dat ik de hoge dosering wil hebben omdat ik zelf dan met de prikpen de dosering kan aanpassen, maar ze geven geen gehoor. Bij annulering moet ik torenhoge kosten voor het recept en de apotheek betalen. Ik ben niet tevreden.

21. januar 2025

Beste Gilber,

Het spijt ons dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat je had aangegeven de hoge dosering te willen, zodat je met de prikpen de dosering naar wens kunt aanpassen. Onze werkwijze is echter gericht op een veilige en verantwoorde behandeling. Tijdens de medische screening stellen onze artsen een passend recept op, waarbij vaak wordt gestart met een lage dosering. Dit protocol is zorgvuldig opgesteld om de best mogelijke zorg te bieden.

Daarnaast gaan er bij het opstellen van het recept en de medische screening al werkzaamheden en kosten vooraf, waardoor een volledige terugbetaling bij annulering helaas niet mogelijk is.

We hopen op je begrip voor deze werkwijze.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor mij is dit een groot…succesverhaal

Voor mij is dit een groot succesverhaal. Het is zo fijn om niet continue met eten bezig te hoeven zijn. Weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Ik heb m’n eetpatroon kunnen aanpassen en mijn streefgewicht behaald. Afvallen was nog nooit zo makkelijk geweest en ik jojo al mijn hele leven. Ik heb alleen in het begin een beetje hoofdpijn gehad maar daarna nul bijwerkingen. Als je genoeg water drinkt en gezondere keuzes maakt dat scheelt dat denk ik alles! Ik kan het iedereen aanraden.
Ook de begeleiding vanuit Vi lifestyle is vriendelijk en professioneel. Gewoon doen dus

25. november 2024

Besvarelse fra Vi Lifestyle

Wat geweldig om te horen dat je een groot succes hebt behaald! Het is fantastisch dat je je eetpatroon hebt kunnen aanpassen en je streefgewicht hebt bereikt. We zijn zo blij dat het afvallen voor jou eindelijk makkelijker is geworden, vooral na zoveel jaar van jojoën.

Het is ook fijn om te horen dat je weinig bijwerkingen hebt ervaren, en dat je het belang van water drinken en gezonde keuzes benadrukt. Deze factoren spelen inderdaad een grote rol in het succes van het programma.

We waarderen je complimenten over de begeleiding van Vi-Lifestyle. We doen ons best om iedereen vriendelijk en professioneel te ondersteunen, dus het is geweldig om te horen dat dit ook jouw ervaring was.

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld, en we zullen je zeker blijven ondersteunen op je reis naar een gezonde toekomst!

Cancellation is extremely difficult

Cancellation is extremely difficult. I put an online order and after an hour, I've been trying to cancel the order due to the second thoughts. Contacting the customer service is very difficult. I had to call 4-5 times to get an answer from them. It took me a day to get a cancellation email which they said they will send immediately from one of their agent. But it wasn't an official cancellation confirmation email, it was just an agent saying it's going to be cancelled without any official cancellation number. They will charge 75e for prescription fee regardless for cancellation (135e if they made any additional "administration"). I accepted paying 75e anyway but then they still haven't sent me the official cancellation email with cancellation number, I called back and they said it will get processed on the next Monday or Tuesday. They wouldn't even inform Klarna for cancellation from their side for the hold of payment. And now I get a text from them saying the med will be delivered on Tuesday. The whole process is so frustrating. I had to make so 4 call requests, 5 phone calls, 3 emails and still no official cancellation. I highly do NOT recommend using this site. Something is very wrong here.

25. oktober 2024

Besvarelse fra Vi Lifestyle

Thank you for sharing your detailed feedback, and we sincerely apologize for the frustration you've experienced throughout this process. We truly regret that your cancellation experience was not handled smoothly, and we understand how inconvenient this must have been for you.

We aim to provide clear and efficient service, and it’s clear from your review that we fell short in delivering that to you. Your experience with our customer service should have been much more straightforward, and we deeply regret the lack of timely communication and official confirmation. This is certainly not the standard of service we strive to provide.

We greatly appreciate your patience, and I assure you that we are working to improve our processes to prevent such issues in the future. If you have any further concerns or if there’s anything else we can assist you with, please don’t hesitate to contact us directly.

Healthy regards,

Team Vi-Lifestyle

Læs mere om andre typer anmeldelser.