I have sinds you yesterday a email because i couldn.t film it in. There was nothing on the screen. The premisse wa that i got an answer in 1-2 time. But nothing. Today i could fill my progress i... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mijn 5 sterren zijn vooral gebaseerd op m’n uiteindelijke resultaat. Ook dikke 5 sterren voor vi lifestyle zelf! Ze maken waar wat ze beloven. Als je vragen hebt, of iets wil overleggen, dan wor... Se mere
Virksomheden har svaret
Vorig jaar februari gestart met het team VI lifestyle , nu 23 kilo lichter , gezonder en vol energie. Mede dankzij de begeleiding van het team VI lifestyle , heel fijn om te sparren, advies te krijgen... Se mere
Virksomheden har svaret
Super ervaring. Mounjaro is echt geweldig. Prijzig maar geen bijwerkingen. 15 kilo kwijt in 2 maanden tijd. Geen hongergevoel en prima APP. Alleen het extra betalen voor een choach is zonde vam je g... Se mere
Virksomheden har svaret
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Amazing service
Amazing service! Vanessa helped me adjust my dose, and the delivery was perfectly cooled. After four months on Mounjaro I lost 15 kg and I feel like myself again. Even my jeans finally fit again!

Geweldig programma
Snelle levering, goede begeleiding en 8 kg kwijt. Nu alleen nog een slot op de koekjestrommel! 😉

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Ik werd netjes teruggebeld wat ik…
Ik werd netjes teruggebeld wat ik aangegeven had in de chat. De vragen die ik had werden beantwoord waardoor ik weer vooruit kon!

OPLICHTERS!
Vreselijk bedrijf. De betaling lukte niet. Hierdoor heb ik het opgegeven omdat ik dan al geen vertrouwen heb. Geen medicatie ontvangen. Alleen 1 VRIJBLIJVEND intake gesprek gehad. Nu word er blijkbaar een bedrag naar een incassobureau gestuurd terwijl ik verder geen medicatie heb ontvangen en geen andere diensten heb afgenomen. Ik ga hier zeker aangifte over doen.OPLICHTERS!!!

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Zuerst sind sie alle freundlich und…
Zuerst sind sie alle freundlich und nett und sagen dir sachen, wie zb das man immer aussteigen kann wenn man möchte usw. Sobald man dann aussteigen will sagen sie nein geht nicht du MUSST bezahlen für das ganze Jahr. Alles abzocke!! Macht es auf keinen Fall, wenn ihr euch beschützen wollt

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Ik raad oprecht een ieder af hiermee in
Ik raad oprecht een ieder af hiermee in zee te gaan.
Allereerst vul je dus gegevens in, wat volgens VI lifestyle een uitgebreide "screening" is. Hieruit komt bepaalde medicatie in mijn geval mounjaro, dit wordt geleverd vanuit Duitsland, niks mis mee als ze ook een bijsluiter o.i.d. Leveren in het Nederlands.
Voor zoveel geld per maand heb ik nooit maar dan ook nooit de mounjaro gebruikt omdat ik simpel nooit een dosering heb gekregen. Ik zou dus niet weten hoeveel EH voor mij zouden moeten werken, ik heb contact gehad met mijn eigen huisarts en deze wilde hier ook niet aan meewerken. Ik heb dus voor een godsvermogen aan medicatie in de koelkast liggen die ik niet kan gebruiken.
De klantenservice is vreselijk, alleen als het een betaling betreft die nog niet voldaan is dan weten ze je te vinden voor je eigen vragen kan je het mooi bekijken. We zijn inmiddels 6 maanden verder, tot op heden nog geen toedieningsvoorschrift gehad.
Ik ben hier nog niet klaar mee want ik ga dus echt niet betalen voor iets wat niet voldoet aan wat er wordt beloofd.
Nogmaals overweeg je afvallen met medicatie, doe dit dan elders!!!

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Serieus overwogen, maar communicatie erg slecht
Nadat ik een prettig gesprek met een verpleegkundige heb gehad en serieus heb overwogen om hiermee te beginnen had ik nog enkele vragen.
Ik heb ze meerdere keren een e-mail gestuurd, maar nooit een reactie ontvangen.
En dat terwijl ik heel vaak "reclame" e-mails van ze krijg, 'wij staan altijd voor je klaar", "mail ons voor meer informatie" etc.
Ik heb nu voor een goed, maar goedkoper alternatief gekozen.

Niet aan beginnen
Geachte bezoekers platform. Vandaag had ik om 9:30 een intake afspraak. Gezien ik nachtdienst had vannacht en er om 10:00 nog geen contact tot stand is gekomen ben ik gaan slapen. Nu 2 gemiste oproepen en voicemailberichten met excuus van de verpleegkundige.
Ik heb door 5x terug te bellen alle opties in het keuze menu doorlopen maar er zit niemand aan de andere kant van de lijn!
De eerder geschreven reviews kloppen dus volledig! Bedenkt u dat als je als potentiële nieuwe klant geen contact kan krijgen je dat dan al helemaal niet kunt als bestaande klant.
Ps: mooie is wel dat als je als potentiële klant de eerste afspraak niet nakomt je een no show rekening krijgt van €39,95!!
Waardeloos bedrijf. Niet aan beginnen. Beter bezoekt u Elysee
Afvallen met Semaglutide
Ik ben heel erg blij met de mogelijkheid van VI-LIFESTYLE om met semaglutide af te vallen. Voorheen lukte het maar niet door verschillende gezondheidsredenen. VI-LIFESTYLE gaf me de kans wel af te vallen. Ik ben in 20 weken 13 kilo afgevallen. Daardoor heb ik mijn zelfvertrouwen terug.
Helaas betaal je wel een hoog bedrag, daar moet je wel over nadenken voor je gaat starten. Maar het uiteindelijke resultaat is onbetaalbaar!

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Methode is super, service en bereikbaarheid waardeloos.
De methode is een succes verhaal. De service is slecht. Zijn bijzonder slecht bereikbaar. Ze adviseren te mailen of chatten, daar is bijzonder veel geduld voor nodig. Ze maken gebruik van deze hype (en het werkt en ben daarover tevreden) maar daar is alles mee gezegd. Als ik dit elders zou kunnen doen met een stukje meer service dan stap ik over.

Niets gehoord of ontvangen
Bestelling geplaatst en intake gekregen. na betaling niets meer gehoord of ontvangen.

Vi Lifestyle mit Wegoy
Die Kontaktaufnahme und das anschließende Beratungsgespräch via Videocall waren unkompliziert. Da man im Voraus bezahlen muss, habe ich den Weg über PayPal gewählt. Leider bekam ich eine Fehlermeldung, also machte ich einen Versuch mit Klarna. Auch dieses hat nicht funktioniert. Die technische Abteilung hat sich bemüht, das Problem zu lösen. Letzendlich klappte alles nach fast einer Woche. Die Lieferung erfolgte danach mit Wunschzustellung ohne Probleme. Das regelmäßige wöchentliche Update war auch ok, bei Fragen wurde ich innerhalb von 24 h kontaktiert. Die Folgelieferungen verliefen reibungslos. Nach 6 Monaten habe ich mein Wunschgewicht erreicht und wurde dazu beglückwünscht. Fazit: für gesunde Menschen ohne Stoffwechsel- ,Schilddrüse- oder Diabeteserkrankungen ist das Portal zu empfehlen. Man muss selbstverantwortlich agieren, sich an die Empfehlungen der Dosierung halten und Selbstdisziplin haben. Personen, die gesundheitliche oder psychologische Unterstützung benötigen,
sollten auf jeden Fall am Wohnort einen Arzt einbeziehen, damit das Abnehmen kein Risiko darstellt. Ich bin glücklich, mein Wunschgewicht erreicht zu haben und würde Vi Lifestyle wieder buchen.

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Na aankoop toch besloten om het niet te…
Na aankoop toch besloten om het niet te doen ( binnen 4 dagen). Per mail contact genomen om het te annuleren. Dat kon dus niet. Ondanks dat de verzending nog niet is gebeurd. Bij aflevering heb ik het geweigerd. Achteraf hoor je dan dat er annulingskosten van 150 euro is. Gevalletje geen 14 dagen bedenktijd. Geen koopbescherming. En wil je ze bellen dan heb je een amerikaans telefoonnummer...... Vaag bedrijf.

Slechte ervaring
Hele slechte ervaring. Ik wilde afvalmedicatie bestellen, maar ze leveren alleen een lage startdosering. Ik heb duidelijk aangegeven in het gesprek (dus voordat er kosten van hun zijde worden gemaakt) dat ik de hoge dosering wil hebben omdat ik zelf dan met de prikpen de dosering kan aanpassen, maar ze geven geen gehoor. Bij annulering moet ik torenhoge kosten voor het recept en de apotheek betalen. Ik ben niet tevreden.

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Voor mij is dit een groot…succesverhaal
Voor mij is dit een groot succesverhaal. Het is zo fijn om niet continue met eten bezig te hoeven zijn. Weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Ik heb m’n eetpatroon kunnen aanpassen en mijn streefgewicht behaald. Afvallen was nog nooit zo makkelijk geweest en ik jojo al mijn hele leven. Ik heb alleen in het begin een beetje hoofdpijn gehad maar daarna nul bijwerkingen. Als je genoeg water drinkt en gezondere keuzes maakt dat scheelt dat denk ik alles! Ik kan het iedereen aanraden.
Ook de begeleiding vanuit Vi lifestyle is vriendelijk en professioneel. Gewoon doen dus

Cancellation is extremely difficult
Cancellation is extremely difficult. I put an online order and after an hour, I've been trying to cancel the order due to the second thoughts. Contacting the customer service is very difficult. I had to call 4-5 times to get an answer from them. It took me a day to get a cancellation email which they said they will send immediately from one of their agent. But it wasn't an official cancellation confirmation email, it was just an agent saying it's going to be cancelled without any official cancellation number. They will charge 75e for prescription fee regardless for cancellation (135e if they made any additional "administration"). I accepted paying 75e anyway but then they still haven't sent me the official cancellation email with cancellation number, I called back and they said it will get processed on the next Monday or Tuesday. They wouldn't even inform Klarna for cancellation from their side for the hold of payment. And now I get a text from them saying the med will be delivered on Tuesday. The whole process is so frustrating. I had to make so 4 call requests, 5 phone calls, 3 emails and still no official cancellation. I highly do NOT recommend using this site. Something is very wrong here.

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Læs mere om andre typer anmeldelser.