I have sinds you yesterday a email because i couldn.t film it in. There was nothing on the screen. The premisse wa that i got an answer in 1-2 time. But nothing. Today i could fill my progress i... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mijn 5 sterren zijn vooral gebaseerd op m’n uiteindelijke resultaat. Ook dikke 5 sterren voor vi lifestyle zelf! Ze maken waar wat ze beloven. Als je vragen hebt, of iets wil overleggen, dan wor... Se mere
Virksomheden har svaret
Vorig jaar februari gestart met het team VI lifestyle , nu 23 kilo lichter , gezonder en vol energie. Mede dankzij de begeleiding van het team VI lifestyle , heel fijn om te sparren, advies te krijgen... Se mere
Virksomheden har svaret
Super ervaring. Mounjaro is echt geweldig. Prijzig maar geen bijwerkingen. 15 kilo kwijt in 2 maanden tijd. Geen hongergevoel en prima APP. Alleen het extra betalen voor een choach is zonde vam je g... Se mere
Virksomheden har svaret
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ich hatte gute Erfahrungen mit Vi…
Ich hatte gute Erfahrungen mit Vi Lifestyle. Ich habe mit gut betreut gefühlt und hatte in 3 Monaten 7 kg abgenommen

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Fühle mich gut betreut und unterstützt
Sehr kompetentes, freundliches und hilfsbereites Team👍

Sehr zu empfehlen
Alle waren super freundlich und alles hat reibungslos funktioniert! Jederzeit ist telefonisch jemand zu erreichen, wenn man Fragen oder Probleme hat.

Super ervaring
Super ervaring. Mounjaro is echt geweldig. Prijzig maar geen bijwerkingen.
15 kilo kwijt in 2 maanden tijd. Geen hongergevoel en prima APP. Alleen het extra betalen voor een choach is zonde vam je geld. 1 telefoontje en geen ondersteuning of communicatie mogelijkheid in de app. Mogelijk heb ik een slechte choach toegewezen gekregen. Voor de rest is VYTAL ten zeerste aan te raden 10+.

Onbetrouwbaar!
Ik vind dit echt een verschrikkelijk bedrijf! De communicatie verloopt uiterst moeizaam en wanneer je eindelijk iemand te pakken krijgt en afspraken maakt, blijken ze die niet na te komen. Daarnaast was het erg lastig om mijn geld terug te krijgen, ondanks dat ik meerdere mensen heb aangedragen. Uiteindelijk heb ik het bedrag ontvangen, maar dit heeft veel tijd en moeite gekost.

Afvallen met vi lifestyle
Beste vi lifestyle,
Ik ben inmiddels 25 kg aan gewicht kwijt. Ben nu 56 kg en 1.72m
Alle leuke kleren die ik aan wil kan ik dragen. Ik ben super happy met het resultaat.
Hartelijk bedankt voor alle begeleiding en natuurlijk de semaglutide.
Met groet
Shane Wollersheim

Ik ben erg tevreden over VI Lifestyle
Ik ben erg tevreden over VI Lifestyle. Ik ben ruim 15 kilo afgevallen. De wekelijkse digitale incheck momenten worden blijvend geobserveerd en waar nodig was er dan telefonisch contact met elkaar. Ik durf dit iedereen aan te raden

I highly recommend Vi Lifestyle
I highly recommend Vi Lifestyle! From the moment I started my weight loss journey with them, they made me feel completely comfortable and supported. The entire team is so friendly and welcoming, and are always available to answer my questions. A special shoutout to Sandra—her encouragement and guidance during our weekly check-ins have made such a difference in keeping me motivated and knowing I am not alone.

Telefonisch niet te bereiken
Telefonisch niet te bereiken.
Je krijgt keuze menu te horen. Als je aangeeft in dit menu dat je vraag alsnog niet is beantwoord wordt er simpel weg door het bandje aangegeven 'alle informatie staat op de website. Hierdoor kunnen we je niet doorverbinden'. Ik heb meerdere malen gebeld en verschillende keuzes gemaakt in het menu. Uiteindelijk kom je altijd bij hetzelfde uit en wordt de verbinding verbroken.
Het adres in Amsterdam waar dit bedrijf 'ingeschreven' zou moeten staan klopt ook niet. Er is iets ZEER mis met dit 'bedrijf'

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Bin sehr zufrieden mit den bisherigen…
Bin sehr zufrieden mit den bisherigen Ergebnissen und der Anwendung! Nettes Team was im background unterstützt und sofort anruft bei Fragen.

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Helpful if you have questions
Helpful if you have questions, and the medication is delivered on time at your house.

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Great support throughout the program
Great support throughout the program. All questions were always answered, great tips throughout the journey.

Super nettes und hilfreiches Team
Super nettes und hilfreiches Team. Gehen auf individuelle Wünsche und Situationen ein.
Jederzeit erreichbar.
Absolut zu empfehlen.

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Ich bin sehr zufrieden mit dem Programm
Ich bin sehr zufrieden mit Vi Lifestyle. Man wird vom ersten Tag an intensiv betreut und man fühlt sich gut aufgehoben. Es gibt wöchentlich nicht nur eine E-Mail zum Check-In sondern auch einen persönlichen Anruf.
Das Medikament in Pen-Form wird sicher und gekühlt geliefert. Die Lieferung erfolgt pünktlich.

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Gebrek aan communicatie en transparantie
Ik heb een interessant kennismakingsgesprek met een verpleegkundige gehad waarin ze aangaf dat ik te veel bedrijfsspecifieke vragen had en dat ik daar apart een gesprek voor kon inplannen met haar manager. (Er zijn zoveel aanbieders en ik vroeg wat over de ontbrekende BIG registraties van de medewerkers en transpararantie over de eigenaren van het bedrijf en over de kosten.) Na het gesprek heb ik nooit een persoonlijke terugkoppeling gehad, alleen een standaard e-mail met een voorstel, dat zelfs anders was dan dat wat we hadden besproken. Ik had nog een verklaring gevraagd betreffende de kosten,die nog hoger waren dan tijdens het gesprek aangegeven. (De gevraagde prijs is wel meer dan 2,5 keer de officiële prijs van de medicatie). Een antwoord heb ik niet gekregen, wel een reminder van de eerder gestuurde e-mail met hetzelfde aanbod.
Ik heb nu voor een goed, maar goedkoper alternatief gekozen bij een organisatie waar er direct contact met zowel arts als apotheek mogelijk is en de kosten heel transparant zijn. (Werkelijke medicijnkosten plus een redelijke overhead) update 19 mrt: Ik ben persoonlijk gebeld door de manager om me de gelegenheid te geven mijn ervaring toe te lichten. Begrip voor mijn ervaring is getoond en excuses zijn aangeboden. Er is beloofd naar interne processen en communicatie te kijken.
Slecht bereikbaar
Jullie zijn telefonisch niet te bereiken. Ik word niet teruggebeld. E-mail duurt een week voor een reactie.
Na 2 weken kreeg ik dan uiteindelijk mijn spuiten bezorgd. Na diverse mails van mijn kant.

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Voor het eerst in jaren rust in mijn hoofd over eten
Ik heb een heleboel gewicht verloren. Voor het eerst in lange tijd maakte ik me niet druk over eten en calorieën. Door te weten dat er een heel medisch team klaar staat indien nodig had ik vertrouwen in deze oplossing. Bij vragen kan ik direct contact opnemen om gerustgesteld te worden en weer verder te gaan.
Ik had alleen iets eerder willen weten dat je niet alleen stapsgewijs opbouwt maar ook stapsgewijs afbouwt. Nu heb ik mijn traject met een mnd verlengd om af te bouwen.

Goed begeleid duidelijk uitleg
Goed begeleid duidelijk uitleg, Je kan ze altijd bellen.

Besvarelse fra Vi Lifestyle
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.