Dygtige og empatiske mennesker. Klinikkens dyrlæger og assistenter gjorde en meget svær situation tryg og værdig for min kat og jeg i.f.m. et sygdomsforløb og senere aflivning.
Min kat Trine fik tre tænder ud i jeres klinik for tre uger siden. Lige fra tidsbestilling til eftersyn efter tandudtrækning er vi blevet behandlet imødekommende og kompetent. Trine kom hurtigt over b... Se mere
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men trollesminde dyreklinik fortjener virkelig 5 stjerner. De har taget sig så godt af mine katte og den måde jeg kan mærke de både vil dyrene og kunderne det... Se mere
Venlig og kompetent modtagelse i gode lyse lokaler. Vi var lidt spændte på at møde det nye personale-hold. Forstået på den vis at vi igennem mange år -indtil for et par år siden - har brugt kliknikke... Se mere
Hos Trollesminde Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Hillerød og Nordsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Frejasvej 5, 3400, Hillerød, Hovedstaden, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg skal ALDRIG nogensinde sætte mine ben i den klinik!!! Ganske simpel kastration af schæferhund på 2 år som gav vores hund nyresvigt og tæt på at koste ham livet. Der er stor mangel på empati. Vores oplevelse er kort sagt at der skal tjenes MANGE penge. 9000 kr for kastration. Det ender med hunden bliver indlagt på dyrehospital. Det løber op i en regning af 45.000. Vores oplevelse er, at der er sket sjusk ift narkose og observering. Vi har heldigvis stadig vores hund og har fundet en anden dyrlæge.
Virkelig ked af min oplevelse hos trollesminde dyreklinik.
Jeg skulle med sorg have aflivet min kanin og jeg endte hos Dyrlæge Søren. Jeg blev virkelig mødt af overlegenhed og blev talt meget ned til af ham. Både fordi jeg græd og fordi jeg ønskede at kaninen fik bedøvende middel forud for aflivningsvæsken. Det var der ikke mulighed for , men han kunne så ikke finde en blodåre at stikke i så derfor ville han prøve noget andet. Nemlig at give aflivningsvæsken direkte i maven og først da jeg Beder om at give beroligende igen får min kanin det. Efter aflivningsvæsken er givet går dyrlægen ind og ud af lokalet flere gange fordi han havde andre vigtigere ting at se til. Det virkede som om der ikke var sat tid af til vores aflivning, da dyrlægen pludselig havde en anden konsultation og han gik helt. Jeg endte med tvivlende at måtte gå ud og afregne uden egentlig at have fået kaninen officielt erklæret død. Jeg kan på ingen måde anbefale aflivning af små dyr med den håndtering og indstilling der er.
Som han sagde ; at kaniner bare er noget man har i en fase af sit liv og at jeg måtte være færdig med dem nu. Eller at jeg selv skulle have beroligende fordi jeg græd over en kanin. Rigtig ubehagelig oplevelse og meget ufølsomt.
Super god dyrlæge med fin service. Vi har brugt dem til både hunde og kat i ca. 9 år.
Jeg har brugt Trollesminde Dyreklinik til mine hunde (schæfer, og Bordercollier) i gennem 7 år, har altid fået den allerbedste behandling, både professionelt/fagligt og ikke mindst menneske/hundesynet er fremhævelsesværdigt !
3 gange har jeg brugt fertilitetsklinikkens kompetencer med hvalpe kuld som bonus Jeg har anbefalet Trollesminde Dyreklinik til flere hundevenner og ligesom jeg, er de også blevet hængende... har kun det allerbedste at sige om Søren og hans stab.
/Gitte Zoe Savannah Hovgaard
Lisbeth kender virkelig meget til allergi, så min kat er i gode hænder!