Dygtige og empatiske mennesker. Klinikkens dyrlæger og assistenter gjorde en meget svær situation tryg og værdig for min kat og jeg i.f.m. et sygdomsforløb og senere aflivning.
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men trollesminde dyreklinik fortjener virkelig 5 stjerner. De har taget sig så godt af mine katte og den måde jeg kan mærke de både vil dyrene og kunderne det... Se mere
Venlig og kompetent modtagelse i gode lyse lokaler. Vi var lidt spændte på at møde det nye personale-hold. Forstået på den vis at vi igennem mange år -indtil for et par år siden - har brugt kliknikke... Se mere
Hos Trollesminde Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Hillerød og Nordsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Frejasvej 5, 3400, Hillerød, Hovedstaden, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Dyrlægen skabte tryghed for vores gamle labrador. Dyrlægen ringer til os og hører til ham efter et stykke tid

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Var nede med en hund som skulle aflives 😥
Personalet var alle super søde og flinke, fortale og forklarede, og spurgte ind til mig også 🙏
Vil klart anbefale til andre

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Venlig og kompetent behandling. Imødekommende personale. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre hundeejere.

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Super god service og sødt personale. Hjælpsomme og man får afvide man bare kan ringe hvis man er bekymret eller har spørgsmål.

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Altid søde og imødekommende. Ringede for at genbestille medicin. De er hurtige på tasterne, til at finde frem til patienten 🐾

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
sød venlig og og klar besked med alt +telefonisk opfølgning med forhold efter dette

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Fantastisk service, søde personale, og altid god rådgivning hos Trollesminde Dyreklinik ❤️

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Min hund skulle steriliseres, og personalet har gjort alt for at både jeg og hunden følte os trygge gennem hele processen. De ringede endda for at spørge til patienten få dage efter operationen. Personalet er altid dygtige, imødekommende og klar med gode råd om alt fra tandbørstning til hundeseler. Tak for det!

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Den værste oplevelse da min datter og jeg har prøvet,
Hun skulle have aflivet sin lille hund, mega uprofessionelt personale. Da vi efter vi havde betalt for aflivning og kremering, skal vi sidder og vente med en panisk hund, da vi så bliver kaldt ind bliver vi stoppet i døren og de siger at der mangler en lille regning, vi aftaler med dem, vi betaler når vi henter urnen. Efter en md uden besked, ringer vi og finder ud af at hunden slet ikke er sendt af sted som aftalt😡og vi må vente yderligere for at få vores lille hund. ALDRIG OM VI SÆTTER VORES BEN DER IGEN😡

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Igen et meget vellykket besøg på Trollesminde Dreklinik. Super kompetent og sødt personale fra ankomst til afgang. Intet tidspres og man føler sig i de bedste hænder. Tak for super service.

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Dyrlægen gjorde alt for at det skulle være en god oplevelse for hvalpen og os

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Min kat Trine fik tre tænder ud i jeres klinik for tre uger siden. Lige fra tidsbestilling til eftersyn efter tandudtrækning er vi blevet behandlet imødekommende og kompetent. Trine kom hurtigt over bedøvelsen, hvilket hun før har haft svært ved, når hun er blevet behandlet i andre klinikker. Også helingsprocessen forløb fint.

Besvarelse fra VetGruppen - Trollesminde Dyreklinik
Det hele var så fint. Jeg følte mig tryg, personalet var søde , og min kat fik en grundig behandling skulle have bortskaffes en del af pelsen , og hun fik endda også klippet kløer, og renses ører udover det aftalte. Jeg vil hel sikker gerne komme en anden gang.