VetGruppen - Ribe Dyreklinik Anmeldelser

Industrivej 30B, 6760 Ribe, Syddanmark, DK

God forklaring med hvad der skulle ske med Hubert @ Han har det godt igen efter operationen! Flotte piger i stramme hvide bukser! Dejligt at se ! Vh.Jens Simonsen Enkemanden fra Ribe området nu Rønneb... Se mere

Denne her gang var en rigtig god oplevelse, dyrlægen tog sig rigtig god tid til vores hund Teddy, han er lidt nervøs og kan godt reagere negativt men fordi dyrlægen var tålmodig gik det rigtig godt 😊... Se mere

Anbefaling af dyrlæge Jeg vil varmt anbefale denne dyrlæge! Fra første besøg følte vi os utrolig godt taget imod – både jeg og min lille hund. Personalet er professionelt, omsorgsfuldt og tyd... Se mere

1. nr. 2 af de 3 bedste virksomheder i Dyrlæge
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Dyrehospital
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Dyrlægevagt

VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.

• Industrivej 30B, 6760, Ribe, Syddanmark, Danmark

• 75410300

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

1.900 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super sted

Super sted de finder en løsning, selvom det ikke altid er nemt

3. juli 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Annette. I må have en god weekend.

God rådgivning og vejledning

Dyrlægen gav sig god tid til at undersøge vores hund og gav råd og vejledning til hvad vi kunne gøre i forhold til en tidligere skade.

11. juni 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Hanne. Dejligt at læse, at du har været glad for besøget hos os. Vi ønsker jer en dejlig dag herfra.

Det er som altid en go behandling man…

Det er som altid en go behandling man får ved jer derfor har vi holdt vej jer selv om vi er flyttet længere fra Ribe vi har vel været der nu igennem 16 år mvh Niels Peter Kjær

5. juni 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Niels Peter. Det er godt at høre, at i fortsat er glade for samarbejdet efter så mange år. I må have en dejlig sommer.

Super service, altid flinke personale.

5. juni 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for den fine anmeldelse Palle. Vi ønsker jer en dejlig sommer herfra.

Professionel arbejde med mine hunde

Professionel arbejde med mine hunde, selvom de har travlt har de stadig tid, har oplevet meget ind/ud af døren hos andre dyrlæger, men ikke her, her har de tid til dig og din hund.

6. juni 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Hej Mona, tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at læse, at du er glad for behandlingen hos os. Vi ønsker jer en god sommer fra alle os.

Dygtige dyrlæger

Dygtige dyrlæger
De sætter sig ind i hvordan de kan hjælpe dyrene bedst.

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen, og god sommer til dig Izabella :-)

God oplevelse

God oplevelse, venlig personale og de er altid parat til at hjælpe en.

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Marianne :-) Vi ønsker jer en dejlig sommer herfra :-)

Bedste klinik, bedste dyrlæger

Var inde hos Jens, han skulle kigge på en kikærte stor knude i lysken på min Puddel Pjuske som er 14,5 år. I december havde Pjuske fået opereret nogle gamle tandrester ud, som sad i gummerne, han blev nu undersøgt, hjertet blev lyttet til og div. Det var heldigvis kun en fedtknude, og jeg slap med en halv konsultation(450 kr.) da det gik under eftersyn fra tidligere tandoperation. Altid søde og rare og meget empatiske dyrlæger.
Kan kun give de bedste anbefalinger.

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for den varme anmeldelse Vera. Vi ønsker du og Pjuske en dejlig sommer herfra.

Det hele gik stille og roligt med…

Det hele gik stille og roligt med aflivning af en hund

12. maj 2025

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Hej Niels. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din anmeldelse, trods de kedelige omstændigheder for jeres besøg. Vi sender varme tanker til jer fra alle os.