Stor hjælpsomhed da vi stod med en akut syg hund. Venligt og imødekommende personale. Helt igennem en god oplevelse, og ikke mindst en hund, der hurtigt var i bedring.
Denne her gang var en rigtig god oplevelse, dyrlægen tog sig rigtig god tid til vores hund Teddy, han er lidt nervøs og kan godt reagere negativt men fordi dyrlægen var tålmodig gik det rigtig godt 😊... Se mere
Var inde hos Jens, han skulle kigge på en kikærte stor knude i lysken på min Puddel Pjuske som er 14,5 år. I december havde Pjuske fået opereret nogle gamle tandrester ud, som sad i gummerne, han bl... Se mere
VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.
Industrivej 30B, 6760, Ribe, Syddanmark, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Super service og super kompetence, kan varmt anbefale dyrlæge Jens fra Ribe Dyreklinik, meget, meget dygtig.

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Rigtig fin behandling af både hund og mig af rigtig sød dyrlæge.

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Søde og rare mennesker med mange godbidder til hunden

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Stor hjælpsomhed da vi stod med en akut syg hund.

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik
God forklaring med hvad der skulle ske med Hubert @ Han har det godt igen efter operationen! Flotte piger i stramme hvide bukser! Dejligt at se ! Vh.Jens Simonsen Enkemanden fra Ribe området nu Rønnebærparken nr.1 6760 tlf.40421508.

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik
God Personale God Service og altid dygtige til deres job .

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik
At jeg kunne få tid hurtigt hos den ønskede dyrlæge på klinikken. Og som altid super hjælp

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Fagligt dygtigt personale. Fik en straks tid. Gode laboratorie prøver og svar.

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Vi gjorde brug af klinikken i forbindelse med et besøg i Ribe. Der var fin service og de fremstod fra start til slut som meget kompetente.

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Venlig og imødekommende personale hele vejen igennem ☀️
Fagligt dygtige og grundig/saglig kommunikation fra dyrlægen.

Besvarelse fra VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Vi har benyttet Ribe dyreklinik i 15 + år og er ALTID blevet behandlet venligt, professionelt og sikre på at alle vores hunde har fået den bedste behandling.