Jeg kan varmt anbefale Vesti EL Biler. De har repareret min bil, og jeg er meget tilfreds med både servicen og resultatet. Professionelt arbejde, god kommunikation og fair behandling hele vejen igenne... Se mere
Fantastisk god service og skønt personale. Jeg havde booket en aftale til hjulskifte på min Tesla ifm. afhentningen af denne i Vamdrup. Kristen var så venlig at blive lidt længere, så jeg kunne nå at... Se mere
Fantastisk oplevelse hos Vesti El Biler! Jeg vil gerne give en særlig tak til Peter for hans ekstraordinære service. Vi ankom sent til Billund Lufthavn midt i en snestorm og vores bil var udstyret m... Se mere
Helt igennem super service de yder hos Vesti El Biler. Lige fra første snak, til udlevering af ny Tesla Model Y. Da jeg trådte ind af døren følte jeg mig straks velkommen, og aldrig har jeg før oplev... Se mere
Industrivangen, 7200, Grindsted, Danmark
- pr@vesti.dk
- vesti.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super service og vejledning
Var ude forbi Peter i dag da jeg manglede nogle nye fælge med helårsdæk. Det tog lige præcis 20 min så kunne jeg køre derfra med et kæmpe smil på læben. Super hurtig og god service og vejledning.
Den bedst anbefaling herfra.
Tryg handel af Tesla Y 2023 med…
Tryg handel af Tesla Y 2023 med Patrick. Behagelig og grundig salgs-proces.
Vil varmt anbefale at købe bil hos Vesti Auto
Ps. Er ikke betalt for reklamen😊
God service af Patrick og Peter ved køb af Tesla model 3!
Ved afhentning fik vi er total gennemgang af bilen - super trygt sted at handle bil ☺️
Ikke sidste gang jeg kontakter dem
Det eneste sted ud over ved Tesla selv, hvor jeg kunne købe 1 stk. fælg til min model y, men her til en okay pris. Og så kunne jeg endda komme en helligdag, hjulet var klargjort, så 10 min. og min bil kørte perfekt igen.
Super service 👍 kan varmt anbefales…
Super service 👍 kan varmt anbefales til andre
Troværdigt og fantastisk sted!
Købte min Tesla model 3 hos Vesti Auto i marts 22, og jeg har længe villet skrive en anmeldelse, for de fortjener VIRKELIG den største ros med på vejen. Det har været utroligt behageligt at handle med dem, lige fra den allerførste prøvetur og til slutsedlen blev skrevet under - og vi har fået en fantastisk bil, der er helt som lovet. Vi har anbefalet Vesti vidt og bredt, og ved med sikkerhed, at mindst tre efterfølgende har købt Tesla hos Vesti. De er lige så tilfredse med at handle der, som jeg er. Tusind tak for en suveræn oplevelse.
Må bare sige en helt igennem fantastisk…
Må bare sige en helt igennem fantastisk oplevelse at købe bil igennem Peter fra Vesti.
Rigtig god dialog hele vejen igennem.
Kan kun være fuldt ud tilfreds og synes bestemt de fortjener 5 stjerner.
Køber gerne min næste bil der.
God service lige indtil vi har købt…
God service lige indtil vi har købt bilen.
Så hørte den op.
Vi har været mange gange frem og tilbage til vesti auto, pga fejl og mangler på bilen.
Dårlig service, dårlig kommunikation.
Køb din bil et andet sted ! 😉
Kørte fra Sjælland til Vesti Auto for…
Kørte fra Sjælland til Vesti Auto for at købe min TM3. Hele vejen rundt fantastisk. Alt blev sat op og spillede før jeg kørte, fik champagne med og hele pakken. 1 fejl var at bilen blev annonceret med flere heste end den faktisk havde. Men dette er ingenting sammmenlignet med resten af oplevelsen. Jeg takker :)
første og sidste gang.
Jeg ved ikke hvad man skal siger om en forhandler, som sælger en bil der skulle være klar gjordt og ok og ikke mindst NY SYNET.
Den bil vi købte havde alvorlige fejl i kobling og gear kasse.
Plus at den var gået igennem syn med defekt hjul lejer både på højre og venstre forhjul
Plus en brække fjer på venstre forhjul.
jeg ved ikke hvad man skal siger til det.
Men efter en del frem og tilbage og flere lange køre ture til filskov fra ballum.
endte det hele med et skænderi hvor chefen efter en del frem og tilbage, sagde at jeg bare kunne smide nøglen og mit konto nr på hans bord fordi nu gad han sku ikke mig mere.
jeg gjord som han forslog og er idag ret glad for at jeg ikke skal derop mere.
Hver mand sin oplevelse.
men nej jeg anbefalder ikke Vesti Auto.
PS hvis nogen vil have en nærmer forklaring, så bare spørg.
Dejlig hurtig og personlig service
Dejlig hurtig og personlig service! Jeg købte en tesla over telefon af dem og kunne på under 1 uge hente den klargjort og med plader! Under hele oplevelsen havde jeg næsten dagligt kontakt til en af Vesti auto's 3 sælgere og de tog telefonen med et smil hver gang. Rar og behagelig oplevelse hele handlen igennem :-)
Føler mig snydt
Havde taget en feriedag. Havde inden jeg besøgte forhandleren aftalt en pris. Et lille nedslag på 2500kr på en bil til ca 330000kr. Bilen var fra sep/2020. Efter at have kørt en tur i bilen aftaler vi et køb til prisen. Skal hente den nogle dage senere. Der opdages et fejl i registreringen af bilen der viser sig at være 6 måneder ældre end angivet. Forhandleren lægger sig fladt ned over fejlen (med egne ord). Bilens restgaranti forkortes med de 6 måneder. Jeg foreslår en reduktion i prisen på 10.000 kr, hvilket på ingen måde er urimeligt i forhold til andre biler til salg. Det vil forhandleren på ingen måde høre tale om og foreslår 2500 kr og et eller andet ubetydeligt boltsæt. Helt urimeligt synes og ligegyldigt i forhold til prisen - synes jeg. Handlen annulleres forhandleren

Besvarelse fra Vesti El Biler
Jeg købte en bil af Peter Vesti i marts og gør det gerne igen
Jeg købte en bil af Peter Vesti i marts måned 2020. Da jeg bor i København, sørgede Peter for at bilen blev kørt til Købehavn, så jeg kunne få en prøvetur. I salgsannoncen stod der at bilen havde bakkamera, men det havde den model ikke. Peter tilbød at han kunne få det installeret uden beregning eller jeg kunne få et nedslag i prisen. Jeg valgte det sidste og var godt tilfreds.
Efter ganske kort tid begyndte motorlampen at lyse, så jeg kontakter Peter, som hurtigt vender tilbage med et værksted i København som kan udbedre fejlen. Det bliver en længere historie med mange besøg på flere værksteder, men til sidst blev fejlen udbedret. Udgiften til de mange værkstedsbesøg dækkede Peter uden noget ballade.
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse at handle bil med Vesti Auto, både før og efter handlen. Dem handler jeg gerne hos igen.
Har købt et par biler hos Vesti Auto
Har købt et par biler hos Vesti Auto og er godt tilfreds med oplevelsen. Køber gerne hos dem igen.
Snyder med udstyr i salgsannoncer
Vi var forbi for at prøvekøre en bil, som opfyldte alle vores krav.
Vi skriver til Vesti Auto, at vi gerne vil købe bilen til den aftalte tilbudspris. Vi modtager herefter en sælgerunderskrevet kontrakt, som blot mangler vores underskrift og tilbagesendelse.
Kort efter modtagelsen skriver Vesti Auto om vi er interesseret i at tilkøbe Apple CarPlay til en merpris på 3.800 kr.
Vi var dog sikre på at der stod at bilen havde Apple CarPlay i salgsannoncen, samt at det stod på salgsskiltet i bilen... Det ringer vi og siger til dem, de siger at bilen ikke har Apple CarPlay, og han finder så salgsannoncen frem og læser følgende op: “Apple CarPlay merpris”. Vi siger, at det må være noget de har tilføjet efter vi har takket ja til tilbuddet. Det påstår de, at det har de i hvert fald ikke.
Vi havde tilfældigvis gemt en kopi af salgsannoncen, som vi sender til dem, de vender så tilbage og siger at de ikke ved hvordan det er sket. De ville undersøge hvordan det er sket.
De vender aldrig tilbage med et konkret svar, men det var tydeligt at de godt viste at de var taget i at snyde.
Frække som de er siger de, at vi da bare kunne have tjekket om bilen havde Apple CarPlay, da vi var forbi for at prøvekøre den - Ja, for man kigger da alle detaljer på bilen, igennem under en prøvekørsel, right... Come on... Vi får dernæst et ultimatum om at vi kunne købe bilen og Apple CarPlay til tilbudsprisen + 1.900 kr. for Apple CarPlay, og hvis vi ikke accepterede det, ville de slet ikke sælge os bilen...
Det måtte vi så acceptere, da vi ikke ville gå glip af lige præcis denne bil, som opfyldte alle vores krav…
Elendigt firma
Elendigt firma. Man aftaler med en ansat at man afhenter bilen indenfor 48 timer - næste dag er bilen ved en “fejl” solgt til en kunde af vedkommendes kollega.
Forsøg på tyveri
Det er heldigvis langt mellem så useriøst firmaer som dette. Efter henvendelse på bil vælger de at sætte pris op med 15.000 på deres hjemmeside og ved pris afgivelse på bytte bil er vi hvis mest over i forsøg på tyveri. Køre lang uden om dette useriøst firma
Jeg har valgt Vesti Auto hvergang jeg…
Jeg har valgt Vesti Auto hvergang jeg har handlet bil. Her får jeg mere end jeg har mødt andre steder. Peter Vesti er klar til at gå lige længere for at sikre at jeg er tilfreds som kunde. Tak for en god handel og service!