Jeg kan varmt anbefale Vesti EL Biler. De har repareret min bil, og jeg er meget tilfreds med både servicen og resultatet. Professionelt arbejde, god kommunikation og fair behandling hele vejen igenne... Se mere
Fantastisk god service og skønt personale. Jeg havde booket en aftale til hjulskifte på min Tesla ifm. afhentningen af denne i Vamdrup. Kristen var så venlig at blive lidt længere, så jeg kunne nå at... Se mere
Helt igennem super service de yder hos Vesti El Biler. Lige fra første snak, til udlevering af ny Tesla Model Y. Da jeg trådte ind af døren følte jeg mig straks velkommen, og aldrig har jeg før oplev... Se mere
Industrivangen, 7200, Grindsted, Danmark
- pr@vesti.dk
- vesti.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Hurtig og effektiv handel.
Kompetent og imødekommende sælger, der tog sig god tid til at besvare mine spørgsmål. En super god oplevelse.

Super fin service
Hele vejen igennem en god, proffesional og sober behandling ved køb af ny TMY. Det var hele køreturen værd fra Storkbh over til Filskov.
Vesti El Biler får mine varmeste anbefalinger.

Føler mig bedraget
Jeg har anmeldt Vesti El-biler ApS til Kontant. Da jeg lovede indehaveren, at jeg ville tage sagen videre, endte han med at tilbyde mig en tilbagelevering af bilen (efter i første omgang at have afvist at hjælpe mig efter at de havde lavet salget). Men dagen efter trak han tilbuddet tilbage. Jeg forventer, at retten vil få ham til at acceptere tilbageleveringen, når han har indgået en aftale.
Jeg kan virkelig ikke anbefale nogen at handle hos Vesti El-biler ApS efter min oplevelse. Man skal ikke have lov at drive forretning på den måde.
Oprindelig anmeldelse:
Købte en bil i november 2024. Fik at vide af en medarbejder, at der ingen problemer var med bilen inden mit køb. Jeg valgte at købe bilen, fordi jeg følte mig tryg efter, at medarbejderen fortalte mig, at der ingen problemer var med bilen.
Efter køb fandt jeg ud af, at der er adskillige problemer med bilen, såsom elektriske problemer, hul i kabinen under handskerummet, støj fra styretøjet ved skarpe sving, hul i måtten samt forkerte måtter, og rystende interiør. Efterspurgte hjælp fra Peter (indehaver), som skrev (citeret): "Je er i usa denne , du har selv prøve kørt bilen i 45 min , og den er købt engros , så jeg kan ikke hjælpe dig beklager".
Jeg føler mig bedraget.
God tur i USA, Peter... Jeg køber ikke bil af din virksomhed igen.

Besvarelse fra Vesti El Biler
Skriver lige igen da jeg ikke kan svare…
Skriver lige igen da jeg ikke kan svare på jeres besked
Tesla er desværre kendt for at have forkert sporing fra fabrikken , dog jeg først opdagede det et par dage efter
I blev oplyst om problemet to gang , jeres svar var bare jeg skulle kontakte Tesla værksted ? Jeg havde ikke krævet nogen form for erstatning af jer, blot bare havde mulighed at komme forbi at bliver klogere på problemet. Men nej, jeg blev afvist med forsklaring på at Tesla skulle kontaktes fordi i tydeligvis ikke vil bruge et par minutter mere på jeres kunde. Og JA, sporing er blevet lavet hos automester og har viste sig den er lidt skæv !!! I sælger næste nye biler videre og har ansvar at bilens stand er enestående. Jeg har sgu ret at skrive anmeldelse et år efter ? Hvad er så mærkelig ved det ?
Stor hjælpsomhed og virkelig venlig…
Stor hjælpsomhed og virkelig venlig betjening. Meget ærlig og troværdige.

Super fin service
Før jeg skulle sove, lå jeg i sengen og så bil annoncer igennem. Fik øje på min nuværende bil og tænkte, den skal jeg have. Selvom det var så sent (ca 23) ringede jeg for at få bekræftet alle informationer i annoncen, da det lød så urealistisk (for godt til at være sandt). De tog så opkaldet og vi fik aftalt alt, hvor jeg så sad i min nye bil dagen efter kl 15 på vej mod Sjælland. (Årsagen til det først blev kl. 15, er da jeg var på arbejde).
Alt gik stærkt, med en super fin service der gik hånd i hånd med tryghedsfølelsen, tusind tak 🙏

Besvarelse fra Vesti El Biler
Vi har i dag hentede vores ID5 hos…
Vi har i dag hentede vores ID5 hos Vesti biler. Super tilfreds, alle aftaler overholdt, mega god service og de var gode til at tag sig tid til at vise og fortælle om div ting på og om bilen. De bedste anbefalinger her fra. 👍😉

Besvarelse fra Vesti El Biler
Uorig. fælger, på "ny" bil.
Køber bil til 550.000 - Og de levere bilen med ikke originale fælger, sidenhen har jeg erfaret det er noget man finder på Aliexpress og det efterlader mig med en bitter følelse.
Trist at Vesti biler, ikke på noget tidspunkt i handlen, gør mig opmærksom på, at der her er tale om efterligning af den originale og det kun er på baggrund af en dialog med en af deres medarbejder at jeg bliver gjort bekendt med, at de lige shoppede nogle efterligninger... Dårlig stil og bekræfter mig i min fordom om brugtvognshandler, de vil gøre deres ypperste for at rippe dig.

Besvarelse fra Vesti El Biler
Skulle skifte den gamle benzin-oser ud…
Skulle skifte den gamle benzin-oser ud med en Tesla og Peter tog fat i mig og kom med et godt tilbud en fredag. 10 dage efter kørte jeg derfra i en dejlig ny bil. God kommunikation og især god gennemgang af bilens funktioner af patrick. kan klart anbefales

KØB ALDRIG BIL HER!
Indehaveren gør ALT for at slippe for udgifter efter salg!
Fremstår yderst usympatisk og løgnagtig.

Besvarelse fra Vesti El Biler
Altså - vil I godt slippe bilen? ;-)…
Når man læser gode anbefalinger på Trust Pilot, så spørger man jo sig selv, hvor mange af dem er skrevet ad indehaverens venner – eller hans mor.
Tidligere på ugen var jeg inde for at købe bil sammen med min datter og hendes kæreste.
Vi mødte både sælgeren Patrick og indehaveren Peter. Vi fik en helt igennem god og seriøs betjening endda med et lille anstrøg af humor.
Men efter underskriften kunne vi næsten ikke få bilen udleveret.
I vores øjne stod den absolut pæn og klargjort, men de ville altså helst først udlevere næste dag, så de kunne vaske og støvsuge den en gang til, ”for den havde jo stået udendørs i flere dage - og flere kunder kunne have været i den”. Det var tydeligt at de ønskede, man skulle kunne mærke, at man havde købt ny bil, selvom det ville koste dem en halv time ekstra.
Vi fik efterhånden lov til at få den udleveret, men så var klokken blevet fem minutter i lukketid. Vi spurgte bekymret, om det var et problem. Det var det bestemt ikke. Patrick tog sig tid til papirer og ekstra rådgivning til førstegangskøbere og Peter satte nummerplader på.
Forruden havde et mindre stenslag, som vi havde snakket om og vi havde accepteret, men alligevel kunne Peter ikke nære sig, men fandt glas-reparationssættet frem og gik i gang.
Det blev næsten en time efter lukketid før de lukkede os ud.
Man føler, at ved Vesti El Biler kan de lide biler, kan lide deres arbejde og de sætter en ære i at gøre noget ekstra for, at deres kunder er glade for deres nye bil.
Nej jeg er ikke mor til nogen af dem og jeg kendte ikke værkstedet før i mandags.

Besvarelse fra Vesti El Biler
Utrolig effektiv og behagelig oplevelse…
Utrolig effektiv og behagelig oplevelse med Vesti El Biler/Peter.

Besvarelse fra Vesti El Biler
Kørte en søndag ind fobi Vesti biler…
Kørte en søndag ind fobi Vesti biler bare for at kigge, det endte så med en handel.
Peter Vesti er både ærlig, imødekommende, jordnær, lydhør helt igennem et venligt menneske, det smitter af på hans medarbejdere, det er ikke sidste gang vi besøger dem, tak for en god handel

Besvarelse fra Vesti El Biler
Vesti biler er det mest imødekommende
Vesti biler er det mest imødekommende, venlige, hjælpsomme sted jeg nogensinde har handlet bil. Jeg kan varmt anbefale Vesti biler. Uanset hvor mange spørgsmål jeg stillede, så blev de alle besvaret med et stort smil

Besvarelse fra Vesti El Biler
Al den service du ikke får ved Tesla
Jeg kom som glad ny ejer af min Tesla hen til Peter Vesti for at få vinterdæk på. Mega god oplevelse. Blev mødt med et stort smil og gensidig respekt, det er sgu ikke alle steder man kan forvente det i værkstedsbranchen.
Udover at være meget flexibel ift tidspunkt for montering, var han meget imødekommende og gav mig alle de tips og tricks til min nye bil som Tesla ikke selv formår at give fra sig.
Derudover tilbød han at opbevare mine sommerdæk gratis. Alt i alt en helt kanon oplevelse

Besvarelse fra Vesti El Biler
Bedste service jeg nogensinde har fået…
Bedste service jeg nogensinde har fået hos Peter og hans kolleger. Jeg kommer gerne igen når jeg skal have vinterdæk eller sommerdæk 😊

Besvarelse fra Vesti El Biler
Nemt, effektivt og god service, da vejret gjorde jeg at jeg meget gerne ville have vinterdæk på før vores aftale. Ingen problem, dem skiftede Peter en lørdag.

Besvarelse fra Vesti El Biler
Fantastisk oplevelse hos Vesti El…
Fantastisk oplevelse hos Vesti El Biler! Jeg vil gerne give en særlig tak til Peter for hans ekstraordinære service. Vi ankom sent til Billund Lufthavn midt i en snestorm og vores bil var udstyret med sommerdæk. Peter trådte hurtigt til og hjalp os med at få et sæt nye vinterdæk med fælge. Takket være ham kunne vi køre sikkert videre på trods af det svære vejr.
Denne oplevelse fortjener intet mindre end 5 stjerner! Jeg glæder mig til at bruge Peter Vestis ekspertise i fremtiden for al service og vedligeholdelse af min bil.
Dit arbejde og kundeservice er intet mindre end fantastisk. Tak!

Reperation
Hej. Jeg vil gerne give 5 stjerner for god service og megen viden. Har været på et landskendt værkstedskæde som ikke kunne ordne en basal og almindelig fejl. Efter at have kontaktet Vesti Auto lovede de at fikse problemet. Dette blev ordnet og fornemmer de ved hvad de taler om. Vil helt klart anbefale dem og bruge dem på trods længere afstand til dem. Lars
Meget god pris og top service.
Vi stod og manglede nogle vinterdæk til vores nye Tesla mod. Y og jeg fik tip om Vesti.dk. Jeg sendte mail en eftermiddag, og efter 5 min. ringede Peder Vesti og han ville meget gerne hjælpe os med nogle dæk og fælge. Jeg ringede 1,5 time inden jeg var i Ringsted og blev mødt af nogle meget hyggelige og hjælpsomme mennesker. Dejlig service og nogle fede nye vinterdæk m fine sorte alufælge til en rigtig god pris. Stor tak til Vesti.dk.