VENETA.COM Anmeldelser 19.986

4,7

Havde rådgiver besøg i går af Alexander. Alt var meget professionelt, han tog sig god tid og lyttede til vores behov. Flot udvalg af gardiner, flere slags end jeg har set hos andre og 40 procent billi... Se mere

Jeg havde et rigtig godt besøg af Alexander Bjoljah. Meget kompetent og vidste hvad han lavede. Der blev målt op og vist farveprøver samt en demo af et lille vindue så man selv kunne prøve at se... Se mere

Fra start til slut var det en fantastisk oplevelse! Hurtig levering på farveprøver, levering af vores gardiner kom indenfor den tid de havde skrevet. Virkelig en god beskrivelse på opmåling af gar... Se mere

Vi havde besøg af Lucas, som hjalp med den korrekte løsning til vores hjem. Gardinerne virker til at være i god kvalitet og passer perfekt i vinduerne. Efterfølgende fik Veneta 20% på alle gardiner og... Se mere

1. Butik med udstyr til vinduesbehandling
  2. Persiennebutik
  3. Gardinbutik
  4. Gardinproducent og -leverandør

Veneta.com is an online shop for window decoration. We do not believe in expensive shops and unnecessary intermediaries. This allows us to provide you with the best custom window decoration, up to 40% cheaper than in a local store. To ensure that you will enjoy your window decoration for many years to come we can give you personal advice in your own home. This is always free and without any obligations. Do you not need our help, but would like to have the colors and fabrics in your hand before ordering? Then order our free samples, no shipping cost. And that is not all! We always offer you 8 years warranty and our unique measurement insurance to make sure that you are completely satisfied with your window decoration. We are proud to say that 97% of our customers will choose Veneta.com again in the future.

4,7

20 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Først modtog vi et gardin der bare ikke…

Først modtog vi et gardin der bare ikke fungerede til vores vinduer og til det formål vi ønskede, men de var hurtige til at tilbyde at sende et nyt gardin med deres vejledning og det passer perfekt ind og mørklægger rummet lige som vi havde håbet.
Stor anbefaling herfra.🙂

29. juli 2025

Hej Melissa,
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse!
Vi er glade for at høre at vi fandt den rigtige løsning, og at det nye gardin passer perfekt.

Fantastisk kundeservice!

Jeg skrev oprindeligt en kritisk anmeldelse pga. en række problemer med vores bestilling af mørklægningsrullegardiner fra Veneta: Gardinerne kom kortere end forventet, rullemekanikken fungerede dårligt, og leveringen var kaotisk med pakker sendt til forskellige adresser. Vi følte, vi havde betalt for noget, der ikke levede op til hverken forventningerne eller prisen.

MEN: Efter anmeldelsen på Trustpilot tog Veneta kontakt, og det skal siges – jeg er virkelig glad for, at han gjorde det!

Vi fik aftalt et kundebesøg, og i dag kom en servicemedarbejder ud til os. Han var utrolig venlig, lyttende og løsningsorienteret. Han tog sig tid til at forstå vores behov og kom med en løsning, der ikke bare løste problemerne, men faktisk forbedrede hele løsningen for os – til en meget rimelig pris.

Som småbørnsfamilie betyder mørklægning meget, og nu får vi gardiner, der dækker ordentligt og passer til rummene. Det havde vi faktisk ikke troet muligt efter den første oplevelse. Vi havde ikke forventet den form for service, og jeg må indrømme, at det ændrede vores syn på virksomheden fuldstændig.

Råd til andre: Få en servicemedarbejder ud inden bestilling. Det kan virkelig betale sig! De er enormt dygtige og hjælper med at finde den rigtige løsning fra starten – noget vi ville ønske, vi havde gjort tidligere.

Tak til Veneta for en rigtig god oplevelse og ikke mindst for at tage kundetilfredshed seriøst.

21. oktober 2024

Kære Gro,

Tak for opdateringen af din anmeldelse.

Jeg er glad for at I fandt en løsning med min kollega, så I er glade for jeres gardiner! :-)

Rigtig god dag.

Frederik - Veneta.com

Enestående god kundeservice fra start…

Enestående god kundeservice fra start til slut af Tobias. Vi fik først besøg hjemme, hvor der blevet demonstreret og fremvist - super tålmodigt og grundigt. Selve produktet er virkelig god kvalitet, nemt at opsætte og virker meget holdbart.

20. marts 2025

Hej Allan,
Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at i har været tilfredse jeres besøg fra Tobias, og kvaliteten af jeres gardiner. Det sætter vi stor pris på :)

Perfekt service

Perfekt service, hurtig, venlig, serviceminded og informativ. Det gælder såvel opsætningen af gardinerne som det forudgående
salgsbesøg og den efterfølgende kommunikation. Fuld plade til virksomheden 🙂

9. juli 2025

Besvarelse fra VENETA.COM

Hej, og tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at høre at du har været tilfreds med din oplevelse hos os, det betyder meget for os.

Oliver - Veneta.com

Suveræn service fra start til slut

Opmåling var meget nøjagtig og fremragende vejledning i valg af materialer, montering var hurtig og nøje udført.

8. juli 2025

Hej Kim,

Tak for de 5 stjerner.

Jeg håber du bliver glad for dine gardiner :-)

Frederik - Veneta.com

Vi bestilte gardiner hos Veneta.com, men desværre passede de ikke helt som forventet. På trods af, at vi havde prøvet et af gardinerne, fik vi returneret hele beløbet uden problemer. Det er virkelig god stil og et tydeligt tegn på kundeservice i topklasse. Tusind tak for en professionel og imødekommende behandling – vi handler gerne hos jer igen!

8. juli 2025

Hej Mette,

Hvor er det dejligt at høre, at vi har kunne finde en løsning til trods for gardinet ikke var det helt rigtige. Jeg håber du har fundet noget, som passede til dine vinduer :-)

Frederik - Veneta.com

Bestilte først til et vindue

Bestilte først til et vindue, for at se hvordan det ville se ud.
Målte selv vores vinduer op efter anvisningerne og det passede helt perfekt, så vi bestilte til to vinduer mere.
Det ser utrolig flot ud og giver et behageligt lys i den valgte blå farve.
Valgte ‘Top down bottom up’ model og det virker upåklageligt.
Overvejer nu et større vindue vi har, der måske skal deles op i to gardiner.

2. juni 2025

Hej Camilla,

Tak for de 5 stjerner.

Jeg er glad for at gardinerne lever op til forventningerne :-)

Frederik - Veneta.com

Vi var blevet anbefalet Veneta og havde…

Vi var blevet anbefalet Veneta og havde besøg af Alexander og det var en fornøjelse, super god service! han var god til at fortælle om de forskellige typer gardiner, priser og lytte til hvad vi havde tænkt os, og komme med gode ideer. Jeg glæder mig til at modtage vores nye gardiner 😊

28. juni 2025

Hej Julie,

Jeg er glad for at du har fået en god service af Alexander :-) Vi håber at du bliver glad for dine nye gardiner.

SUPER SERVICE 💥

SUPER SERVICE 💥
Vores bil kører i stykker, på vej til sommerhuset, hvor Christian er på vej for at hænge vores nye gardiner op ( vi skulle selv fjerne gamle gardiner og skruer )
Christian siger INGEN PROBLEM, jeg lukker mig ind og ordner det for jer.
Da vi kommer til sommerhuset 2 dage efter, er der ny gardiner, de gamle er fjernet og der er ryddet pænt op.
TAK CHRISTIAN 💥 VI ER SUPER TILFREDS 💥

2. maj 2025

Hej Kirsten,

Tak for de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på!

Nogen gange kan uventet ting ske, og så må man jo hjælpe hvor man kan :-)
Jeg håber ikke den er alt for gal med bilen og at I bliver glade for jeres gardiner de næste mange år!

God service…

Fik hjælp til specielle mål og fik dem monteret af Christian. Er glad for det udførte arbejde. God service.

19. juni 2025

Hej Helen,

Tak for at dele din oplevelse.

Hvor dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Christian. Jeg sørger for at få givet dine rosende ord videre :-)

Frederik - Veneta.com

Den Gode service og tid hele vejen igennem.

Den Gode service, aftaleoverholdelse og tid til det forskellige gjorde sammen med det fine resultat til en meget god oplevelse.

17. juni 2025

Hej Marianne,

Vi sætter pris på dine rosende ord og håber dine gardiner hænger flot de næste mange år! :-)

Bedste beslutning ever

Hele kunderejse var outstanding.
God rådgivning, god kommunikation og god installation til en super pris.

Helt ekstraordinær: Montering af gardinerne. Jeg havde Christian over. Han har ikke bare monteret gardinerne men også spatelet hullerne. Har efterlad boligen meget rent. Det har været en perfekt oplevelse og jeg kommer nok at gå med VENETA når jeg flytter i fremtiden igen.

16. maj 2025

Hej Marcel,

Tak for din anmeldelse!

Hvor er jeg glad for at høre, at du har haft en god oplevelse både med gardinerne og Christian :-)

Frederik - Veneta.com

Vi har fået den fineste vare

Vi har fået den fineste vare, og bedste servise, så tak til vi ses igen.
Hilsen Ove.

6. juni 2025

Hej Ove,
Mange tak for anmeldelsen, jeg er glad for, at høre, at du synes, vores service har været i top :)

Fine produkter

I producerer nogle meget fine produkter. Har købt både duo rullegardiner, persienner og almindelige rullegardiner.
I overholder tider vedr. levering så alt er perfekt.

7. juni 2025

Kære Lene,
Det er dejligt at høre, at du er glad for dine produkter, og at leveringen forløb, som den skulle. :)

Oliver – Veneta.com

Jeg kan varmt anbefale firmaet

Jeg kan varmt anbefale firmaet. Helt professionelt udført. Hurtigt og effektivt. Tak for det.

27. maj 2025

Kære Lizzi,
Mange tak for den fine anbefaling – det sætter vi stor pris på :)

Oliver – Veneta.com

Fantastisk hjemmeside og formidabel…

Fantastisk hjemmeside og formidabel kundeservice.
Fjollede mig havde bestilt gardiner, og ved en fejl bestilt det som 2 sæt, og ikke et enkelt sendt. Fik derfor 4 gardiner istedet for 2 store. Selvom fejlen var på min side, tilbød Veneta at sye nogle nye gardiner til mig, men som enkelt sæt. Sendte blot en lille bitte beløb på 200kr, trods gardinerne var omtrendt 4000kr værd.

Hurtig og venlig service hele vejen igennem, og gardinerne er super flotte og god kvalitet! Hvis jeg kunne give flere stjerner end 5 havde jeg gjort det. Hjemmesiden kan stærkt anbefales^^

1. maj 2025

Kære Jessica,
Wow – mange tak for den flotte anmeldelse!
Det gør os utroligt glade at høre, at du er tilfreds med både service og kvalitet.
Vi er glade for, at vi fandt en god løsning sammen – og håber, vi kan hjælpe dig igen i fremtiden :)

Oliver — Veneta.com

Helt igennem fantastisk at handle med…

Helt igennem fantastisk at handle med veneta. Startede med et meget behageligt møde af Tobias derhjemme som virkelig kunne hjælpe og havde mange gode ideer.
Stort udvalg og virkelig smukke gardiner.
Hyggeligt og meget professionelt.
I dag er mine gardiner smukt monteret af Christian. Super søde alle sammen og virkelig en dejlig oplevelse at handle med Veneta.
Sender mine allerbedste og varmeste anbefalinger og vender tilbage når vi skal bruge til flere rum :)

5. maj 2025

Kære Anja,
Tusind tak for de meget flotte ord.
Det er superdejligt, at du er glad for både vores udvalg og service, det betyder meget for os!

Vi glæder os til næste gang :)

Super service 🙂…

😊 TAK hele vejen igennem mega god service og super fine plissegardiner kan varmt anbefale dem

28. januar 2025

Kære Per,
Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med servicen – og ikke mindst det endelige produkt!