Havde rådgiver besøg i går af Alexander. Alt var meget professionelt, han tog sig god tid og lyttede til vores behov. Flot udvalg af gardiner, flere slags end jeg har set hos andre og 40 procent billi... Se mere
Jeg havde et rigtig godt besøg af Alexander Bjoljah. Meget kompetent og vidste hvad han lavede. Der blev målt op og vist farveprøver samt en demo af et lille vindue så man selv kunne prøve at se... Se mere
Fra start til slut var det en fantastisk oplevelse! Hurtig levering på farveprøver, levering af vores gardiner kom indenfor den tid de havde skrevet. Virkelig en god beskrivelse på opmåling af gar... Se mere
Vi havde besøg af Lucas, som hjalp med den korrekte løsning til vores hjem. Gardinerne virker til at være i god kvalitet og passer perfekt i vinduerne. Efterfølgende fik Veneta 20% på alle gardiner og... Se mere
Veneta.com is an online shop for window decoration. We do not believe in expensive shops and unnecessary intermediaries. This allows us to provide you with the best custom window decoration, up to 40% cheaper than in a local store. To ensure that you will enjoy your window decoration for many years to come we can give you personal advice in your own home. This is always free and without any obligations. Do you not need our help, but would like to have the colors and fabrics in your hand before ordering? Then order our free samples, no shipping cost. And that is not all! We always offer you 8 years warranty and our unique measurement insurance to make sure that you are completely satisfied with your window decoration. We are proud to say that 97% of our customers will choose Veneta.com again in the future.
Loggerweg 2, 8042PG, Zwolle, Holland
- 038-7600093
- info@veneta.com
- veneta.com
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg kan varmt anbefale Veneta! Gardiner og bonus-handyman oveni.
Jeg kan varmt anbefale Veneta! De leverede ikke bare gardiner - de leverede også handyman - service på cykel!
Fra start til slut har oplevelsen været helt i top. Konsulenterne var utrolige hjælpsom og professionelle, de lytter til dine ønsker, kom med gode råd og fandt den helt rigtige løsning til mit hjem.
Monteringen gik hurtigt og problemfrit, og resultatet blev endnu bedre, end jeg havde forestillet mig. Kvalitet af gardinerne er høj, og man kan mærke, at der er tænkt på design men også funktion.
Kommunikationen var både tydelig og behagelige - hele vejen, og følte mig tryg i processen. Super service og flot resultat!

Besvarelse fra VENETA.COM
Ringe opmåling og efterfølgende kundeservice!
Bestilte en hjemme opmåling og bestilte gardiner for 32 tusinde kroner.
Det hele går godt indtil gardinerne kommer og 7 gardiner i stue etagen ikke passer i målene.
Jeg ringer til sælger og spørger hvordan det kan være og hvad vi gør ved det.
Han kan så komme forbi 10 dage senere (i stedet for bare at rette op med det samme) og måle igen.
Vi får målt igen og aftaler at han skal finde et stykke ekstra stof (til nogle andre gardiner) som plaster på såret og får speedet processen op.
Jeg får min nye OB og intet ekstra stof figurer af tilbuddet (jeg tænker det må være fordi det er gratis).
Alligevel vælger jeg ca. en uge efter at have modtaget den nye OB at skrive til sælger som siger ih åh jeg har prøvet at men kan ikke skaffe det (han har 100% glemt mig).
Han sender så et nyt tilbud på det (gratis) stykke stof vi skulle have og her figurer der simpelthen også fragt på.
Simpelthen ringe kundeservice at jeg selv må tage kontakten og selv rykke for ting som er aftalt, selvom det er sælger der har klokket i det.
Skulle jeg en dag skifte gardiner igen bliver det ALDRIG fra Veneta.....

👍 til hele oplevelsen
Hørte om firmaet via et familiemedlem og tænkte tja de kan da give det et skud .. sælgeren Lukas kom forbi og viste det hele og guidede os igennem hele købet med gardiner til hele huset og montøren som vi valgte at betale for kom til tiden og klarede opgaven hurtigt.. prisen var overraskende billig med 8 års garanti og 30 dages fortrydelsesret med farve og modeller ..vi havde så to gardiner hvor vi fortrød modellen og ingen brok Lukas kommer og måler efter til to nye .. kan kun anbefales dette firma

Besvarelse fra VENETA.COM
Ingen problemer- nemt at bestille…
Ingen problemer- nemt at bestille persienner efter eget mål. God kvalitet. Perfekt leveret. Kan varmt anbefales. Har bestilt ad tre omgange. Super farve udvalg.

Besvarelse fra VENETA.COM
Fantastisk kundeservice hele vejen…
Fantastisk kundeservice hele vejen igennem, kan kun anbefales. Super service og super pris.

God og professionel vejledning
Vi ønskede gardiner i både stue og soveværelset. Sælgeren Lucas vi havde ude gav en god og faglig vejledning i valg af gardiner. Vi var helt trykke ved det valg Vi tog. Vi valgte at betale for ophængning af gardinerne og igen blev vi mødt af en meget imødekommende håndværker, Christian der havde styr på sine sager... 🙂

Besvarelse fra VENETA.COM
God hjemmeside og virkelig god kvalitet…
God hjemmeside og virkelig god kvalitet og leveret lige til døren mere kan kan ikke forlange

Besvarelse fra VENETA.COM
Jeg er simpelthen så glad for mine nye…
Jeg er simpelthen så glad for mine nye persienner! Fra start til slut var oplevelsen helt i top. Installatøren var utrolig rar, professionel og imødekommende – man kunne mærke, at han virkelig havde styr på sit håndværk. Han arbejdede hurtigt og effektivt, og alligevel med stor omhu og præcision. Det hele gik så gnidningsfrit, at jeg følte mig tryg gennem hele processen.
Det betyder meget, når man får besøg af en fagperson, der ikke bare leverer et flot resultat, men også skaber en god stemning og tager sig tid til at sikre, at alt er, som det skal være. Jeg kan varmt anbefale ham – både for kvaliteten af arbejdet og den fantastiske service.

Besvarelse fra VENETA.COM
God kvalitet og god service
Jeg har købt nogle rullegardiner til soveværelserne fra Vaneta. Jeg er virkelig glade for dem. Det var også super god service. Kundeservice og montør, var rare og effektive. Kan varmt anbefale Vaneta, hvis man vil have god kvalitet og god service.

Perfekte gardiner
Perfekte gardiner. bestilling på hjemmesiden, stort udvalg. Bestilte montering og det var absolut pengene værd. Christian kom og opsatte stænger og gardiner til perfektion. Det er så flot.😀 Har bestilt Venetas gardinbus til at hjælpe med valg af gardiner til et andet rum.
I alt en Super sevice, til en meget rimelig pris. Kan kun anbefales.

Besvarelse fra VENETA.COM
Super god oplevelse hele vejen igennem
Super god oplevelse hele vejen igennem. Bestilling af farveprøver, bestilling af rullegardiner og opsætning af samme. Virkelig god kvalitet. Kompetente medarbejdere.

Besvarelse fra VENETA.COM
Christian var meget kompetent og…
Christian var meget kompetent og virkelig god med sin arbejde og meget hjælpsom. Vi vender tilbage hvis vi har behov en gang til.

Meget kompetent rådgivning
Meget kompetent rådgivning. Vi bestilte farveprøver hjem og ønskede en rådgiver ud til efterfølgende vejledning. Det var en meget grundig rådgivning vi fik og gennemgik alle vores tanker og drømme for helheden af vores bolig. Vi følte os på intet tidspunkt tvunget til at købe ved Veneta, med den vejledning vi fik -og hel fantastiske pris, bestilte vi gardinerne med det samme til hele vores overetage.
Jeg anbefaler dem og vi bestiller trygt hos dem igen, når vores underetage er færdig renoveret.

Kan varmt anbefale Veneta
Kan varmt anbefale Veneta. Meget søde og imødekommende. Yderst kompetent vejledning og opmåling af Lukas og opsætning af Christian. Vi er meget tilfredse med resultatet.

Super god service
Super god service, levering og montering. Det fungere bare og vil helt klart bruge dem igen.

Besvarelse fra VENETA.COM
Udgåede farveprøver og manglende info
Den 28. juli bestiller jeg nogle gratis farveprøver og jeg får mail om de er på vej og 4 dage efter en mail om jeg har modtaget dem.
Det har jeg ikke og skriver til kundeservice, som er hurtige til at undskylde og vil sende mig nogle nye, -dejligt!
Det samme udspiller sig; mail om de er på vej og om jeg har modtaget dem.
Jeg har stadig ikke modtaget nogen.
Så jeg skriver igen og spørger om de har skrevet den rigtige adresse, da en lille fejl kan gøre at den kunne være blevet sendt forkert.
Den 14. august får jeg så af vide at de er udgået, så de har dem slet ikke! Der kommer noget nyt til september, så der kommer ikke flere hjem, så de undskylder de ikke har tjekket op på det noget før.
Men man kan stadig bestille farveprøverne på hjemmesiden? Snakker afdelingerne ikke sammen?
Veneta får en stjerne fordi de er hurtige til at svare i kundeservice, men resten af forløbet er da ikke til at råbe hurra for.
Edit:
Nu har Trustpilot så bedt om yderligere informationer, herunder ordrenummer for at sikre jeg har været kunde. Men man får jo ikke ordrenummer på gratis vareprøver. Så denne anmeldelse bliver nok slettet, selvom de i nedenstående svar har anerkendt at jeg har bestilt farveprøver hos dem og de er i min opkaldshistorik, og jeg tænker de har helt styr på hvornår jeg har prøvet at bestille, nu når jeg har været besværlig.
Jeg er ikke interesseret i at få farveprøver i september, når jeg ønskede nye gardiner i starten af august, så kan jeg jo godt gennemskue at det først ville være i oktober jeg ville få nogen, så de er bestilt andetsteds.

Besvarelse fra VENETA.COM
God service og tydelig kommunikation fra Alexanderander fra
Vi har haft besøg af Alexander fra Veneta, og han var både venlig og imødekommende. Selvom vi endnu ikke har besluttet, om vi vil bestille gardiner gennem Veneta, vil vi gerne give ros for den service, vi har fået. Alexander var rigtig god til at forklare tingene – han skar det ud i pap, så vi følte os godt informeret og trygge i processen. En klar anbefaling af Alexander for hans professionelle og behagelige tilgang.

Meget positivt oplevelse
Meget positivt oplevelse.
Da jeg skriver mig op til at blive ringet op omkring at få en rådgiver hjem i min lejlighed for at måle op, får jeg at vide at der går tre til fem hverdage før jeg bliver ringet op og derefter få aftalt et tidspunkt at en rådgiver kan komme ud og hjælpe med at måle op. Der går omkring 2 timer og så bliver jeg ringet op og får allerede en tid dagen efter. Rådgiveren var superkompetent og utrolig venlig og hjalp mig med at få de rette mål. Tre uger senere får jeg gardinerne og de var nemme og sætte op.

Gennemført god oplevelse med Veneta
Gennemført god oplevelse med Veneta. Vi bestilte med montering som blev udført meget professionelt. Vi vil helt sikkert bruge Veneta en anden gang og kan varmt anbefale dem!!

Perfekt oplevelse 😃
Jeg kan kun sig tak for gardinet , de passer perfekt 👌
Var i starten bange for at de ikke kom ,grundet noget ventetid - Men det blev gjort til skamme super service .
Jeg køber gerne igen . 🙌