Jeg er virkelig positivt overrasket over både service og kvalitet. Kundeservicen svarer hurtigt og venligt, og man føler sig virkelig godt behandlet som kunde. Mine varer kom hurtigt frem, og kvalite... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Svarer typisk inden for 2 uger
Alt er fint, men kundeservicen er besværlig
Hjemmesiden er flot designet, tøjet har realistiske priser og er godt præsenteret. Det er dog meget svært at komme i kontakt med kundeservicen: jeg skrev til dem via Instagram og fik aldrig noget svar…
God service og venlig kundeservice
Brug lidt flere penge på bedre kvalitet
Har bestilt tre stykker tøj og de er alle tre af meget meget dårlig kvalitet. Det krøller og skinner på måder som kun plastiktøj gør, og selvom jeg aldrig fik sendt det retur, kommer jeg aldrig til at bruge det hellere.
Flot, men dårlig kvalitet
Flotte varer, men trøjerne er dårlig kvalitet. Det minder om noget man kan få fra Shein. For prisen er det ikke det værd.
Älskar venderbys!!
sidder så flot!
hurtig levering, godt kvalitet og sidder vildt flot!
Deres retur er FORFÆRDELIG
Deres retur er forfærdelig.
Jeg returnerede min pakke samme dag som jeg fik den leveret (d. 18 februar)
Og har stadig ikke fået mine penge retur dags dato d 4 marts.

Besvarelse fra VENDERBY'S
Skuffende kvalitet efter kort tids brug
Jeg købte 4 par bukser hos Venderbys den 13. oktober 2025, og jeg må desværre sige, at jeg er skuffet over kvaliteten. Allerede nu ser de meget “nussede” og slidte ud, og stoffet er flere steder begyndt at gå op. De fremstår generelt meget “worn”, selvom de ikke er særligt gamle.
Det ærgrer mig ekstra meget, fordi jeg ellers har været rigtig glad for dem og faktisk overvejede at købe det sidste brune par, så jeg havde dem i alle farver. Men når kvaliteten ikke holder bedre end det, vil jeg hellere søge andre veje. Ellers er 500 kr. mange penge for bukser der kun holder 6 måneder.
Håber I vil tage det med videre, for pasform og design er ellers virkelig gode.

Besvarelse fra VENDERBY'S
God kvalitet og levering
Leveringen var hurtig, og kvaliteten af den top jeg modtog var rigtig god.
Pæn og god kvalitet
Jeg bor i England, men har købt 2 stykker fra Venderbys. Alle materialerne var virkelig behagelige, og bukserne passede rigtig godt. Jeg fik endda komplimenter, da jeg var til jobsamtale. Jeg vil helt sikkert anbefale, delene passer altid rigtig godt / er normale i størrelsen.
God kvalitet
God kvalitet, god kundeservice ved spørsmål, hurtig levering
Mega lækkert tøj i god kvalitet
Mega lækkert tøj i god kvalitet! Som en meget høj pige (180 cm) er deres bukser nogle af de eneste jeg kan købe, hvor de ikke er for korte.
Jeg ELSKER Venderby’s
Jeg elsker Venderby's! Mine nye tøj er både meget feminine og diskrete. De giver et „effortless look” og passer både til mere elegante styles og streetwear. Jeg kan varmt anbefale dem, piger!
God oplevelse
Hurtig levering, fin kvalitet. Tøjet sidder pænt, helt klart ikke sidste gang jeg køber derfra :)
Levering og kvalitet
God, hurtig levering. Tøjet er smukt og i god kvalitet
Elsker alt fra Venderby’s
Elsker alt fra Venderby’s, bukser trøjer og især deres strik🫶🏼
Klart 5 store stjerner herfra!
Jeg bestilte bukser i sort, brun og grå – og jeg er virkelig begejstret! De er utroligt behagelige at have på, stoffet føles lækkert og i rigtig god kvalitet. Pasformen er skøn, og jeg elsker dem allerede. Leveringen var desuden hurtig og problemfri.
Hurtig levering og de sidder sindssygt…
Hurtig levering og de sidder sindssygt godt. VENDERBYS bukser er stort set de eneste jeg gider/kan holde ud af gå i i en hel dag