Vellana

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Trui valt te klein bij normale Nederlandse maten, producten komen uit China. Bij retour krijg je een mailtje met retourinstructies naar een adres in China, retourkosten zijn voor jezelf

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Täysin vastuutonta kaupankäyntiä. Laitetaan hienot kuvst joilla tuote saadaan myytyä. Kun tuote tulee asiakkaalle on se täysin toista laatua ja erilainen, mitä kuva kertoi. Koen tulleeni huijatuksi, k... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tilaukseni ei näyttänyt menneen läpi joten tein sen uudelleen. Lopputuloksena kaksi tilausta. Ilmoitin Vellanalle tilauksiin liittyvät tiedot, haluavani perua vahingossa tehdyn tuplatilauksen ja pyysi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik raad mensen aan om zeker hier te shoppen erg fijn en snel en vriendelijk prijzen zijn ook fantastisch normaal gesproken ben ik niet zo van het online winkelen maar moet er toch echt aan toegeven... Se mere

Virksomheden har svaret

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Binnen 2 weken geleverd en top…

Binnen 2 weken geleverd en top kwaliteit luchtbevochtiger! Ik zal Vellana zeker aanbevelen.

12. maj 2023

Beste klant,

Dank je wel voor je geweldige feedback! We zijn verheugd om te horen dat je bestelling binnen twee weken is geleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de luchtbevochtiger.

Top!

Goed product, niks mis mee

12. maj 2023

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik raad mensen aan om zeker hier te…

Ik raad mensen aan om zeker hier te shoppen erg fijn en snel en vriendelijk
prijzen zijn ook fantastisch normaal gesproken ben ik niet zo van het online winkelen maar moet er toch echt aan toegeven en via hier geeft echt een goed vertrouwd gevoel bij deze ga zo door en bedankt voor jullie diensten

Beste klant,

Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze webshop! We zijn verheugd dat je onze service aan anderen aanbeveelt en dat je tevreden bent over het winkelen bij ons.

Top...

Kreeg mijn pakketje optijd en netjes ingepakt binnen👍

13. maj 2023

Kleding

Heel blij met me kleding setje heel handig voor de zomer 🥰

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn, snel, makkelijk. Ik hou er van.

Fijne service, snel geleverd. Helemaal tevreden. Ik ga vaker iets bestellen.

Besvarelse fra Vellana

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent over onze fijne service en snelle levering.

Parfum

Ik had parfum besteld en na een week aangekomen. Ik moet zeggen het zat goed verpakt en hij ruikt lekker.Hopen dat hij werkt haha

13. maj 2023

Besvarelse fra Vellana

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling van het parfum.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik kreeg mijn paketje binnen 2 weken…

Ik kreeg mijn paketje binnen 2 weken binnen en ben zeer tevreden met wat ik heb binnen gekregen top

11. maj 2023

Besvarelse fra Vellana

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd om te horen dat je jouw pakketje binnen 2 weken hebt ontvangen en dat je zeer tevreden bent met wat je hebt ontvangen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Netjes spulletjes op tijd binnen en…

Netjes spulletjes op tijd binnen en goede kwaliteit. Snap de reviews niet zo goed? hele goede ervaring met dit bedrijf.

Besvarelse fra Vellana

Dank je wel voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je bestelling netjes op tijd is aangekomen en dat je tevreden bent over de goede kwaliteit van de producten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering,hele fijne ervaring met…

Snelle levering,hele fijne ervaring met vellana!
Een site waar ik zeker vaker gaat bestellen

1. maj 2023

Besvarelse fra Vellana

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd om te horen dat je een snelle levering hebt ervaren en dat je een hele fijne ervaring hebt gehad met Vellana.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na 15 dagen kwam mijn bestelde jurk…

Na 15 dagen kwam mijn bestelde jurk binnen. hoe leuk deze er uit zag op het plaatje hoe anders is de jurk in het echt. Vreselijk! Chinees goedkoop spul.
Ze claimen een niet goed geld terug te hebben maar lees dat ik het wel aangetekend moet versturen. Ben beetje bang nav de revieuws hier dat je je geld dan ook niet terug krijgt.En om nu nog meer geld uit te gaan geven.
Heel stom van mijzelf dat ik hier ingetuind ben.

11. maj 2023

Besvarelse fra Vellana

Bedankt voor het delen van je ervaring. We betreuren het ten zeerste dat de jurk die je hebt ontvangen niet aan je verwachtingen voldeed en dat je teleurgesteld bent over de kwaliteit.

We begrijpen je frustratie en we willen graag benadrukken dat we als webshop streven naar klanttevredenheid. We bieden inderdaad een retourbeleid aan waarbij je in aanmerking kunt komen voor een terugbetaling als het product niet aan je verwachtingen voldoet.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik kan melden dat mijn pakketje is…

Ik kan melden dat mijn pakketje is aangekomen, , zouden veel beter melden dat het tot 3 -4 weken kan duren ipv te zeggen dat het eerst aan de fabrikant ligt, nu verstuurd is en nog is verstuurd is en nog eens verstuurd is, kreeg het vanmorgen binnen en vanavond mail dat het verstuurd is, weten niet goed waar ze met bezig zijn,deze werking schept enkel wantrouwen, frustratie en ergernis met besluit nooit meer te bestellen

17. april 2023

Besvarelse fra Vellana

Bedankt voor het delen van je ervaring en onze oprechte excuses voor de verwarring en frustratie die je hebt ervaren tijdens het wachten op je pakketje. We begrijpen dat de communicatie over de verzendstatus verwarrend en onnauwkeurig is geweest, en we betreuren het dat dit bij jou heeft geleid tot wantrouwen en ergernis.

We streven ernaar om onze klanten duidelijk en transparant te informeren over de verzendtijden, en het spijt ons dat we hierin tekort zijn geschoten. We zullen ons proces herzien en ervoor zorgen dat onze klanten realistische verwachtingen hebben met betrekking tot de levertijd van hun bestellingen.

Komen afspraken niet na en hun

Komen afspraken niet na en hun
hulplijn werkt niet
Ik had. Gehoopt op een drone en wat krijg ik -50 euro echt niet te vertrouwen dit is een waarschuwing niet shoppen op vellana.nl

6. maj 2023

Besvarelse fra Vellana

We betreuren het ten zeerste dat je ontevreden bent over je ervaring met onze webshop en dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Onze oprechte excuses voor het niet nakomen van de afspraken en het feit dat onze hulplijn niet heeft gewerkt.

We nemen je feedback zeer serieus en willen graag de gelegenheid krijgen om deze situatie recht te zetten. We willen graag begrijpen wat er precies is misgegaan en zoeken naar een passende oplossing om je tevredenheid te herstellen.