Do not buy anything from Vellona Mode this is just a rip off business purchased 2 T-shirts which are poor quality tried to return items but they would not accept my returns only offered me 25% of my... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Oplichters..besteld en nu geld kwijt. Zag dat ze ineens alles opgeheven hebben maar nu is er ineens uit het niets..velona moda,dat zijn hun gewoon . Hebben dezelfde site ietsepietsie aangepast maar... Se mere
WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS! ze gebruiken onze Instagram en Facebook foto's van onze handgemaakte cardigans en sweaters om zo hun eigen rommel te verk... Se mere
Dit zijn werkelijk oplichters! Inmiddels al een brief opgesteld voor tv programma Radar. Met allemaal sub-BVtjes worden steeds dezelfde praktijken toegepast. Na levering (als die überhaupt komt begr... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Na een week mn bestelde en betaalde artikelen nóg niet ontvangen, Track& trace werkt niet, je wordt aan het lijntje gehouden met meldingen dat alles verzonden is. Geen contact kunnen maken. Foute boel
Na een week m’n bestelde artikelen nog niet on
Duurt weken voordat je je bestelling…
Duurt weken voordat je je bestelling binnen krijgt, kansloos
Nog steeds niets ontvangen
Nog steeds niets ontvangen. Ook geen reactie op mijn mails. Gezien de reviews ben ik mijn geld kwijt.
Nog niks ontvangen na een week geleden…
Nog niks ontvangen een week geleden besteld en betaald te hebben. Tot nu toe nog geen reactie op de mail
Ik vind mijn vest oké
Ik vind mijn vest oké. Blij mee. Maar de levertijd daar moet echt duidelijker over gedaan worden. Dat is 3 weken geworden. Beetje erg lang. Telefoon werkt niet. Ik heb wel antwoord gekregen op mijn mailtjes. Maar ik was onzeker over de levering.
Bestelling betaald maar geen…
Bestelling betaald maar geen bevestiging ontvangen.
Op de mail die ik heb verstuurd tot 2x toe geen reactie gehad en telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar.
Ik heb 26 sept een jasje besteld
Ik heb 29 sept een jasje besteld
Tot op heden nog niets ontvangen
Staat op de site met bestellen
Voor 23.00 uur besteld
Volgende dag in huis
Mail je hun krijg je horen dat het zoek geraakt is
Dan krijg je een track en trace
Dan is het pakje niet te vinden
Ging op goed vertrouwen uit
Terwijl ik meestal de Riview lees voor ik iets bestel
Maar helaas dit keer niet
Zal het dus niet meer krijgen
Ga ik vanuit
Dag 50 €
Triest dat mensen zo aan hun geld moeten komen
Ga er op een normale manier voor werken
Maar verdien het niet op deze manier
Dus mensen u bent gewaarschuwd
Koop niet bij Velano
Heb ook al aangifte gedaan bij internet politie
Dit moet gestopt worden
Niets ontvangen
Ik heb 2 weken geleden besteld en niets ontvangen. Had het vanavond nodig! En ook is het pakket niet te traceren. Ik word er helemaal ambetant van!
Oplichters
Oplichters. Geen pakket gekregen, reageren niet op mails en telefoonnummer op de site geeft geen gehoor. Dag 60 euro.
Inderdaad artikel besteld over €50,=
Inderdaad artikel besteld over €50,= , en mail je ze dat je het niet kan volgen .
Hoor je vervolgens is ingepakt en verstuurd daarna niets meer!
Ik heb bij Modemansion.nl besteld
Ik heb bij Modemansion.nl besteld. Blijkt hetzelfde als Velano-mode te zijn? Besteld maar niets ontvangen en onbereikbaar…
Jurk gekocht van bijna €50
Jurk gekocht van bijna €50. De jurk was niet zoals de foto, heel lelijk. De taille zat rond mijn borst en de V hals liep scheef. Ik krijg ze ook niet meer te pakken voor retouneren. Mijn bestelling bestaat ook niet in hun systeem? Al sinds verzending kon ik hem daarom niet tracken.
Niet bestellen!
Ze doen alsof t op voorraad is en…
Ze doen alsof t op voorraad is en gelijk verstuurd word. Na 14 dagen slechte kwsliteit blazer ontvangen en retouren is bijna duurder danbt vest.wat een oplichting!!
Vest besteld maar niet ontvangen.
Vest besteld maar niet ontvangen.
Het nummer wat je kunt bellen is onbereikbaar en de gestuurde mail wordt niet beantwoord.
Ik ga de consumentenbond inschakelen.
Oplichters!
Dit zijn oplichters, NIET BESTELLEN. Je bent gewoon jou geld kwijt, en wellicht heb je een terreur organisatie geholpen. Moet je ook nog wat uitleggen aan de politie.
3 Vesten besteld
3 Vesten besteld, zagen er op site mooi uit, echter duidelijk vesten van Chinezen kwaliteit. Pasvorm komt niet overeen met de maattabel. Duidelijk geen Merino wol zoals beloofd was. Goedkope rommel dus.
Steeds meer van dit soort 'bedrijven'
Het wordt een heel rijtje:
Velano Mode
Chrissy Beauty
Ellis More
Utrechtse Mode
Verdeco Rotterdam
Vintara Mode
Berkenbosch Mode
Laat je niet misleiden door de nette teksten op hun site. Die hebben ze gewoon gepikt met behulp van AI.
Je herkent ze o.a. als je kijkt naar hun adres: daar staat dan een NL stad, met daarachter de provincie waar die stad in ligt. Zo schrijven we hier in NL nooit een adres. Zo doen ze dat in China. Het klopt voor geen meter.
Velano
Velano, Vintara, Ele-gano.
Sites zien er hetzelfde uit.
Adres in de Haag hetzelfde. Mobiele nummers nergens in gebruik.
Koop nooit bij Velano zeer slechte kwaliteit.
Zeer slechte kwaliteit jammer dat de sportschoenen uit China komen.Ik zou er voor geen tweede x bestellen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.