Velano Mode Anmeldelser 150

1,2

Do not buy anything from Vellona Mode this is just a rip off business purchased 2 T-shirts which are poor quality tried to return items but they would not accept my returns only offered me 25% of my... Se mere

Oplichters..besteld en nu geld kwijt. Zag dat ze ineens alles opgeheven hebben maar nu is er ineens uit het niets..velona moda,dat zijn hun gewoon . Hebben dezelfde site ietsepietsie aangepast maar... Se mere

WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS! ze gebruiken onze Instagram en Facebook foto's van onze handgemaakte cardigans en sweaters om zo hun eigen rommel te verk... Se mere

Dit zijn werkelijk oplichters! Inmiddels al een brief opgesteld voor tv programma Radar. Met allemaal sub-BVtjes worden steeds dezelfde praktijken toegepast. Na levering (als die überhaupt komt begr... Se mere

1,2

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Vreselijk

Vreselijk! Nemen telefoon niet op, reageren bijna niet op emails. Uiteindelijk de regenjas binnen (1 okt besteld, 19 okt binnen) in maat M, lijkt wel maat 152. Shein/temu kwaliteit. Bestel hier nooit!!!!!!!

19. oktober 2024

Hier absoluut niet bij kopen

Hier absoluut niet bij kopen, op de site dacht ik leuk vestje te bestellen, maar het is absoluut niet het zelfde . De kleur klopt niet de knoopsgaten althans wat door moet gaan voor knoopsgaten , trekken echt naar niets, het vestje voel stug aan terwijl het Kasjmier zou zijn.
Ik dacht bij een Nederlands bedrijf te bestellen , maar helaas ben er ingetrapt kom dus gewoon uit Azië.

17. oktober 2024

Superslecht bedrijf

Bestelling laat lang op zich wachten, telkens een mail dat de bestelling vertraagd is. de Track&Trace code in combinatie met bestelnummer klopt niet.Hun telefoonnnummer is buiten werking. Er wordt wel vriendelijk gereageerd op de mailtjes, maar hierin wordt heel uitgekookt gewezen naar de "kleine lettertjes" in de voorwaarden op hun website: annuleren kan slechts letterlijk uiterlijk binnen 5 minuten nadat je iets besteld hebt..Retourkosten naar China zijn voor eigen rekening.
Melden bij consumentenorganisatie, en nooit meer iets daar bestellen!
21 oktober eindelijk artikel (jas) ontvangen na ruim drie weken: het is een vod, slecht afgewerkt, muf ruikende en in een verkeerde maat, want de gehanteerde maattabel klopt niet! Een dure les..

17. oktober 2024

Oplichters

Oplichters. Niets ontvangen. Geen contact mogelijk.
Melden bij Consumentenbond en Kassa!

16. oktober 2024

Oplichters

Niet kopen, oplichters!
Betreft dropshipping.
Zijn illegaal bezig, want kvk klopt niet en ze vermelden nergens dat retourneren op eigen kosten naar china moet. Dit is bij wet verboden.

14. oktober 2024

Velano Mode oplichters

Vestje besteld begin oktober, geen bevestiging ontvangen, geen nieuws over levering, telefonisch niet bereikbaar. Had ik deze reviews maar eerder gelezen!
Schandalig!
ACM doe iets aan deze oplichters!

7. oktober 2024

WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS

WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS

WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS! ze gebruiken onze Instagram en Facebook foto's van onze handgemaakte cardigans en sweaters om zo hun eigen rommel te verkopen op hun websites. Maar je wordt hier gewoon opgelicht. Het is made in China rommel die absoluut niets met onze knits te maken hebben. Wij zijn over deze probleem meermaals gecontacteerd geweest door gedupeerde klanten! Het authentieke merk is E WITH LOVE

14. oktober 2024

Gewoon slecht

Na het bestellen van 2 zwarte korte broeken, zag ik in de bevestigingsmail het woord Yun shipping!!
Daar stokte mijn adem omdat ik zeer slechte ervaringen ken van anderen.
Ook bij mij ging het fout.
Het was lang onderweg, track en tracé deed het niet.
Bij aankomst leken de korte broeken niet op het bestelde product, versleten zwart uit 2e hans stof......echt balen.
Het is geen *️⃣ waard.
Dit is voor mij een reden om toch beter reviews te googlen.

12. oktober 2024

Mijn man heeft 2 truien besteld voor…

Mijn man heeft 2 truien besteld voor 105 euro, dat is nu 3 weken geleden, maar nog steeds niets ontvangen, wel bijna dagelijks het zelfde mailtje van we hebben het ingepakt en het wordt snel bezorgd, wij voelen ons GENAAID.
Ze hebben daar geen enkel besef dat 105 euro voor mensen een hoop geld is in deze dure tijd.
Wij hebben echt het idee dat het OPLICHTERS zijn.
Dit moet echt stoppen, wij houden niet van deze praktijken. Wij moeten voor 105 euro normaal 2 weken onze huishouding doen, dus hoe durven ze.
Het is een SCHANDE.

11. oktober 2024

Heb op 24/09 een vest besteld en…

Heb op 24/09 een vest besteld en betaald tot op heden nog niks ontvangen. had een mail gestuurd en vandaag krijg ik een mail terug met daarop , ik heb goed nieuwsvoor je ,je bestelling is geleverd !!
Waar geleverd???
Oplichterij dat is wat hier aan de hand is !!! Schandalig zo de mensen bedriegen!!!!!

11. oktober 2024

Ben er helaas ook ingetrapt

Ben er helaas ook ingetrapt. 2 mooie truien gezien, na ruim 3 weken eindelijk ontvangen. Nog dunner dan een t-shirt. Terugsturen iets duurder dan de 2 ''truien'' hebben gekost. Waardeloos.

10. oktober 2024

Er dette din virksomhed?