Do not buy anything from Vellona Mode this is just a rip off business purchased 2 T-shirts which are poor quality tried to return items but they would not accept my returns only offered me 25% of my... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Oplichters..besteld en nu geld kwijt. Zag dat ze ineens alles opgeheven hebben maar nu is er ineens uit het niets..velona moda,dat zijn hun gewoon . Hebben dezelfde site ietsepietsie aangepast maar... Se mere
WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS! ze gebruiken onze Instagram en Facebook foto's van onze handgemaakte cardigans en sweaters om zo hun eigen rommel te verk... Se mere
Dit zijn werkelijk oplichters! Inmiddels al een brief opgesteld voor tv programma Radar. Met allemaal sub-BVtjes worden steeds dezelfde praktijken toegepast. Na levering (als die überhaupt komt begr... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel slecht dienst
Heel slecht dienst
Het product is niet zelfde
Heel slecht kwaliteit
Nooit bestellen van deze website
F…k it
Oplichters, wees gewaarschuwd
Oplichters. Goedkope rotzooi uit China. Totaal ander product gekregen dan getoond op de website. Maat is veel te klein voor een XL. Om te retourneren moet je zelf verzendkosten betalen die nog hoger uitvallen dan het product zelf waard is. En dan maar hopen dat je daadwerkelijk je geld terug krijgt. Dus daar trap ik niet in. Als ik dit had geweten had ik nooit besteld.
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Geen orderbevestiging. Jammer dat ik eerst niet even de betrouwbaarheid heb gecontroleerd, dan had ik er nooit besteld!
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar! Pakket komt niet binnen. Geen contact mogelijk via telefoon en mail. Track en tracé werkt niet.
Zeer slecht
Zeer slecht.
Geen contact te krijgen, onjuist telefoonnummer.
Krijg ook geen reactie op e-mails, ben bang dat ik m'n geld kwijt ben 😰.
Hoop dat mensen hiernaar kijken voordat ze daar ook maar een cent bestellen.
Levertijd veel langer dan toegezegd.
Levertijd veel langer dan toegezegd.
Klantenservice alleen per mail te bereiken en geeft tot 3 keer toe een standaard antwoord dat de mail ontvangen is. Daar blijft het bij.
Geen antwoord gekregen op de vraag naar mogelijkheid tot retourneren
Tjongejonge
Tjongejonge, had ik maar eerder gekeken naar recensies.
Wat een oplichters!!!
Opgelicht
Opgelicht
Ik ben bang dat ik Nooit mij pakketje ontvangen 🤦🏻♀️
Het pakket zou binnen 2 dagen geleverd worden.
Info : Track & trace code geeft aan geen pakket
Info : Telefoon nummer op de website
is ook onjuist .
Pas op !! Daar nooit wat bestellen.
Zeer zeer slechte communicatie na klacht. Ticket aangemaakt, zouden binnen enkele werkdagen reageren en nooit meer wat gehoord. Verkeerd artikel gekregen en aangegeven maar geen reactie meer gehad. Telefoonnr klantenservice is buiten gebruik.
Oplichting
Oplichting! Dropshipping wat ik na onderzoek verwachtte.
Je krijgt je bestelling niet.
Een ster is nog te veel!!
Een ster is nog te veel!!! OPLICHTERS!!!!
nooit iets ontvangen mooi doen op de site en socialmedia maar nooit iets sturen!! Trap hier niet in mensen want je krijgt niks!!!
Rovers
Jas besteld en betaald. Morgen in huis staat er. Het moet nog aangekomen.
Neenee dit heet stelen, jatten, pikken, roven
Dropshippers
Dropshippers! Oftewel komt rechtstreeks van Ali! Ik ben ze nu aan het stalken elke dag een mail. Ik weet nu al dat terug sturen de oplossing niet is, en het dus meer kost. Slecht voor het milieu!
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters, kwaliteit is zeer slecht. Het is rotzooi.
Dit zijn artikelen uit China, waar hier nog een flink prijskaartje aan wordt gehangen.
Levering is ook totaal onbetrouwbaar, bijna 1,5 maand moeten wachten op die rotzooi, continue wordt je aan het lijntje gehouden.
Je kunt beter bij temu bestellen, zelfde artikelen voor een veel betere prijs. Dan weet je tenminste dat het uit China komt, en dat het kwalitatief niets voorsteld.
Nogmaals, dit zijn oplichters, als je verstandig bent, sla je hun website over.
Oplichters
Schoenen gekocht, die echt leer zouden zijn.. Wat een goedkope rommel ,spijt dat ik niet eerst de beoordelingen hier heb gelezen. Terugsturen naar China is veel gedoe, ik ben mijn geld helaas kwijt. Dus mijn advies: niet in zee gaan met deze oplichters !
Opgelet! Betaal liever iets meer want je bent uiteindelijk goedkoper uit!
Kijk uit voor dit bedrijf! Kleding staat mooier aangegeven op de site! Overhemd jas €30,- goedkoop maar als je het terug wilt sturen kost het je €30,-. Kwaliteit ook bizar slecht! Niets hiervan kopen, gewoon lekker naar de WE of andere site waar je wel gewoon kan terugsturen! Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Dit soort bedrijfjes moeten gewoon heel gauw van Social media!!
nooit ontvangen en geen geld terug
mijn man had zo'n warme jas besteld en meteen betaald, na een aantal mailtjes dat de jas onderweg was hebben we hem nooit ontvangen en geen geld terug gehad! ik ben nog steeds met hun aan het mailen en ga er een melding van maken zodat ze niet meer online kunnen verkopen mits ze mijn mail in behandeling nemen en het geld terug storten!
Velano, Zeer onbetrouwbaar bedrijf.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf Velano.
Duurt weken voor je het product ontvangt. Had een Kashmir wollen vest besteld. Krijg een supersynthetisch vest. Contact bijna onmogelijk. Telefoon is fake. Via de mail wordt beloofd dat ik een retourformulier krijg. Krijg ik niet. Terugzenden moet naar China op eigen kosten, dat doe ik uiteraard niet. Afwachten of ik ooit het geld terug krijg. Kortom, ga NIET met Velano in zee
Misleiding! Bestel hier niet!
Na 4 weken heb ik mijn bestelling ontvangen en de jurkjes lijken helemaal niet op de plaatjes. Er staat nergens iets genoemd over de lange levertijd en ik had het nodig voor een feestje, maar die is inmiddels allang geweest. Echt misleiding!
Velano is erg teleurstellend
Velano is een bijzonder onbetrouwbaar bedrijf. Het heeft zelf niets in voorraad en stuurt je bestelling door naar China. Het duurt weken voordat je iets hoort en na vele mails kregen we eindelijk het pakketje. Een shirt van bedroevend lage kwaliteit dat van geen kanten paste. Terugsturen is heel ingewikkeld. We hebben het retourformulier op de website ingevuld en het shirt naar de afzender teruggestuurd maar dat blijkt anders te moeten. Wij zijn het geld van de bestelling en van het terugsturen kwijt. De website ziet er gelikt uit maar bestel er niets, het is zeer teleurstellend.
Læs mere om andre typer anmeldelser.