Do not buy anything from Vellona Mode this is just a rip off business purchased 2 T-shirts which are poor quality tried to return items but they would not accept my returns only offered me 25% of my... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Oplichters..besteld en nu geld kwijt. Zag dat ze ineens alles opgeheven hebben maar nu is er ineens uit het niets..velona moda,dat zijn hun gewoon . Hebben dezelfde site ietsepietsie aangepast maar... Se mere
WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS WEES VOORZICHTIG MET DEZE OPLICHTERS! ze gebruiken onze Instagram en Facebook foto's van onze handgemaakte cardigans en sweaters om zo hun eigen rommel te verk... Se mere
Dit zijn werkelijk oplichters! Inmiddels al een brief opgesteld voor tv programma Radar. Met allemaal sub-BVtjes worden steeds dezelfde praktijken toegepast. Na levering (als die überhaupt komt begr... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
erugbetaling gekregen, maar verder teleurstellende ervaring
Heb moeten strijden voor een terugbetaling; maar het volledige bedrag hebben ze teruggestort. Fijn dat ze via mail melden dat je 15 euro moet betalen qua retourkosten maar dat is niet conform de wet- en regelgeving. De eigenaar is trouwens een ecommerce held; details heb ik bekend maar dat even terzijde. Ze hebben daarnaast meerdere shops (ook vintaramode) want eerst werd ik via daar gemailed, namen van 'werknemers' zijn exact hetzelfde dus ook nog eens misleiding.
Deze club; ook bij gesprek met Politie - is al onderzocht en worden niet aangepakt omdat 'ze wel leveren' maar eerlijk zijn ze niet. De rommel komt uit china; vervolgens is de afzender een of ander vaag adres waar postnl naar retourneert bijvoorbeeld en dan willen ze je dat ook nog in de schoenen schuiven.
Ik heb moeten strijden voor een terugbetaling, maar uiteindelijk is het volledige bedrag teruggestort. Dat is positief. Minder fijn is dat ze via e-mail melden dat je €15 retourkosten moet betalen, terwijl dit niet conform de wet- en regelgeving is.
Wat mij ook opviel, is dat de eigenaar bekend staat als een e-commerce-expert (details bekend, maar dat terzijde). Ze beheren blijkbaar meerdere webshops, waaronder Vintaramode. Dit werd duidelijk omdat ik eerst via die webshop werd gemaild. Zelfs de namen van 'werknemers' zijn identiek, wat naar mijn idee misleidend is.
Tijdens een gesprek met de politie werd bevestigd dat deze club al eens onderzocht is. Ze worden niet aangepakt omdat ze wel leveren, maar transparant zijn ze zeker niet. De producten komen uit China, en de automatische (na 7 dagen) retouren gaan blijkbaar naar een vaag centraal adres via PostNL. Vervolgens proberen ze de kosten en verantwoordelijkheid op de klant af te schuiven.
Al met al geef ik twee sterren, puur omdat ik mijn geld volledig heb teruggekregen. Maar de werkwijze, communicatie en misleiding vind ik ronduit schandalig. Dit is zeker geen webshop waar ik opnieuw iets zou bestellen.
Goed; het feit dat ze mijn geld volledig terug hebben gestort; maakt dat ik ze nog twee sterren geef, maar het is wel echt krap. Want de manier van werken, communiceren en misleiding naar mijn idee is echt te zot voor woorden.
Oplichters!!!
Oplichters!!!
Pak besteld nooit ontvangen zegt de klantenservice dat mijn pakketje verloren is gegaan en dat zij een nieuwe pakket sturen, en ze geven geen geld terug voor verloren pakketjes. hoe slecht ben je als bedrijf!!
slecht slecht slecht. ik zou adviseren om nooit meer bij hun te bestellen. het zijn boeven!
Geen enkele ster waardig
Geen enkele ster waardig! Pakket veel te laat bezorgd, het ging tevens mus met het adres, ik heb het pakket geweigerd om aan te nemen. Houden ze 15 euro in ivm het terugzenden. Heel bizar, chinese toestanden en helaas er weer ingetrapt.
Slecht product
Ook ik ben er in gestonken. De kleding komt uit China en is anders dan datgene wat je gekocht hebt. Teruggavebeleid is dusdanig dat je het terug moet sturen naar China onder track en trace. Kosten minimaal 30 euro. Ze moeten verplicht worden te melden dat hun producten uit China komen. Ik zou aanraden om pas te betalen als je het in huis hebt en anders zeker niet bestellen!
Oplichter zijn het
Jammer dat je 1 ster moet geven is bij deze site nog teveel
Mijn dochter had een tas besteld de tas die ze kreeg leek in de verste verte niet op die ze op de site had gezien
Ze mag hem terug sturen maar moet wel zelf de verzendkosten betalen of krijgt 25% van de aankoop terug ja daaag
Mensen koop hier niet , een stelletje oplichters zijn het !!!
Bijzonder slechte service
Bijzonder slechte service. Had twee items besteld, een item gekregen. De verpakking heb ik echter al weg gegooid en op de verpakking zou het gewicht staan. Niet normaal slechte service. Normaliter check ik de webshop, dit keer niet gedaan. Goed van genezen. Ook de klantenservice van bijzonder slecht niveau. NIET HIER BESTELLEN!!!!!!
Helaas opgelicht..
Helaas ben ik opgelicht door deze webshop.
Een trui besteld. Ik krijg voortdurend mails dat de bestelling onderweg is en vervolgens komt er natuurlijk niets..
Helaas heb ik zelf niet voldoende de revieuwd gecheckt voordat ik besteld heb maar ik hoop dat anderen dit wel doen.
BESTEL HIER NOOOOIIIIT MENSEN!
BESTEL HIER NOOOOIIIIT MENSEN!!
* OPLICHTERS TEN TOP.
* NIET HET PRODUCT GEKREGEN WAT IK HEB BESTELD.
* CONTACT MOEIZAAM, MAIL.
* TERUG BETALEN DOEN ZE NIET.
* NIET BESTELLEN HIER.
* OPLICHTERS!!!!
Troep, winkel zou verboden moeten worden.
Zoals vaker hier vermeld. Het is troep, en terug sturen moet naar China en kost meer dan 30 euro !!
Kwaliteit van niks Slechter dan slecht!
Je denkt wat te kopen in een webshop uit Nederland /'s-Gravenhage.
Lees je pas als je je ordernummer invoert dat het uit China komt.
Na 21 dagen pas binnen (was bruiloft al geweest, dus wat anders gekocht)
Blijkt het ook nog echt troep te zijn. Shein is daar nog goed bij, maar wel de prijzen van H&M.
Na 2 weken leuren om retour te doen, eerst idd foto's opsturen en pas als ik dreig met slechte review krijg ik retour label. Moet het terug naar China....kosten bijna €30..!!! en dan de vraag of je daadwerkelijk je geld terug krijgt.
Iemand tips voor goedkoper retour sturen?
@velano als jullie passende oplossing hebben zal ik review aanpassen!!
Producten op webshop zijn niet conform…
Producten op webshop zijn niet conform levering.
Hopeloos…
Eigenlijk is het oplichterij !
Allerslechtste website ooit
Alle reviews die ik over dit bedrijf nu lees heb ik ook ervaren. Bestelling veel te laat, echt geen wollen vest wat ik kreeg maar goedkope troep. retourneren alleen mogelijk na contact met het bedrijf maar ze zijn telefonisch niet te bereiken. Per mail komt er na 1 tot weken een antwoord. Dan wil men foto's van de artikelen, dan weer van het hele pakket. Uiteindelijk kan ik retourneren maar wel binnen 14 dagen na ontvangst. Inmiddels zijn we 4 weken verder door de trage reacties. Ik ga ook een brief schrijven naar radar.
Opgelet
Opgelet, bestel ajb niet bij dit bedrijf. Mooie reclame met foto’s maar je wordt opgelicht waar je bij staat. Zelf ook al weken bezig om een broek te retourneren zonder succes! Ik dien een klacht in bij Consumentenbond.
Schandalig!
Dit zijn werkelijk oplichters!!
Na levering (als die überhaupt komt begrijp ik) valt of de kwaliteit anders uit of de maten kloppen niet. Je krijgt eerst wel een mail van ene mevr.Hana om vervolgens met de vraag hoe je pakket te retourneren geen enkele reactie meer te krijgen..
Geen retourzending mogelijk
Pakketje veel te laat ontvangen, slechte kwaliteit, op mail wel antwoord, maar niet op mijn vraag: Hoe krijg ik mijn geld terug en hoe kan ik retourneren? Vaag aanbod met half geld betalen voor nog een nieuw exemplaar, wat ik uiteraard niet wilde. Uiteindelijk mail met u bent te laat om nog retour te kunnen sturen. Telefoonnummer klopt niet. Zelfs de ene ster zijn ze niet waard!
Bedrijf geen aanrader
Bedrijf geen aanrader
2 broeken gekocht maat L
2 verschillende maten ontvangen. M en L
Qwa materiaal is het zeer slechte kwaliteit. In de beschrijving stond wol het is gewoon polyester. Troep dus.
Zonde van me geld alles bij elkaar 60 euro weggegooid.. komt allemaal uit china
Nooit meer kopen
Een ordinaire shopshipper die liegt en…
Een ordinaire shopshipper die liegt en bedriegt. Niets kopen. Doe aangifte. Ze voldoen niet aan wetgeving. Meld bij ACM. Dit moet stoppen
Oplichters
Ook ik stonk er in. Had ik het bedrijf maar eerst gecontroleerd (wat ik normaal altijd doe). Duurde paar weken eer dat ik mijn bestelling had. Mail gestuurd, werd gezegd: het ziet er naar uit dat uw bestelling is zoek geraakt, we bestellen het opnieuw. 2 weken daarna had ik het ineens. Kwaliteit slecht, maat niet goed. Inmiddels had ik dus wel geïnformeerd op internet naar dit bedrijf en zag de slecht reviews. Retour sturen kost bijna net zoveel als dat de bestelling kost. 😡Weg €88,-. Ik voel me echt opgelicht.
Terrible quality and terrible service…
Terrible quality and terrible service unreachable phone number.
Took weeks and months to reply.
Return to China on your own cost.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.