Het idee vindt ik helemaal super maar een eerlijke prijs heb ik er niet voor betaald. 1 doos bioligische avocados heb ik na ophalen direct in de container gegooid omdat deze allemaal zwart waren van b... Se mere

Fantastisch initiatief!!! Dit is waar ik al zo lang naar op zoek was. Ik frustreerde me al zo lang over ál dat weggegooide eten. Maar wat kan je er tegen doen? En dan is daar veggiebox. De helden!! Fa... Se mere

Superfijn dat dit bestaat! Verschillende groente en fruit voore en prikkie. Heeft een bepaald product te veel plekjes? Dan ruilen ze die zonder problemen om voor een beter exemplaar!

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,5

Ongelijk goed concept

Ongelijk goed concept! Erg blij elke keer weer met alle goed gevulde boxen. Veel variatie en leuke afwisseling van groente en fruit. De prijs is echt goed voor de hoeveelheden die je krijgt.

1. august 2026

Super goed initiatief

Super goed initiatief om voedselverspilling tegen te gaan. Soms ook leuke aanbiedingen met veel groente/fruit over.
Wat ik wel (soms) een nadeel vind is dat er bijna altijd wel iets rot/beschimmeld tussen zit.
Ik snap heel goed dat je niet alles kan sorteren maar soms is het net ff too much helaas.

11. juli 2026

Toppie

Betere prijs en kwaliteit groenten en fruit dan wat je bij de AH of een andere supermarkt zal vinden.

25. juli 2026

Fijne eerste ervaring

Fijne eerste ervaring. Afhaallocatie was makkelijk te vinden, de box zelf was prima in orde en hele vriendelijke mensen ter plaatse die de boxen uitdeelden.

26. juli 2026

Elke keer weer een feestje.

Elke keer weer goed en ruim voldoende gevuld! De producten worden netjes in kratten geleverd en de bezorging is keurig om de twee weken. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Het leukste moment is toch wel het uitpakken: het is iedere keer weer een klein feestje om te ontdekken wat er allemaal in de verschillende boxen zit. Een aanrader voor iedereen die van verse producten en verrassingen houdt!

25. juli 2026

Ik ben erg tevreden over de service…

Ik ben erg tevreden over de service producten en kwaliteit van de producten iedere keer iets anders waardoor er veel variatie is en voor zo een goede prijs vergeleken met de supermarkt ik ben nu al paar jaar al klant van hun

13. juli 2025

Erg betrouwbaar

Mooi initiatief om goed en gezond fruit en groenten op deze manier op de markt te brengen. Prijs kwaliteitverhouding is enorm goed. Ze zijn betrouwbaar, komen hun afspraken na en zijn op tijd.
Ik vind het echt een aanrader!

9. juli 2026

Ik vind Veggiebox echt een top bedrijf

Ik vind Veggiebox echt een top bedrijf. Zij redden fruit en groente. En ik kan voor een hele nette prijs mooie gezonde producten kopen, die anders weggegooid waren. En de boxen zijn echt goed gevuld. En ik vind het altijd weer verrassend wat er in zit.

1. juli 2026

Eerste ervaring met Veggiebox

Ik heb veggiebox afgelopen week ontdekt via To Good To Go en vind het een heel mooi concept! Ik heb de producten opgehaald in Nieuwegein. Ik had twee keer de Veggie & fruit box en één keer de mango box. In de veggie & fruit box zaten er helaas al wel wat rotte plekjes op de mango en een sinaasappel. De rest en de mangobox waren van goede kwaliteit!

Bij het ophalen van de box arriveerde de vrachtwagen ongeveer 10 minuten na de aangegeven tijd. De werknemer overhandigde alle boxen in zijn eentje, waardoor er een behoorlijke rij stond. Op zich niet erg met het lekkere weer, maar wellicht wel een mooi verbeterpunt!😊

31. maj 2026

Geweldig!

Ik haal bijna elke twee weken mijn groente en fruit in grote hoeveelheden hier en ik ben er superblij mee. Altijd een verrassing, dus creatief koken en de jongens die deze boxen uitdelen zijn zo vriendelijk en sociaal, heel bijzonder!

31. maj 2026

EEN AANRADER

Sinds 2j bestel ik veggiebox fruit of groenten of mix . Of little box avocados of zoete aardappelen. Ben zo blij! Prachtig! Vriendelijke jongens.

24. maj 2026

Er dette din virksomhed?