Se, hvad kunderne siger
Superfijn dat dit bestaat! Verschillende groente en fruit voore en prikkie. Heeft een bepaald product te veel plekjes? Dan ruilen ze die zonder problemen om voor een beter exemplaar!
Elke keer weer goed en ruim voldoende gevuld! De producten worden netjes in kratten geleverd en de bezorging is keurig om de twee weken. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Het leukste... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Accuaat
Accuraat, goede kwaltieiten (bio) Groente en fruit voor een goede prijs en lekker in de buurt
Geweldig elke 2 weken een heerlijke…
Geweldig elke 2 weken een heerlijke groente en/ of fruit box
Mooie box met een mix van groeten en…
Mooie box met een mix van groeten en fruit! Ook een ananas box gekocht met 10 stuks erin! Voor maar €6,- dus top deal!
word er superblij van
heb inmiddels vier keer besteld, allerlei verschillende boxen, ben er echt superblij mee, goed initiatief, heerlijk al die verschillende soorten groente en fruit, ook vriendelijk personeel, ik ben fan!
Niet goed voor supermarkt, wel goed voor container
Het idee vindt ik helemaal super maar een eerlijke prijs heb ik er niet voor betaald. 1 doos bioligische avocados heb ik na ophalen direct in de container gegooid omdat deze allemaal zwart waren van binnen. Verder nog wat fruit wat direct de container in kon. Zo kan ik ook mijn producten verkopen. Zij zijn er vanaf vangen er geld voor en jij hebt niets. Eerste en laatste keer voor mij.
Superfijn dat VeggieBox bestat!
Superfijn dat dit bestaat! Verschillende groente en fruit voore en prikkie.
Fantastisch
Fantastisch. Een jaar terug toevallig wat over gehoord. Wil niets anders meer! Echte aanrader. Samen tegen verspilling
Fantastisch initiatief!!
Fantastisch initiatief!!! Dit is waar ik al zo lang naar op zoek was. Ik frustreerde me al zo lang over ál dat weggegooide eten. Maar wat kan je er tegen doen? En dan is daar veggiebox. De helden!! Fantastisch veel variatie. Goede groenten en fruit. Elke keer weer een verrassing wat je die aankomende week gaat eten. Een geweldig enthousiastez vriendelijk en gedreven team!
Top initiatief
Zeer goed initiatief en wat een top service. Organistie is zeer effectief met minimale wachttijden en wat een hoeveelheid krijg je mee! Echt een aanrader
Mooi initiatief!
Mooi initiatief om voedselverspilling tegen te gaan. Leuk om creatief met de producten aan de slag te gaan.
Ik bestel elke 2 weken groente en fruit bij Veggiebox en raad het iedereen aan!
Super blij met dit fruit
Vandaag mijn eerste tropische fruitbox opgehaald, super lekker allemaal. Heb er naast mijzelf ook andere blij meegemaakt. Dit ga ik vaker doen 🤩
The personnel is always kind
The personnel is always kind and we love to take our surprise veggies or fruit boxes biweekly!
Duurzaam voor een fijne prijs
Het is telkens weer een verrassing om te ontdekken wat er in de fruit/veggie box zit.
Mooie producten, altijd gevarieerd en een leuke uitdaging om er iets lekkers van te koken. Ben fan!!!
Goede bio producten en uitstekend…
Goede bio producten en uitstekend service. Kan lekker hiermee creëeren in de keuken.
Lekkere en goede producten en steeds…
Lekkere en goede producten en steeds meer bio! En veel goedkoper dan wanneer je het in winkel of op markt koopt.
Ook goede service wanneer je ontevreden bent over de kwaliteit of iets dergelijks. 👍🏼
Fijne en snelle manier van bestellen
Fijne en snelle manier van bestellen. Tevreden over de inhoud. Eerder was er iets niet goed en werd perfect opgelost
Zeer tevreden met veggiebox.
Zeer tevreden met veggiebox.
Ik bestel al een tijdje heerlijk vers fruit en groente. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Tot volgende week.
Veggiebox
Vandaag voor het eerst een groente en een fruit pakket opgehaald. Zorg voor genoeg tassen, want je krijgt heel veel mee. Op sommige artikelen zit een plekje, maar deze zijn zeker nog bruikbaar. Nieuwe producten nodigt ons uit om eens wat anders dan normaal te eten. Dit nodigt zeker uit tot vaker bestellen. Er is meer dan genoeg keuze aan boxen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.