Efter opsigelse af aftale med Vedvarende energi, fik jeg besked om formeget indbetal i aconto og jeg skulle blot indsende mine bankoplysninger så vil beløbet stå på kontoen efter d. 15 i måneden. d... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Vedvarende er et dansk elselskab, der leverer gennemsigtig stabil energi til husstande i hele landet. Vi gør strøm tilgængelig for alle – uden unødig kompleksitet. Vi tager os af indkøb, levering og administration, så du kan fokusere på det, der betyder noget for dig. Ingen salgstaler, ingen bindinger, ingen overraskelser. Energi behøver hverken at være dyr eller besværlig. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser og gør det nemt at skifte til en mere bæredygtig løsning.
Store Kongensgade 59A, 1tv, 1264, København K, Danmark
- 82820550
- kunderservice@vedvarende.dk
- vedvarende.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Vedvarende er 0 stjerner værd
Vedvarende er 0 stjerner værd, de beholder ens penge uretmæssigt - dvs. som tyveri, så pas på hvad du har råd til at miste uden at få noget for pengene. Har opsagt abonnement og Vedvarende skylder os knap 2000 kr, som de ignorerer at sende tilbage. Virkelig underligt og voldsomt bekymrende for de ansatte at de skal forsvare de manglende udbetalinger af tilgodehavende - synd for dem og må være mærkeligt at arbejde for så urent et firma.
Vedvarende det værste og mest…
Vedvarende det værste og mest usmagelige selskaber i forhold til forretningsstrategi
De vil ej tilbagebetale hvad de skylder en
Hold dig væk
Hold dig langt væk
Umulig at få kontakt til det bogholderi som ej udbetaler ens retmæssige penge
Pøj for en lede og til direktøren og ledelse
I skulle frataget retten til at drive virksomhed
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Venter stadig spændt på svar fra jer herind
Har samme oplevelse som stort se alle…
Har samme oplevelse som stort se alle andre som har anmeldt Vedvarende der sker ikke noget som helst nu svarer de ikke engang på mail og telefonen bliver ikke taget så en opfordring anmeld/ opret en sav en Energi ankenævn så bliver de forhåbentlig sat på karentæne
Hej synes at når man ringer ind for at…
Hej synes at når man ringer ind for at finde en løsning er det meget dårlig stil og mega uhøfligt og bare knalde røret over for en tidligere kundeog syntes ikke at det kan være rigtigt at man vente så længe på at i tilbage betaler det man har til gode hos jer
Hilsen Tina Nielsen og træffe på 61752619
Udbetaler ikke penge efter opsigelse
Jeg overgik som kunde fra Vest Energi til Vedvarende Energi pr. 1. januar. Ikke et ønske jeg selv havde, derfor opsagde jeg min el-aftale hos Vedvarende Energi i starten af januar. Jeg modtog ikke en slutopgørelse inden for de første fire uger, som man eller skal. Den havde de "glemt at sende".
Jeg fik den derfor først i slutningen af marts på ca. 1.400 kr. Siden da har jeg ringet hver eller hver anden uge for at få mine penge. Svaret er hele tiden, at "de er på vej", "der er oprettet en hasteoverførelse" "du får dem i næste uge". Pengene er der stadig ikke i dag d. 22 maj, og ingen kan forklare hvorfor. Det virker tydeligvis ikke som om, at Vedvarende Energi har planer om at udbetale tidligere kunder deres penge.
Manglende udbetaling...
Manglende udbetaling...
Kan se flere har samme oplevelse.. Blev ringet op af en sælger som lovede en flot aftale, som viste sig at være forkert da jeg ringede til Vedvarede for at bekræfte den, men den korrigerede aftale var stadig bedre end min nuværende. Så fik jeg fik mails fra Budget Energi og Vest Energi og begyndte at blive bekymret.. Opsagde aftalen indenfor de 14 dage men der havde de allerede nået at trække penge og har nu ventet 4 måneder på udbetaling trods adskillige henvendelser og lovning om hasteudbetaling..
De tilbageholder mine penge trods…
De tilbageholder mine penge trods erkendt fejl og lovet refundering
Jeg blev ringet op i februar 2026 og overtalt til en elaftale på vilkår, der senere viste sig ikke at holde.
Der er opkrævet et højere beløb end aftalt, inkl. et oprettelsesgebyr de selv har erkendt som en fejl og lovet at refundere – hvilket aldrig er sket.
Jeg annullerede aftalen inden leveringsstart, og de har bekræftet både opsigelse, tilgodehavende og at pengene ville blive udbetalt 15. maj 2026.
Pengene er stadig ikke tilbagebetalt.
Det har været gentagne løfter uden handling, manglende udbetaling og svært at få et klart svar.
Opfordre alle til at indbringe deres sager for Ankenævnet på Energiområdet. Det koster omkring 160 kr. for forbrugeren at oprette en sag, men for selskabet kan det koste flere tusinde kroner i sagsomkostninger, hvis man får medhold – udover kravet om tilbagebetaling.
Rigtig god samtale med stor forståelse i
Ingen slutafregning.
Ingen slutafregning.
Nu efter 5 mdr.
Send mine 1300.- kr
Nu.
Bliv væk hvis du har solceller
Bliv væk hvis du har solceller
Blev lovet guld og grønne skove, men da jeg fik et bedre tilbud andet steds, og flyttede selskab, kom afregningen for mit producerede strøm fra mine solceller ikke automatisk med over
Så der gik et par måneder inden jeg var opmærksom på dette - i den tid har Velkommen fået strøm fra mig, og ved deres slut afregning skal jeg betale dem penge for at de har aftaget min strøm
Min 82 årige mor blev snydt
Min 82 årige mor blev ringet op af en sælger som sagde, at de var fra Norlys og at det handlede om hendes nuværende abonnement som skulle laves om. Min mor spurgte gentagende gange, om de var fra Norlys. Efter at dette blev bekræftet sagde min mor ja til ændringerne. Det viste sig så bare, at hun nu var blevet kunde hos Vedvarende Energi. Vi fik opsagt abonnementet, men hun har penge til gode, som de både pr. Mail og telefon har sagt, at hun nok skulle få, her snart 4 måneder senere har hun stadigvæk ikke modtaget pengene.
Det skuffer mig meget, at man vil behandle en ældre dame sådan.
Mangler mit tilgodehavende 3,5 måned efter ophørt leverance
Jeg opsagde min EL-leverandøraftale efter meddelelsen om at jeg var overgået fra Vest Energi ApS til Vedvarende A/S. Den 5/2 bekræfter Vedvarende at leverancen er ophørt, og jeg vil få tilbageføre min slutafregning. Men der sker ingen ting, og jeg har siden da været i telefonisk kontakt med dem 9 gange. Hver gang med besked om at de giver bogholderiet besked. Nu efter 3,5 måned venter jeg fortsat på mit tilgodehavende. Det er bare et utroværdigt foretagende. Hold jer langt væk . . ! !
Advarsel !!!
Advarsel !!!
Nu er der begyndt ringe sælger fra Budget energi, som viser sig. også have forbindelse med vest og vedvarende energi.
Som så mange andre, kan jeg heller ikke få mine penge på godt 3000 tilbagebetalt fra vedvarende. Jeg er pensionist og det er mange penge for mig.
Har nu forsøgt flere mdr. uden held, trods bekræftelse af mit tilgodehavende.
Så anbefaler ALLE alt holde sig langt væk.
Vedvarende A/S
De skylder en penge og de vil ikke aflevere dam.
Man kan ringer og skriver til dem, med de er ligeglade. Der er det værste selskab der findes.
Har prøve I ca 3måneder at få min pengen
ADVARSEL
ADVARSEL ! HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE SELSKAB, DE SNYDER OG BEDRAGER KUNDERNE, DE ER DESUDEN BLEVET POLITIANMELDT OG HAR FÅET PÅBUD...MEN FORTSÆTTER ALLIGEVEL.
LYT TIL ÉN, SOM SELV HAR PENGE TILGODE OG SOM HAR LÆRT DET PÅ DEN HÅRDE MÅDE...JEG HAR OPSAGT MIT ABONNEMENT, AFMELDT BETALINGSSERVICE, ANMELDT VEDVARENDE TIL FORSYNINGSTILSYNET/ ANKENÆVNET OG KÆMPER NU DAGLIGT FOR AT FÅ MINE PENGE.
Jeg har opsagt mit abonnement hos dem i…
Jeg har opsagt mit abonnement hos dem i midt januar og fået en slut opgørelse efterfølgende med et tilgodehavende på 677,02 kr som blev lovet udbetalt senest den 15/3 men jeg har stadig ikke modtaget mine penge trods 5 samtaler med kunde service som henviser til at regnskabs afdelingen vil udbetale dem som en haste sag da de godt kan se jeg har haft penge tilgode side januar . Nu har jeg haft fat i kunde service for 5 gang med samme historie . Jeg kan så ikke få regnskabs afdelingen i tale og kunde service siger de har sendt det til regnskab som haste sag hver gang jeg har haft ringet men så sker der ikke mere . Syntes det er super dårlig forretningsførerelse .
Man kan desværre ikke give 0 stjerner!
Man kan desværre ikke give 0 stjerner!
De er nærmest umulige at få fat i! Første gang jeg ringede startede jeg som nr. 8 i køen - efter 1 time og 15 min var jeg nr. 3 og blev nødt til at lægge på da jeg skulle til møde. Anden gang jeg ringede havde jeg ingen planer og VILLE igennem - denne gang startede jeg som nr. 5 og det tog 1 time og 20 min at komme igennem. Da jeg endelig kom igennem fortalte jeg om den lange ventetid, hvortil han svarede “ det er fordi vi gerne vil give god service til den enkelte “ og det vil jeg da så håbe at de har fået!! For jeg skal ihvertfald ikke ha noget med dem at gøre igen!!
Hold jer væk derfra
Hold jer væk derfra , de har ved en fej på mobil pay trukket 2400kr og det var 7.4 har ringet og mailet og har stædigvæk ikke fået mine penge har opsagt el aftale så vælg aldrig dem 😕😕
Under al kritik
Under al kritik
Jeg stemmer i med langt størstedelen. De udbetaler ikke tilgodehavende.
Fup og svindel.
Manglende tilbagebetaling
Jeg blev overflyttet til vedvarende energi fra mit gamle elselskab, fordi de "overtog" det. Nu har jeg penge til gode i virksomheden, som de ikke vil udbetale. Jeg har været i kontakt med dem siden december 2025.
Meget dårlig kundeservice!