Køb aldrig varmepumpe herfra! Verdens værste service, eller må sige INGEN service overholdet. Fik installeret en varmepumpe december 2021 og i januar er den defekt. I starten er han meget ven... Se mere
Køb aldrig en varmepumpe hos dette firma. Absolut ingen service, ingen garanti, umulig at komme i kontakt med trods adskillige henvendelser. Ingen garanti på leverede produkter, varmepumpe ikke tils... Se mere
Herfra skal lyde en varm og velment anbefaling af Kasper fra VE - Teknik. Allerede ved det indledende møde, var jeg klar over at det skulle være Kasper, som skulle løse opgaven for os. Kasper overhold... Se mere
Vi fik hurtigt tilbud på varmepumpe samt installation af denne i vores sommerhus. Kasper kom til tiden, var meget effektiv i arbejdstiden - uden at virke fortravlet. Han gav en grundig vejledning... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Kompetent service, lyttende, overholder aftaler, fin montage
Hvis du skal købe eller havde monteret varmepumpe så få fat i en fagmand, Kasper Rasmussen, han ved hvad han har med at gøre, han leverer sin service til tiden, han er venlig og behagelig og holder den aftalte pris, selv om der kommer lidt udfordringer på vejen. Jeg vil klart anbefale andre at bruge VE Teknik.
Varm anbefaling af VE Teknik
Fik installeret Panasonic varmepumpe. Fra start til slut et helt igennem perfekt forløb. Fin service, faglighed i top og alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Kan kun medgive VE Teknik mine varmeste anbefalinger.
meget seriøs
selvom VE Teknik normalt ikke forhandler Electrolux, og jeg havde ønske om en Electrolux varmepumpe kom der en meget god tilbud dagen efter
( flot arbejde )
Super
Kasper kom som aftalt, udførte arbejde tilfredsstillende og kom med gode løsningsforslag.
En god oplevelse.
Supergod service.
Kasper kom til tiden, var meget effektiv i arbejdstiden - uden at virke fortravlet. Han gav en grundig vejledning i brugen af varmepumpen og svarede ærligt på spørgsmål.
Han tog hensyn til, at det var en hjem og der var pænt ryddet op, da han tog afsted.
Vi kan derfor give ham vor bedste anbefaling og vil helt klart anbefale ham til andre.
TRYGHED FRA START TIL SLUT
Vi fik 3 tilbud på en Panasonic varmepumpe.
Vi fik den bedste pris samt den bedste service af Ve Teknik ApS.
Kasper Rasmussen leverede en rigtig god service og overholdte sine aftaler meget punktligt!
Vi vil helt sikkert anbefale Kasper til andre som er interesseret i at anskaffe sig en varmepumpe.
Perfekt installation af Panasonic varmepumpe.
Jeg har nu fået gennemført installation af Varmepumpe. Installationen blev gennemført af VE Teknik APS.
Det var en ren fornøjelse at have en håndværker på besøg der var så håndværksmæssig kompetent, og havde tid til at forklare hvordan teknikken virkede.
Jeg vender helt klart tilbage hvis jeg skal have foretaget en anden installation, og vil helt klart anbefale firmaet til andre.
Super varmepumper og super service!!
Jeg købte 2 Panasonic varme-pumper før jul og jeg har faktisk først fået gang i dem fra marts da jeg benytter anden varmekilde i frostvejr. Nu er der gang i dem og de virker perfekt...spekulerer sg på at købe en til...hos VE-teknik. Det er en fornøjelse at handle der og prisen er yderst fair.