Køb aldrig varmepumpe herfra! Verdens værste service, eller må sige INGEN service overholdet. Fik installeret en varmepumpe december 2021 og i januar er den defekt. I starten er han meget ven... Se mere
Køb aldrig en varmepumpe hos dette firma. Absolut ingen service, ingen garanti, umulig at komme i kontakt med trods adskillige henvendelser. Ingen garanti på leverede produkter, varmepumpe ikke tils... Se mere
Vi fik hurtigt tilbud på varmepumpe samt installation af denne i vores sommerhus. Kasper kom til tiden, var meget effektiv i arbejdstiden - uden at virke fortravlet. Han gav en grundig vejledning... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
24/11/2017
24/11/2017
Super tilfreds!
Vi har netop fået installeret en luft til luft varmepumpe fra VE Teknik.
Vi har fået en fair pris og installation og montering til vor fulde tilfredshed,vi anbefaler trygt Kasper fra VE Teknik.
Super service og udførsel af arbejde med Luft Til Luft varmepumpe
Kasper Rasmussen fra VE Teknik er en ægte professionel med overholdelse af aftaler, priser, opsætningsdag og opsætningstid.
Kommer 5 minutter før aftalt tid og er færdig til aftalt tid også selvom arbejdes skal gøres meget tidlig morgen. Har alle materialer med og selv en detalje omkring opsætning af "SMS"sender med brug af "gammel" mobil telefon i samarbejde med ny smart-phone er på plads. Og så fungerer alt bare med det samme. Og varmepumpen både den indre og ydre del er placeret fuldstændig perfekt. Opsætning af indre del med skjul af "fødeledninger og el" er sat mest hensigtsmæssigt og så lidt synligt som muligt. Som det fremgår kan vi ikke være mere tilfredse. Havde der været en ekstra stjerne havde Kasper Rasmussen også fået denne. Vi har allerede bestilt ham til andet arbejde med el installationer!
Havde fået anbefalet firmaet af min svigerfar (pensioneret ingeniør). Indhentede tilbud, fik rådgivning, fik tilgodeset mine ønsker og gennemført en professionel opsætning af varmepumpen. Smukt.
Fuldstændig tilfreds
Ikke en finger at sætte på noget. Overholder alle aftaler. Følger op på tingene. Lyttende og informativ, finder rigtig gode løsninger. Vi vil helt klart anbefale Kasper til andre.
Super god rådgivning og punktlig udførsel
Meget fin rådgivning af hvilken pumpe jeg skulle vælge. Installationen blev udført perfekt og punktligt. Jeg kan klart anbefale andre at vælge Kasper som leverandør af ny varmepumpe.
Hurtig, ærlig og ligefrem service 👍
Kendte ikke firmaet, fik hurtige proffesionelle svar og montering på kort tid. Super service og dejlig oplevelse i forbindelse med valg og montering af varmepumpe. Er bestemt ikke sidste gang firmaet anvendes. Kan kun anbefales videre !
Reel og professionel
Jeg havde en god dialog med Kasper om type og størrelse af vor nye varmepumpe til sommerhuset. Alle aftaler er overholdt, jeg kan varmt anbefale VE Teknik.
Opsætning af varnepumpe og solceller.
VE-teknik har hjulpet mig rigtig meget med at finde den bedste og mest effektive varmepumpe, og ved samme lejlighed opsat mit indkøbte solcelleanlæg. Alt er udført i topklasse, og der er kælet for detaljer.Firmaet kan jeg kun anbefale at benytte.
Varmepumpe i parcelhus
Har lige fået monteret en Panasonic varmepumpe i vores parcelhus i Munkebo. Kasper udfører et stykke professionelt håndværk, pænt og i orden. De aftaler vi har lavet er overholdt 100%. Jeg vil helt klart anbefale Kasper og selv bruge ham igen.
Varmepumpe
Kasper har installeret en varmepumpe i vores sommerhus i Blåvand.
Der er absolut intet at klage over.
Jessie Duus
Professionel og kompetent udført opgave.
Vi har købt og fået installeret luft til luft varmepumpe af VE Teknik. Det har været en helt igennem positiv oplevelse. Responstiden var kort. Vi modtog tilbud efter en kort telefonisk samtale, hvor vi på særdeles professionel, kompetent og behagelig vis var blevet rådgivet og havde fået afstemt forventninger. Tilbuddet var let forståeligt, informativt og fyldestgørende. Installering og opstart foregik professionelt, gnidningsfrit, i en behagelig tone og til tiden. Vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder, og kan kun anbefale VE Teknik.
Mvh Poul Andersen og Helle Sørensen.
Super og hurtig service - med rigtig god vejledning.
Kasper har monteret et Panasonic luft/luft varmepumpe anlæg i vores sommerhus. Fra første kontakt har der været en rigtig god service. Selvom vi havde en god ide til hvor og hvordan den skulle placeres var Kasper ikke bleg for at give sin mening til kende og vi valgte at følge hans råd - Det har vi ikke fortrudt. Der er samtidig installeret fjernstyring så vi kan følge alt fra inde/ude temperatur og Kwh forbrug, samt selvfølgelig alle indbyggede betjeningsfunktioner uanset hvor vi befinder os. Arbejdet er flot udført og aftalt pris er overholdt, vi kan klart anbefale Kasper og VE-Teknik.
Mvh. Dorthe og Henrik Schmidt Hansen
Varmepumpe
Vi kan varmt anbefale Kasper, som har solgt os og monteret varmepumpe i vores sommerhus. En rigtig god investering i dette kolde forår. Slut med at komme til et koldt sommerhus. Det tog ikke Kasper ret lang tid at montere varmepumpen, selvom han gik stille og roligt med opgaven. Han tog sig også god tid til en grundig vejledning og det hele kører perfekt. Rigtig god, venlig og behagelig service.
Kirsten og Finn Rasmussen
Montage af varmepumpe
Monteret varmepumpe til aftalt tid. Fin montering efter personlige ønsker. Vil anbefale Kasper / VE TEKNIK.
Installation af varmepumpe luft til luft
Vi har fået installeret en varmepumpe af VE Teknik arbejdet er udført flot og til den aftalte tid.
Super service og godt udført arbejde
Har fået skiftet min udedel af varmepumpen på garanai og fået foretaget service. Udedelen var ca 3 år gammel, Og der var hjælp at hente fra VE Teknik med det samme! VE Teknik installerede varmepumpen for mig tilbage i 2012. VE Teknik havde kontakten til varmepumpe leverandøren og udskiftede med et smil. Det er lige sådan det skal være.
VE Teknik kan klart anbefales - Høj service, god kvalitet til en rigtig fornuftig pris!
Søren Iversen
Flot gennemført aftale.
VE Teknik / Kasper, har leveret 100 % fra første kontakt.
Det drejer sig om Luft/luft anlæg, til opvarmning af udestue.
Alt er udført til fuld tilfredshed.
S. E. Boltau, Violvej, Vejle
Varmepumpe luft til luft
Herfra skal lyde en varm og velment anbefaling af Kasper fra VE - Teknik. Allerede ved det indledende møde, var jeg klar over at det skulle være Kasper, som skulle løse opgaven for os. Kasper overholdt ALLE indgåede aftaler og lavede et stykke arbejde til et rent 13 - tal efter den gamle skala. Kasper er samtidig et venligt menneske man roligt kan have fuld tillid til. En håndværker, der kan sit kram og som samtidig er god formidler at tekniske detaljer. Jeg medgiver gerne Kasper min VARMESTE anbefaling.
Verdensklasse
Fra den første gang vi skrev og talte sammen vidste jeg hvem der skulle sætte min luft til luft varmepumpe op. Ve-teknik er bare professionelle , vil anbefale dem til alle. Tusind tak for godt og veludført arbejde.
Luft/vand anlæg
Jeg har netop fået monteret et Luft/vand anlæg af VE Teknik.
Utrolig god service og veludført arbejde !!
Herligt ikke at skulle stå ved pillefyret længere, men en fryd at læne sig tilbage, og samtidig spare på varmeregningen. :-)