VDN Anmeldelser

4,7

Dit nederlandse familiebedrijf is echt super! Ik kocht twee jaar geleden hun prachtige mocapot en iedere ochtend wanneer ik koffie zet ben ik weer blij ermee. Hij ziet er met intensief gebr... Se mere

Ik heb 2 producten gekocht bij VDN die naast elkaar komen te hangen. Daarvoor is het belangrijk dat de houtsoort een gelijke tint heeft. Verschillende producten hebben ze bij VDN voor mij uit de verpa... Se mere

Op zoek naar een nieuwe dubbelwandige theepot kwamen we op jullie site terecht. Deze is uitnodigend en informatief. Daarom bij jullie besteld. We zijn blij met het model en de theepot is zoals we verw... Se mere

1. Køkkenindretningsbutik

Aanbieder van kwalitatief keukengerei voor de serieuze kok!

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,7

Supermooi materiaal en een geweldige service!

Supermooi materiaal en een geweldige service. Wij hebben meerdere keukenmaterialen van VDN aangeschaft en deze bevallen geweldig. Daarnaast onlangs contact gehad met Kees van VDN, en ik moet zeggen dat ik zelden zo'n klantvriendelijke benadering heb ervaren. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

28. november 2024

Besvarelse fra VDN

Hi Berry, bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen!

Prachtige theepot, koelt wel te snel af..

Snelle verzending. Maar de prachtige dubbel dikwandige theepot valt tegen, we zijn theedrinkers, de hele dag door... en dachten dat deze pot langer op temperatuur zou blijven, we hebben er zelfs een theemuts opgezet… helaas.. koelt echt te snel af.. helaas. Ben bang dat het aan mijn inschattingsfout ligt, het is natuurlijk geen thermoskan. Voor kruidenthee drinkers perfect.

17. november 2024

Besvarelse fra VDN

Bedankt voor de review en je compliment over de snelle verzending. Je hebt helemaal gelijk: onze theepot is geen thermoskan, maar houdt de thee wel langer warm dan een enkelwandige theepot. Voor intensieve theedrinkers zoals jou kan dit wellicht niet voldoende zijn. We hopen dat je er alsnog van kunt genieten, bijvoorbeeld voor kruidenthee of kortere momenten van gebruik. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag!

Goede ervaring!

-Bestelling op tijd gekregen
-Fijne glazen

14. november 2024

Besvarelse fra VDN

Bedankt voor de review, Jelmer! Fijn om te lezen dat alles goed is bevallen. Nog veel plezier met de glazen.

Snelle levering.

Goed product. Doet precies wat beloofd wordt

27. oktober 2024

Besvarelse fra VDN

Fijn om te lezen, Margriet. Bedankt voor het nemen van de moeite om deze review te schrijven!

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, correcte levering. Product voldoet aan verwachting.

17. oktober 2024

Besvarelse fra VDN

Bedankt voor de review, Marc!

Prachtige koffieglazen binnen 1 dag…

Prachtige koffieglazen binnen 1 dag geleverd. Deze 250 ml.glazen zijn vaatwasserbestendig en liggen prettig in de hand.

16. oktober 2024

Besvarelse fra VDN

Goed om te lezen dat de glazen bevallen! Bedankt voor de review.

Fijne theepot. Netjes geleverd.

Fijne theepot. Lekt niet bij het inschenken. Blij mee. Netjes geleverd.

9. oktober 2024

Besvarelse fra VDN

Goed om te lezen, José. Bedankt voor de moeite om deze review te schrijven!

Quality Whetstones

I bought several whetstones from VDN (1000/6000 grit). I enjoy these products and ended up gifting them to family and friends. They tend to last for a long time and they are a sharp knife's best friend.

15. juli 2024

Besvarelse fra VDN

Thanks for this great review, Ziad! Glad to see all went well!

Goede service

Goede service, wou er graag een bedank kaartje bij hebben en daarom even contact met hen gehad. Keurig geschreven kaartje hebben ze er bij gedaan en volgende dag al bezorgd. Kortom erg tevreden

22. april 2024

Besvarelse fra VDN

Bedankt voor de review Willeke. We doen graag wat extra voor klanten. ;)