Bij het aanmaken was het onmogelijk om een ondernemingsnummer in te geven bij bijberoep. Telefonisch werd mij bevestigd dat dit een fout was en ik het moest ingeven bij hoofdberoep en dan laten weten... Se mere
Virksomheden har svaret
Ruim 6 weken geleden ondertekende ik samen met mijn broers en zussen de documenten voor de verdeling van het spaargeld van mijn overleden moeder. Tot op heden ontvingen we nog steeds niets op onze rek... Se mere
Virksomheden har svaret
Altijd vriendelijk , behulpzaam. Spaargeld wordt bovendien ethisch belegd. VDK is een verademing in het bankwezen in Belgie. Ben een gelukkige nieuwe klant bij VDK.
Virksomheden har svaret
Manque Apple Pay / Agences Wallonie Je suis satisfaite d'avoir une banque plus éthique et durable. Même si tout n'est pas parfait — il manque notamment Apple Pay et des agences en Wallonie —, pour le... Se mere
Virksomheden har svaret
Wil jij zin geven aan je geld? Bij vdk bank kan je rekenen op een duurzame dienstverlening, van het eerste gesprek tot het beheer van je volledige portefeuille. Als sociaal-ethische bank maken we tijd voor persoonlijk advies én herbeleggen we je spaargeld, verzekeringspremie, de maandelijkse rente op je lening … in maatschappelijk verantwoorde, ethische initiatieven. Zo kan jij er zeker van zijn dat jouw geld een fair rendement (aka een fair evenwicht tussen rendement en gemoedsrust) oplevert op lange termijn. Daar streven we naar. Daar word jij beter van, en de rest van je wereld ook. Sinds 1926 kunnen individuen en gezinnen met een hart voor hun omgeving bij ons ethisch verantwoord bankieren. Zowel digitaal als via ons kantorennet kan je bij ons terecht voor een brede waaier aan duurzame financiële diensten: kredieten, betalingsverkeer, spaarproducten, beleggingen en verzekeringen. De afdeling Bedrijven en Organisaties ondersteunt daarnaast ondernemingen, de overheid, maatschappelijke instellingen en non-profitorganisaties. Je vindt de hoofdzetel van vdk bank in Gent en een 60-tal kantoren verspreid over België. Met vertrouwensadviseurs in de buurt willen we je persoonlijk begeleiden tijdens elk belangrijk moment in je leven. Op die manier streven we dagelijks naar een mooi evenwicht tussen rendement en gemoedsrust.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ongelooflijk trage bank. 4 dagen voor een overschrijving binnen belgie, zelfs de instant overschrijving van max 500 euro doet er in mijn geval 4 volle dagen over!

Besvarelse fra vdk bank
Na een moeilijk gesprek met een medewerker waar ik me enorm heb opgewonden werd er toch nog een constructieve oplossing gevonden. Hopelijk investeert vdk de komende jaren meer in online bankieren net zoals andere banken. Voor mensen die fulltime werken en zij die minder mobiel zijn lijkt me dit noodzakelijk. Zeker gezien het beperkt aantal vdk kantoren.

Besvarelse fra vdk bank
Ik heb een spaarrekening geopend. Het lukt om geld naar de rekening over te maken, maar niet om geld terug te storten. Ik kan de rekening niet online sluiten en ook geen zichtrekening online openen. Daardoor moet ik twee weken wachten tot ik mijn situatie kan aanpassen. Ik ben hier niet tevreden mee.

Besvarelse fra vdk bank
J'ai ouvert un compte chez VDK après qu'on m'ait assuré que mon annexe 19 suffirait comme document justificatif. Deux semaines plus tard, je reçois une menace de blocage de compte, car ils exigent maintenant une carte de résident. Celle-ci étant en cours de fabrication, je ne peux pas la leur fournir pour le moment, ce que j'avais clairement signalé lors de la création de mon dossier.
On m’a ensuite demandé une preuve de domicile. J’ai fourni une composition de ménage délivrée par la mairie, mais celle-ci a été refusée car elle datait de plus de trois mois. Après avoir obtenu une version plus récente, on m’a annoncé que ce document n’était toujours pas suffisant.
J’aurais aimé qu’on me précise ces exigences dès le départ, au lieu de découvrir les documents demandés au fil des menaces de blocage. Cette gestion est tout simplement incompétente.
Trop d'e-mails, trop d'appels, et de stress pour simplement ouvrir un compte courant. Cela ne vaut clairement pas la peine.

Besvarelse fra vdk bank
Juist een gratis rekening online geopend en een ritme spaarrekening geopend alles ging heel vlot geen problemen ondervonden

Avis sur mon expérience avec VDK Banque / NewB
J’ai entamé plusieurs démarches avec sérieux dans le cadre d’une demande de crédit chez VDK Banque (via NewB). Malgré une communication initiale encourageante, ma demande a été brusquement refusée en raison d’une condition non mentionnée auparavant : ne pas être client depuis plus de six mois.
Cette exigence, qui aurait dû être communiquée dès le premier contact, m’a été révélée tardivement, après avoir investi du temps, fourni des documents, et engagé plusieurs échanges. Ce manque de transparence soulève de réelles questions sur la considération portée aux futurs clients et sur le professionnalisme du processus d’analyse.
Il est regrettable qu’une banque prônant des valeurs éthiques n’applique pas une communication claire et responsable, surtout dans une démarche aussi structurante qu’un crédit.

Besvarelse fra vdk bank
Oppassen voor deze bank want hun site is misleidend voor aanvraag lening. Er staat niets erbij dat je klant moet zijn om om persoonlijke lening kunnen aangaan.
Ik heb afspraak gemaakt voor persoonlijke lening en kreeg telefoon van hun dat je klant moet zijn bij hun en minstens 3 maanden maandloon hebben op hun zichtrekening hebben dan heb je geen persoonlijke lening nodig. Bij andere banken is persoonlijke lening voor onverwacht kosten en bij VDK bank is dat blijkbaar voor aankoop camper of nieuwe auto.

Besvarelse fra vdk bank
uiterst ontevreden over app en online banking, allebei zeer klantonvriendelijk.

Besvarelse fra vdk bank
ouverture du compte via app très simple avec itsme. Dépot idem, on verra au moment d'un retrait si c'est aussi bien :-)

Besvarelse fra vdk bank
Super ravi de l'expérience de VDK BANK (ancien coopérateur NewB). Réponse par mail dans la journée et traitement de l'information très rapide ! Je n'avais vu cela dans aucune autre banque actuellement. BRAVO !

Besvarelse fra vdk bank
App werkt niet. De uitleg die ik krijg is dat het aan mijn telefoon ligt.
Andere apps werken wel op mijn telefoon. Wel vriendelijk aan de telefoon maar het probleem blijft

Een schande!
Al weken probeer ik iemand te bereiken via mail. Gewoon GEEN reactie! Ook de belachelijke regels bij overschrijven zijn een ramp. Uw geld houden ze 2 tot 3 dagen vast. Nooit van mijn leven kom ik nog bij deze bank terug!

Besvarelse fra vdk bank
Zeer persoonlijke bank, je bent geen nummertje. Geen wederbeleggingsvergoeding. We kunnen storten aan het loket en worden altijd met een glimlach ontvangen. Heel content van VDK Roeselare 👏

Besvarelse fra vdk bank
VDK bank Antwerpen geeft mij een eerlijke en duidelijke uitleg. Probeert mij niet om de tuin te leiden met allerhande voorstellen maar is eerlijk over da zaken die ik wou weten.

Besvarelse fra vdk bank
Heel content van deze ethische bank.
Support van hun team is super. Niet zo lang wachten om geholpen te worden zoals bij Fortis. Hun kantoren open en menselijk, ik voel me terug mens, niet een nummer.
En ze investeren nog eens in de juiste dingen. Niet in wapens en fossiele brandstoffen zoals Fortis en andere banken doen.

Besvarelse fra vdk bank
Volgens "spaargids.be" kon je maandelijks 500 euro storten op een rekening bij VDK. Rente 3,15 (incl. getrouwheidspremie).
App downloaden lukt, maar die spaarrekening openen? NEEN !!!! 10x geprobeerd !!!! LUKT NIET !!!
Duidelijk dat dit enkel is om klanten naar kantoor te lokken!

Besvarelse fra vdk bank
VDK bank is goed op geëvolueerd ,zeer goede app, goede kantoren en uitstekende service.

Besvarelse fra vdk bank
Zeer slechte bank. Informeren je niet als je per ongeluk in het rood staat en dit kost gelijk geld. Kan zelf niets regelen, maar moet 45 minuten in de wacht staan voor telefonische hulp. Het is dat we hier onze hypotheek hebben, maar anders was ik hier zeker geen klant gebleven.
Dankeschön an das Team in Lauf. Dank derer Unterstützung ist endlich mein Reha- Antrag von der DRV genehmigt worden. Ich kann daher eine Mitgliedschaft nur empfehlen. Weiter so!!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.