Setje lampen gekocht er stond duidelijk letterlijk dankzij canbus technologie zijn foutmeldingen verleden tijd .Jammer dat ik dan net de foutmelding heb storing dimlicht . Nu kost het mij geld om de s... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ze hebben zeer goede spullen ze zijn zo als ze schrijven en betaal baar daar bij een Top service ik blijf hier koopen .Post nl had mijn pakket kwijt gemaakt. Dus heb ik contact op genomen met hun binn... Se mere
Super snelle service! Ik had een setje H4 lampen besteld bij VCT. Bij ontvangst vanmorgen om 09:00 zag ik dat het doosje al aangebroken was en er een notitie in lag dat de lampjes defect waren. D... Se mere
Virksomheden har svaret
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer slecht
Zeer slecht, bar slecht, in december onderdelen besteld, kreeg ik, een verkeerde bestelling (1 lampje)
daarna 3X een klacht ingediend, toen pas een reactie dat ik het artikel terug moest sturen er werd niet over mijn bestelling gesproken (na wat mailberichten pas wel)
totaal geen aandacht vanuit het oogpunt van de klant.
reactie op jouw reactie, je kunt nu er mooi omheen draaien, jij moet gewoon eerst je fouten herstellen door mijn bestelde en betaalde producten van een maand geleden direct te leveren, daarin heb ik aangegeven dat ik dan weer een retourdoos heb om het lampje terug te sturen. nogmaals, jij moet de betalende klant dienen en niet over je 10x zo goedkope expres verstuurde lampje terugsturen gaan communiceren. dit zegt wat over jouw handelswijze, het bedonderen van je klanten en alleen maar geld binnenharken.

Goede en duidelijke omschrijving
Goede en duidelijke omschrijving en het product was zoals omschreven en snel geleverd zou deze zaak aanraden
Slechte klantenservice
Afgelopen week een bestelling geplaatst. Bestelling zelf was in orde, maar over het product toch nog wel wat onduidelijkheden en was anders dan verwacht. Had onder andere hier gelezen dat ze goeie klantenservice hadden. Tevergeefs over meerdere zaken op verschillende momenten contact opgenomen. Maar 0,0 respons gehad. Erg jammer als je toch wel een prijzig product besteld en er geen service verleend word en je gewoon geen reactie krijg.
Uiteindelijk met veel googlen veel duidelijk geworden. Product werkt goed en naar behoren, maar klantenservice laat echt wel te wensen over.....

On time delivery
Bestelling nog niet helemaal compleet
Inmiddels de volledige bestelling binnen volgens afspraak keurig geregeld.
Klant zeer tevreden.

Ik had Led lampjes besteld
Ik had Led lampjes besteld, alleen tijdens het installeren viel er een onderdeel bij de motor.
Na uren zoeken helaas niks kunnen vinden. Via whatsapp heb ik contact gelegd met vct parts. Zei hebben mij super goed geholpen met een setje voor de helft van de oorspronkelijke prijs, omdat dat onderdeel niet los verkocht wordt. Dit heeft mij veel geld gescheeld. De medewerker was meedenkend en samen kwamen we tot een oplossing.
Het product is trouwens super wat een licht en kwaliteit is super. Daarom 5 sterren voor mij!
Werken allemaal goed zo als op de…
Werken allemaal goed zo als op de beschrijving staat
Goedkoop en snel geleverd.
het apparaat voldoet aan mijn wensen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.