Evolve Trade Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Virksomhedsoplysninger

1. Skole

Skrevet af virksomheden

Evolvetrade is een online opleidingsplatform gericht op trading en marktanalyse, voor mensen die de markt écht willen leren begrijpen en zelfstandig willen leren handelen. Binnen Evolvetrade volg je een gestructureerde opleiding die je stap voor stap meeneemt van basiskennis naar een gevorderd niveau. Je leert niet alleen hoe markten bewegen, maar vooral hoe je zelf een plan maakt, risico beheerst en consistente beslissingen neemt — zonder afhankelijk te zijn van anderen. De opleiding richt zich op alle essentiële onderdelen van trading, zoals marktstructuur, technische analyse, macro-invloeden, risk management, psychologie en nog veel meer. Dit vormt de basis om met vertrouwen en discipline te kunnen handelen in verschillende marktomstandigheden. Wat Evolvetrade onderscheidt, is de combinatie van een duidelijke leerlijn en de focus op zelfstandigheid. Het doel is niet dat je trades kopieert, maar dat je begrijpt waarom je iets doet. Je ontwikkelt een eigen visie op de markt en leert werken met een gestructureerde aanpak. Naast de opleiding biedt Evolvetrade begeleiding en een actieve community waarin leden kunnen sparren, inzichten delen en zich blijven ontwikkelen. Hierdoor ontstaat een leeromgeving die verder gaat dan alleen theorie. Evolvetrade is daarmee geen cursus, maar een online school voor trading — gericht op lange termijn ontwikkeling, structuur en het opbouwen van echte kennis.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gestart met de live workshop

Gestart met de live workshop, leuke ervaring en fijn om ook fysiek ergens langs te kunnen komen. Dat nam voor mij veel twijfel weg dan wat ik bij andere mensen zag die hier beweren jou te kunnen helpen met traden.

Aangezien ik traden als hobby graag erbij wil doen en niet full time had ik na mijn adviesgesprek goed advies gekregen over wat er bij mij zou passen. Zodoende dus begonnen met de live workshop. Fysiek kantoor was voor mij uniek en iets wat andere niet aanbieden. Tevreden!

14. september 2026

Beste Loon,

Wat een mooie review! Wij zijn erg blij dat je langs bent geweest op kantoor voor de live workshop. Bedankt voor de gezelligheid.

PS. Niet meer je muis vergeten he ;)

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kaelviss trade

Kaelviss trade
Zeker niets kopen is een malafide bedrijf
Oplichters als je iets besteld zal je het nooit krijgen dus fishing en fraude
OPLETTEN

15. september 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heel tevreden!!

Toen ik begon met de opleiding had ik weinig verstand maar door de juiste hulp en goede strategieën van Evolve trade, verdien ik goed geld met het traden! Echt een aanrader!!

9. juni 2026

Beste,

Daar doen we het voor! Bedankt voor het vertrouwen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

verrast en erg tevreden!

Emiel heeft mij echt compleet anders naar traden laten kijken.

Wat ik vooral fijn vind is dat het niet voelt alsof je zomaar een groep joint waar iedereen roept dat alles omhoog gaat. Emiel legt juist heel rustig en duidelijk uit waarom de markt bepaalde bewegingen maakt en waar hij zelf op let.
De Discord alleen al is super waardevol. Dagelijks worden er analyses, waarschuwingen, targets en updates gedeeld en je kunt ook gewoon je eigen setups posten voor feedback. Vooral die dagelijkse bias helpt mij veel om met wat basis info al te beginnen op de dag.
Ik merk zelf dat ik sinds ik erbij zit veel meer geduld heb gekregen met entries en niet meer zomaar random trades neem. Je leert echt kijken naar bevestiging, liquiditeit en hoe de markt beweegt in plaats van verschillende losse dingen.

Wat ik persoonlijk ook sterk vind is dat er eerlijk wordt gepraat over verliezen. Er wordt nergens gedaan alsof traden makkelijk is of alsof je binnen een maand rijk bent.
Je merkt gewoon dat Emiel hier echt passie voor heeft en mensen serieus iets wil leren, en daarom ben ik blij dat ik deze stap heb gemaakt. PS ben zelf ook nog wel lerende, maar al wel echt stappen gemaakt :).

Zeker aanrader als je echt beter wilt worden in traden.

6. maj 2026

Beste Tobias,

Heel erg bedankt voor het leuke contact en het vertrouwen. Laten we samen doorbouwen! De stappen die je al hebt gemaakt zijn noemenswaardig en blijven doorgaan!

EvolveTrade

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.