Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hobbytrailere, havetrailer og bådtrailere til privat brug. Maskintrailere, Cargotrailere, Unitrailere, Tip-trailer til professionel brug.
Danmark
- variant.dk
Andre kiggede også på
øhhhh det er den beste trailer
øhhhh det er den beste trailer
og min far arbejder der
Fantastisk trailer og service!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk trailer og service!
Jeg købte en Variant trailer, og oplevelsen har været helt i top. Traileren er solid, velbygget og nem at håndtere. Kundeservicen var professionel, og levering skete hurtigt og problemfrit. Kan klart anbefales!
Super professionel service i alle…
Super professionel service i alle afdelinger hos dette firma
Fantastisk service
Fantastisk service - meget kompetent behandling, kan kun anbefale dette mærke
Vi købte en Variant trailer fordi vi…troede det var et godt mærke
Vi købte en Variant trailer fordi vi troede det var et godt mærke, men hvor tog vi dog fejl. Den blev solgt hos Bredsgaard i Kjellerup. Et firma som står for kvalitet og robusthed, som bla. sælger og reparerer store landbrugsmaskiner. At de så i stor stil, gennem adskellige år nu, har solgt og stadig sælger Variant trailere, er en gåde. For værre bras skal man lede længe efter.
Kort efter vores køb skiftede vi hjullejer (for egen beregning). Kort efter garantiens udløb, knækkede forreste vange. Den blev svejst og forstærket hos Bredsgaard. Det måtte vi jo også selv betale i dyre domme. Ellers konstant bøvl med lygterne. De raslede løse. Nu stoppede al belysning i ene side, så vi vendte bunden i vejret på traileren. Hold da op..Nu var bagerste vange knækket. Den var slet ikke monteret færdig og kunne gi sig (lige som forreste vange). Ledningerne var næsten kappet over hvor vangen var knækket.
Det var, indtil videre, "bare" vores historie.
En ven har også købt en Variant hvor den forreste vange nu også er knækket.
En anden bekendt købte også en Variant, som fra ny havde skæve hjul og hjullejerne var færdige.
Køb ALDRIG en Variant. Det er det værste skrammel
Jeg købte en trailer på vegne af røde…
Jeg købte en trailer på vegne af røde kors hos Søren Jepsen i Hvalsø, som tilbehør valgte jeg høje metalsider. Som er fulde af grater og skarpe kanter efter udstansning. Ved reklamation får jeg at vide at det er standarten, men de tilbyder at sende noget gummikant dom jeg kunne montere i hullerne. Det er ikke god service og jeg vil bestemt ikke anbefale Variant til andre😡
Hold jer langt væk fra variant trailere…
Hold jer langt væk fra variant trailere - de fralægger sig et hvert ansvar for kvalitet og skrinlægger sagerne.
Sagen kort fortalt: ny variant u3500 2 aksler med næsten alt tænkeligt udstyr (højere sider, aluminiums bund, led lygter, elektrisk spil mv) bliver ordret til næsten 75000 kr ex moms gennem Haslev Trailercenter - allerede på 2. dagen kan det konstateres at sidefjelder har svært ved at åbne og lukke, at bunden (rammen) af bøjer med 7 mm over midten, og alle hængsler på topfjelder sidder helt tilfældigt og skævt ift vandret.
Der bliver taget kontakt til sælgeren (Haslev trailercenter) vi bliver bedt om selv at lave opmålinger til variant således at de kan beslutte hvad der skal ske.
Hele traileren bliver gennemgået og der bliver i alt fundet i omegnen af 10 punkter til udbedring - variant indvilger i at få
Den over og udbedre ca 50 % af problemerne - mens resten (den skæve bund der gør det svært at åbne og lukke sidefjelder) ikke bliver udbedret da man mener det er inde for specifikationerne.. samtidig er de udbedringer som er blevet udført lavet på den ringeste måde (man har boret yderligere huller i trailerne og lukket nye huller med popnitter)
Der bliver lavet et tilbud om 7000kr ex moms i kompensation på en trailer til 10 gange den pris og med et slogan der lyder - kvalitet på krogen så forstår man det ikke rigtigt.
Det er blevet forsøgt at få sagen via Forbrugerklagenævnet, men eftersom at traileren er købt til firma skal denne køres som et søgsmål og det har derfor ikke været muligt at få traileren til syn og skøn, ej heller fået det for en domstol.
Jeg håber at folk ikke begår samme fejl som vi har begået og køber variant trailere - de lever simpelhen ikke op til at kunne have ordet kvalitet i deres slogan - hverken når det gælder deres trailere eller deres kundeservice.
Fralæggelse af ansvar
I forbindelse med defekt forårsaget af en fejl i ledningsnettet på 3 måneder gammel Variant tiptrailer, købt hos SB Værktøj Viborg reparerer Variant traileren, som så går i stykker igen samme dag som den modtages retur. Variant forsikrer, at fejlen er udbedret ud fra de informationer, som de har fået fra sælgeren, det viser sig dog at disse informationer er fejlbehæftet og at skadesudbedringen ikke var i overensstemmelse med den egentlige defekt, hvilket jeg først får at vide efter jeg taler med Variant selv, da skaden er sket 2. gang. Sælgeren hos SB mener nu at jeg skal tale med Variant selv så der ikke sker flere misforståelser, hvilket Variant nægter, da de mener at kommunikationen skal gå via SB. Variant tilbyder nu at lave en ny fejlsøgning, under forudsætning af at hvis denne ikke viser nogle fejl vil omkostningen for denne fejlsøgning påhvile mig. Da fejlen er periodisk vil denne formentligt ikke blive fundet ved en fejlsøgning og regningen for denne er på mellem kr. 5.000 og 10.000 kr.
Dette betyder at traileren skal dækkes af forsikringen, som erklærer den totalskadet, da Variant fralægger sig ansvaret og mener at det er selvforskyldt.
Jeg vil også tilslutte mig den dårlige…
Jeg vil også tilslutte mig den dårlige kvalitet af trailer og kundeservice.
Den ene lygte side på min trailer til en 25-30.000,- er allerede gået ud en uge efter køb.
Det samme gælder for min svogers ocean 2700 til 37.000 kr.
Havde lidt korrespondance med en fra variant, der ville fikse det, men nu har jeg ikke hørt noget i 2 uger til trods for utallige emails og et enkel opkald.
Helt ufattelig arrogant…
Helt ufattelig arrogant kundeservices!!!
Købt en trailer til 60k, da jeg gerne vil have opvejet traileren (blev købt nedvejet).
skal jeg betale kr. 600,- for en dataerklæring. Noget som ikke hade været nødvendigt hvis der fra start hade været tastet alle oplysninger ved den første ind registrering.
men det er ikke så meget de 600,- selvom man syntes man har betalt for alle oplysninger om ens trailer ved køb, men mere den arrogante person som man fik i røret.
Det går vist lige stærkt nok engang…
Det går vist lige stærkt nok engang imellem. Inden for en uge faldt baglygte af, nummerpladeholder sidder løs, og popnitter knækker og falder af. Vanger er simpelthen også for "klein" og burde overhovedet ikke sælges uden tværstiver.
Fantastisk service!
Fantastisk service!! Jeg har skrevet/ringet til dem 2 gange med 2 forskellige ting. Knækket rulle stropper og pos. Lys foran var knækket.
Begge gange er der blevet sendt nyt til mig UB. Meget venlige at tale med!!
Ringede til dem for at høre om min auto…
Ringede til dem for at høre om min auto trailer kunne vejes op. Eneste manden spurgte om var alderen på den og da jeg oplyste det sage han at de ikke gad rode i så gamle trailer.
Men sjovt når man skal bruge dele til den hjælper de hellere end gerne
Dårlig service