Brenderup Sverige Anmeldelser 12

2,0

1. Trailerforhandler
  2. Butik med trailerudstyr
  3. Forhandler af anhængere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Brenderup släpvagnar och båttrailers fullastade med smarta funktioner. Tips och råd kring ägande, lastvikt, körkortsregler och hastighetsbegränsningar.

2,0

Under middel

der skulle gå 18 uger for levering en…

der skulle gå 18 uger for levering en side til en trailer
og så kunne poster ikke finde hvor adresse selve om post nord kommer dagligt og skulle selv hente den hos fragtmanden super grålig servs ringer ikke til bage når man prøver at kontakte dem håber ikke jag for brug for den mere selv om vil har mange Brenderup trailer

18. november 2025

Dårlig trailer, dårlige service! Aldrig Brenderup igen..

Jeg har netop købt en ny trailer i marts 25, og har brugt traileren enkelte gange. 3. gang (april 25 - 3 uger gammel) jeg benytter traileren hægter jeg den af bilen og parkerer den på næsehjulet, med meget begrænset indhold på ladet. Jeg er væk fra traileren ca 30 minutter, da jeg kommer tilbage er forenden hele nede ved jorden. Jeg efterser hvorfor, og ser at hele vangen som næsehjulet er totalt fordrejet. Dvs. at den simpelhen ikke kunne løfte de meget få kg som fra i den. Det er trods alt en 750kg trailer, så må indrømme jeg forventede bare en lille smule styrke. Så traileren er nu totalt defekt og skal have skiftet vanger før den kan bruges igen. Jeg kontakter firmaet hvor traileren er købt, de opretter en reklamation til Brenderup, som efter nogle uger afviser reklamationen med at den kun er til parkering på næsehjul når den ikke er fuld. MEN den var IKKE fuld. Som beskrevet nærmest uden indhold. Så nu står jeg med en splinter ny trailer som er ubrugelig, og Brenderup tager 0 ansvar. Det er med 100% sikkerhed en defekt/blød vange fra start.
Jeg valgte netop Brenderup fordi jeg tænkte det var kvalitet. Men jeg er slemt overrasket. Det er virkelig ringe kvalitet, og samtidig ingen service fra Brenderup efterfølgende. Jeg kommer med sikkerhed ikke til at købe et Brenderup produkt igen, og vil klart anbefale alle jeg kender, om at gå langt udenom Brenderup hvis de skal have en ny trailer.

29. april 2025

Dårligt service

Købte en ny bådtrailer, konstaterer at den havde en defekt støddæmper i påløbsbremser .
Har reklameret, og lover at sende en ny til mig, har efter mange uger STADIG ikke modtaget en ny,,, 🤔😬

8. november 2024

Galvaniseringen er næsten ikke…

Galvaniseringen er næsten ikke eksisterende. Pladerne ruster, der hvor elastikken til presenningen rører pladen. Galvaniseringen er my tynd. Jeg har set en ældre model end min, hvor galvaniseringen var tip top. Måske en 25-30 år gammel Brenderup er i orden. Det var dengang det opbyggede det gode renomme. Det fortjener de ikke mere.

22. september 2023

Har ventet over en måned på levering af…

Har ventet over en måned på levering af høj pressening til min trailer.
Hver gang jeg kontakter min forhandler, fortæller han at brenderup igen har udskudt leveringen.
Har prøvet at ringe til brenderup, men de vælger ikke at tage telefonen.
Virkelig dårlig service af Brenderup

29. november 2022

Ringer ang hvidrust på trailer under 1…

Ringer ang hvidrust på trailer under 1 år
Ringer flere gange, men hende jeg skal snakke med er der ikke…
Får endelig fat i hende og skal sende mail med billeder….
Får ingen svar og sender flere mail, men ingen svar…
Får endelig fat i hende igen , bliver sendt videre til….
En kommer ud og kikker, og venter 3 uger, kontakter igen for at få svar..
Det er hvidrust på hele traileren, så det dækker de ikke…
Det har tager 7måneder👊🏻

5. april 2022

Løgn på løgn

"købte 12.6.21 - en Brenderup trailer med tilhørende høj presenning af Kondal... Alt gik som smurt.... Der blev ringet til Brenderup, for at høre hvornår Presenning og stativ kunne leveres (Trailer var hos Kondal) - udgangen af Juni 21 (er efterfølgende kommet i tvivl om årstallet), blev der sagt fra Brenderups side.... Alt var perfekt, jeg spændte traileren på bilen og vendte hjemover.... Men dagene gik, ugerne gik, månederne gik.... Stadig intet stativ (har dog nu presenning og beslag).... Ny dato blev givet - udgangen af juli, hed den nu..... Men dagene gik, ugerne gik og........ BUM...... Ikke en skid skete der.... så hed datoen 17/8/21 - fedt man så kan jeg da snart få mit grej i tørvejr (som jo var den egentlige mening med presenningen)........ Men nu hedder datoen så 25/8/21... Jeg har nu som kunde oplevet -hvad rigtig dårlig service vil sige... Fik nummeret til Brenderup, så jeg selv kunne kontakte dem... det kom der ikke noget godt udaf, udover jeg fik konstateret af "kundeservice hos Brenderup" - er en by i Rusland - løgn på løgn, det er sku skræmmende... To be continued - måske..."

HÅBLØS - HÅBLØS - HÅBLØS - HÅBLØS - HÅBLØS.

20. august 2021

Kineser kvalitet til Danske priser.

Kineser kvalitet til Danske priser.
Hestetrailer 10 år gammel rådner op i sider pga tåbelig konstuktion. Kabelproblemer pga tåbelige (billig) samlinger. Ledninger stive - ikke egnet til auto el. Samlinger lavet så der ikke kan laves service. Galvanisering holder ikke. Samlet metal med alu-popnitter = tærer nitter væk.
Alt i alt et køb og smid væk produkt - til Danske priser. Hvor mon det skrammel er bygget?

17. oktober 2020

De er bare ligeglade

Jeg har købt en Brenderup 4260 med høj pressening.

Presseningen passer så dårligt til det originale stativ der er nedenunder at der samler sig en masse vand i den ene side af taget på presseningen.

Jeg har efter flere forsøg hos den lokale forhandler hvor jeg har købt det hele, og fået monteret presseningen på den helt nye trailer, stadig ikke fået løst problemet.

Beskeden fra forhandleren var at de desværre ikke kunne hjælpe mig da Brenderup havde meldt tilbage at det var sådan at det var.

Altså ingen hjælp at hente.

Jeg har så betalt 20.000 kr. for en Brenderup 4260 med høj pressening hvor der efter regnvejr ligger så meget vand op den ene side af den høje pressening at man nærmest ikke kan løfte traileren for at få vandet til at løbe af.

Vandet er så tungt at det trækker hele presseningen skæv.

Men det er åbenbart sådan det skal være ifølge brenderup.com

29. juli 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto