Al je wensen worden gehoord. Goed en snel bereikbaar per telefoon. Tamara en Dieneke geven de juiste hulp/advies voor het samenstellen van onvergetelijke reis door Peru en ze weten alles over Zuid Ame... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Voor de 3e keer een reis laten samenstellen en regelen door van Verre Reizen. Dit keer naar Costa Rica. Alles is super goed geregeld. Er was veel overleg/advies over de bestemmingen. Alles tot in de p... Se mere
Het begon al met het boeken van de reis. We werden goed geholpen en er werd naar ons geluisterd. De reis werd kosteloos aangepast toen het nodig was. Alle accomodaties en activiteiten waren mooi en he... Se mere
Virksomheden har svaret
Totale ontzorging door Van Verre. Zij regelen alles, je hoeft alleen maar "mee te dobberen" en te genieten op het door hen uitgezette programma.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Een reis is voor iedere klant anders. Je treft op onze website vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. Je wilt net wat anders met jouw vakantie in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië? Geen probleem, alles is mogelijk met een individuele rondreis bij Van Verre. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om zo de mooiste reis te kunnen samenstellen.
Privéreizen op maat naar Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië bij Van Verre
Skrevet af virksomheden

- Privéreizen
- Onze verre rondreizen zijn privévakanties. Je reist door Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië met je eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Je stopt wanneer je wilt, je kunt op je gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken.
- Reizen op maat, alles kan!
- De route stippel je vooraf samen uit met een van onze landendeskundigen. Zij zijn op de bestemming geweest en zullen samen met jou de verre reis volledig naar wens samenstellen: sfeervolle accommodaties, comfortabel vervoer en de leukste activiteiten die bij jouw reisgezelschap passen.
- Deskundigheid
- Iedere landendeskundige heeft één of meerdere bestemmingen als specialisme. We kennen deze landen uit eigen reiservaring: we proberen excursies uit en bezoeken hotels, om jou een geweldige ervaring te kunnen garanderen.
- Boutique accommodaties
- Wij zoeken accommodaties uit die bij jouw reisgezelschap past. Slapen in een luxe boutique hotel, en daarna een nachtje op een boot, in een boomhut of safaritent. Alles is mogelijk.
- Zorgeloos op reis
- Wij regelen je reis tot in de puntjes. Vanaf het moment van vertrek tot en met thuiskomst. Dat wil zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken over je vlucht, accommodaties, activiteiten en je vervoer op de bestemming. Aan alles wordt gedacht, zodat jij optimaal kunt genieten van de reis. Ook op je bestemming staan wij 24/7 voor je klaar.
Kontaktoplysninger
Noordeinde 5, 1141 AE, Monnickendam, Holland
- 0299-475083
- reizen@vanverre.nl
- vanverre.nl
Alles is perfect geregeld bij Van…
Alles is perfect geregeld bij Van Verre.
Zowel Japan als Vietnam nu.

Mooie vakantie naar Vietnam
Heel leuke vakantie van drie weken naar Vietnam. Alles was erg goed geregeld en sloot naadloos op elkaar aan.

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Boeiende rondreis door Vietnam en Cambodja, met dank aan Van Verre reizen!
We hebben maart 2025 een prachtige rondreis ondernomen door Vietnam (3 weken) en Cambodja (1 week). Het vooroverleg met Gionne en Chanel was heel prettig en mede door hun tips ontstond er een boeiend en gevarieerd reisprogramma, waar we met volle teugen van hebben genoten. Ook het vervoer (taxi's, nachttrein, binnenlandse vluchten, boottochten, tuk-tuks en fietsen) bleek prima te zijn geregeld. De gidsen die telkens op alle locaties voor ons klaar stonden, verstonden hun vak en informeerden ons steeds volop, hoewel niet iedereen even duidelijk Engels sprak, bijvoorbeeld omdat bepaalde klanken niet uitgesproken konden worden. We genieten nog lang na van de opgedane ervaringen tijdens deze reis!

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Ze hebben goed geluisterd naar onze…
Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen w.b. de reisroute. Ze zijn vriendelijk en hebben al onze vragen die we hadden kunnen beantwoorden. We hebben een mooie reis gehad. Zelf hadden we achteraf beter moeten verdiepen in sommige hotels die aangeboden werden vanuit van Verre en die voor ons tegenvielen. De de huurauto die door ze geregeld was viel tegen, die was oud, het raam van de bijrijder sloot niet goed en geen fatsoenlijke airco.

Geweldige reis, Vietnam en Cambodja 21 dagen
Geweldige reis, alles klopte, goed georganiseerd door Van Verre Reizen. Vietnam en Cambodja zijn erg bijzonder. Mooie dingen te zien, Vriendelijke mensen.
kortom, wij hadden een geweldige reis.

Met recht een droomreis
Ik heb een fantastische tijd gehad!! Het was met recht een droomreis, precies op de manier die ik graag wilde, met het ene na het andere hoogtepunt. En alles top geregeld met in ieder land een goede communicatie. Dat gaf mij rust en dus alle ruimte om te genieten.

Vakantie thailand
Al meerdere keren een reis laten samenstellen door van verre
Altijd goed geregeld en ook zo'n uitstap is heel verrassend.
Leuke map met tips en de papieren ruim op tijd in huis.
Wij hebben weer genoten vaneen leuke reis ditmaal naar Thailand.
En het aangeboden uitstapje naar de treinmarkt en met bonus de kokosfarm was heel leuk en relaxt.

Een geweldige reis
Een geweldige reis, waarin alles tot in de puntjes was geregeld qua vervoer en gidsen. Fijne persoonlijke en deskundige advisering. Zeer flexibel ook, alles was mogelijk.

Besvarelse fra Van Verre Reizen
De hele reis is perfect geregeld
De hele reis is perfect geregeld, van tickets tot de lokale gidsen. Alles sluit prima op elkaar aan. Goede service en de lokale partner is altijd bereikbaar voor vragen.

Ervaren en deskundig reisadvies
Ervaren en deskundig reisadvies. Flexibel in uitvoering. Reizen met Van Verre was voor ons niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste. Een zeer betrouwbaar reisadviseur.

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Alles was perfect geregeld!
VanVerre kent het land waar je naar toe gaat (in ons geval Zuid-Afrika) en weet ontzettend goede en prettige overnachtingsplekken voor je te boeken.
De lokale agent ter plaatse is voor eventuele (nood) gevallen goed te bereiken, wat erg prettig is.
De medewerkers van VanVerre nemen altijd de tijd om al je vragen te beantwoorden, zowel tijdens het samenstellen van de reis, maar zeer zeker ook nadat je geboekt hebt en je opeens weer nieuwe vragen hebt :)
Ook weten ze goede excursies te vinden bij betrouwbare, professionele partners.
Bedankt voor het organiseren van onze fantastische droomreis! We hebben enorm genoten. Alles was perfect geregeld!

We zijn zeer tevreden over Van Verre
We zijn zeer tevreden over Van Verre. Het contact gedurende het samenstellen van de reis verliep vlot en soepel. Uiteindelijk is het een reis geworden waar we alledrie zeer tevreden over waren en waarin al onze wensen opgenomen waren.

39 daagse reis New-Zeeland
Bij informatie via internet en een goede reviews .zijn we zeker twee mnden via mail en telefoon bezig geweest om samen de reis New-Zeeland samen te stellen.Daar wij te ver weg wonen van Monnickendam en het vertrouwen zo goed voelde dit geen enkel probleem is geweest. Wat dit bedrijf siert is dat na alle weken inspanning niet één keer is gevraagd of we werkelijk wel de reis bij hun wilde boeken.Daar na ruim twee mnden we “het licht op groen zetten”, ze ons bedankte voor het vertrouwen,en de reis voor ons mochten boeken.Dan heb je voor mij het hart op de goede plaats zitten. Zeker als klein familie bedrijf die hierdoor goed betrokken is bij het wel en wee van de klant. Het had niet beter geregeld kunnen worden en ook ( als je op reis bent)die 24 uur service.Daarom ….van Verre reizen een dikke chappau 👍

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Rondreis Thailand met Van Verre Reizen.
In de bestaande reviews krijgt Van Verre reizen veel tienen. In eerste instantie zou je denken, dat kan niet. Toch klopt het. Tijdens onze recente reis door Thailand blijkt dat zij inderdaad een tien verdienen. Alles goed georganiseerd, goede hotels, kwalitatief goede gidsen en vervoer.
Wij kijken terug op een fantastische reis!

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Onze reis naar Cambodja was top…
Onze reis naar Cambodja was top georganiseerd. We hebben een hele mooie tijd gehad. We hadden nergens omkijken naar, vervoer en gidsen waren allemaal al geregeld.

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Costa Rica is een heel mooi land met…
Costa Rica is een heel mooi land met mooie fauna en flora en super vriendelijke mensen.
Het goede contact met de locale agent is een pluspunt
Excursies met een gids zijn een aanrader. Je ziet altijd meer dingen dan dat je het alleen zou doen.

Zeer positieve eerste kennismaking met Van Verre Reizen
Dit was de tweede keer dat we met een reisorganisatie een individuele reis op maat hebben samengesteld. Normaal doen we dit liever zelf, maar we kenden Vietnam niet en we hadden eerlijk gezegd ook weinig tijd om dit zelf te doen.
De ervaring met Van Verre Reizen was zeer positief. We hebben een geweldige reis gehad, alles was geregeld, de lokale gidsen en vervoer waren prima, fraaie hotels en de algehele zorg vanuit Gionne in de organisatie van Van Verre heel persoonlijk en prettig.
Ik zou Van Verre zeker aanraden en als we zelf nog een keer een verre reis maken naar een land waar we niet bekend zijnzouden we Van Verre zeker weer selecteren

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Van Verre Reizen is top !
Van Verre Reizen is wat ons betreft de echte specialist voor Azië reizen. Alles tot in de puntjes geregeld en zeer bruikbare eerlijke adviezen. Complimenten !

Perfect georganiseerde reis!
Perfect georganiseerde reis, alle transferts zonder enig probleem, de voorgestelde excursies waren voltreffers, de voorgestelde hotels prima. Vlot en aangenaam contact met onze reisspecialist Mandy van in het begin bij het samenstellen van onze reis. Je ontvangt een heel mooie en volledige reisbrochure en ook je reis in detail op de website is heel mooi uitgewerkt!

Besvarelse fra Van Verre Reizen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.