Van Verre Reizen Anmeldelser 966

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al je wensen worden gehoord. Goed en snel bereikbaar per telefoon. Tamara en Dieneke geven de juiste hulp/advies voor het samenstellen van onvergetelijke reis door Peru en ze weten alles over Zuid Ame... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de 3e keer een reis laten samenstellen en regelen door van Verre Reizen. Dit keer naar Costa Rica. Alles is super goed geregeld. Er was veel overleg/advies over de bestemmingen. Alles tot in de p... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het begon al met het boeken van de reis. We werden goed geholpen en er werd naar ons geluisterd. De reis werd kosteloos aangepast toen het nodig was. Alle accomodaties en activiteiten waren mooi en he... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Totale ontzorging door Van Verre. Zij regelen alles, je hoeft alleen maar "mee te dobberen" en te genieten op het door hen uitgezette programma.

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Skrevet af virksomheden

Van Verre biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië. Een reis is voor iedere klant anders. Je treft op onze website vele voorbeelden van prachtige verre reizen en bouwstenen aan. Je wilt net wat anders met jouw vakantie in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Oceanië? Geen probleem, alles is mogelijk met een individuele rondreis bij Van Verre. Onze landendeskundigen reizen zelf regelmatig naar onze bestemmingen om zo de mooiste reis te kunnen samenstellen.

Privéreizen op maat naar Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië bij Van Verre

Skrevet af virksomheden

Privéreizen
Onze verre rondreizen zijn privévakanties. Je reist door Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië met je eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! Je stopt wanneer je wilt, je kunt op je gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken.
Reizen op maat, alles kan!
De route stippel je vooraf samen uit met een van onze landendeskundigen. Zij zijn op de bestemming geweest en zullen samen met jou de verre reis volledig naar wens samenstellen: sfeervolle accommodaties, comfortabel vervoer en de leukste activiteiten die bij jouw reisgezelschap passen.
Deskundigheid
Iedere landendeskundige heeft één of meerdere bestemmingen als specialisme. We kennen deze landen uit eigen reiservaring: we proberen excursies uit en bezoeken hotels, om jou een geweldige ervaring te kunnen garanderen.
Boutique accommodaties
Wij zoeken accommodaties uit die bij jouw reisgezelschap past. Slapen in een luxe boutique hotel, en daarna een nachtje op een boot, in een boomhut of safaritent. Alles is mogelijk.
Zorgeloos op reis
Wij regelen je reis tot in de puntjes. Vanaf het moment van vertrek tot en met thuiskomst. Dat wil zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken over je vlucht, accommodaties, activiteiten en je vervoer op de bestemming. Aan alles wordt gedacht, zodat jij optimaal kunt genieten van de reis. Ook op je bestemming staan wij 24/7 voor je klaar.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Perfecte reis..

Perfecte hotels.
Alle afspraken kloppen perfect.
Zeer tevreden.

3. marts 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Fijn dat u zo tevreden bent!

Compleet ontzorgde reis van 5 weken

Kidsreizen heeft onze reis van 5 weken naar Thailand compleet verzorgd. Voordat de reis werd samengesteld werd er uitgebreid gebeld om ons te leren kennen: wat vinden jullie leuk, wat minder leuk, wat voor hotels wil je graag, wat voor activiteiten etc etc. Hier werd echt tijd in gestoken waardoor het reisvoorstel vrijwel meteen perfect was voor onze wensen. Het contact met Christel verliep erg goed. Wanneer er een voorstel werd gedaan of wanneer iets aangepast moest worden werden we altijd netjes gemaild en gebeld voor verdere toelichting. Vlak voor de reis ontvingen we netjes een map met alle informatie en boekingen.

De reis zelf was super geregeld. We werden compleet ontzorgd en hoefden eigenlijk niet na te denken over de reis (vervoer, activiteiten etc) waardoor we echt super konden genieten met ons gezin. De hotels die gekozen waren waren naast goede hotels ook leuke hotels: zo hebben we in traditionele Thaise huizen geslapen, in een hotel waar s ochtends aapjes kwamen en in hotels waar je direct achter ruïnes van tempels had.

Kortom, we hebben een fantastische vakantie gehad.

2. marts 2025

Beste familie Dank,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo ontzettend genoten hebben van jullie reis in het prachtige Thailand. Tijdens deze vijf weken hebben jullie de mooiste plekjes bezocht en onvergetelijke herinneringen met elkaar gemaakt. Persoonlijke aandacht en prettige communicatie vind ik heel belangrijk. Ik vind het fijn om te horen dat jullie dit ook daadwerkelijk zo ervaren hebben. Wij doen alles om onze reizende families zoveel mogelijk te ontzorgen. Niet alleen tijdens de voorbereiding van de reis, maar ook tijdens de reis én daarna. Het gezinsleven kan al druk genoeg zijn en op deze manier kun je écht onbezorgd genieten van de reis en alle bijzondere momenten. Bedankt dat jullie mij het vertrouwen hebben gegeven om jullie droomreis te verzorgen.

Met vriendelijke groet, Christel, KidsReizen

Prima organisatie

Prima organisatie, waarmee je afspraken kunt maken

28. februar 2025

Beste meneer Hol & mevrouw Van de Haar,

Wat fijn om te horen dat jullie een mooie reis hebben gehad en dat alles goed is verlopen. Voor nu nagenieten van de mooie reis en wie weet tot in de toekomst.

Met vriendelijke groet, Tessa, Van Verre

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Van Verre altijd dichtbij

Verre, exotische bestemmingen bieden ons verrijkende ervaringen. Inzicht in andere werelden en organisaties en nieuwe belevingen.
Het levert ons ook vaak stress op, door juist diezelfde verschillen. Van Verre heeft de meeste stress voor ons opgeheven door het maken van heldere, duidelijke en concrete afspraken en regelingen mbt transfers, hotelboekingen en huurauto 's. Er was backup paraat, de bereikbaarheid was heel goed en de afspraken klopten.

27. februar 2025

Dag Frederik Jan,
Wat fijn te lezen dat wij voor meer ontspanning hebben kunnen zorgen tijdens jullie mooi reis door Latijns-Amerika! We helpen jullie een volgende keer graag weer.
Hartelijke groet, Tamara, Van Verre

Great travel organization

Well organized trips. A lot of freedom to customize trips to your liking. Very friendly and helpful people at the organization who like to think along with you

24. februar 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Thank you for your valuable feedback. We are pleased to hear that you had a great experience. We hope to welcome you again in the future

Kind regards, Floor, Van Verre

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van Verre een top touroperator. Wat is afgesproken qua hotels en…

Wat is afgesproken qua hotels en vervoer klopte helemaal. Chauffeurs waren altijd keurig op tijd.
Alles verliep vlekkeloos. Echt een ontzorgde vakantie.

20. februar 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Bedankt voor de feedback! Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de reis door het prachtige Thailand. Hopelijk geniet u nog een lange tijd na van alle herinneringen die u gemaakt heeft. Wie weet tot in de toekomst voor een nieuwe reis!

Met vriendelijke groet, Chanel, Van Verre.

Betrouwbaar en perfect geregeld

Betrouwbaar en perfect geregeld. Dit was al onze 6e verre reis met Van Verre.

13. februar 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Alweer de 6de reis! Wij zijn heel blij dat we al zo veel mooie verre reizen voor jullie hebben mogen verzorgen. Op naar de 7de!

Reis op maat gemaakt

Reis op maat gemaakt. Prima organisatie en correcte communicatie.

12. februar 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Ik ben blij om te lezen dat jullie zo genoten hebben van jullie reis.
Geniet nu lekker na van de reis.
Hopelijk tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kidsreizen is uitermate geschikt als je met kinderen wilt reizen

Kidsreizen is uitermate geschikt als je wilt reizen met jouw kinderen naar verre landen. Fijne communicatie en duidelijke afspraken die ook worden nagekomen. Wij hebben een prachtige reis gemaakt door Thailand in november 2024. Alles was geregeld, transfer goed en altijd op tijd. Hotels goed en excursies die echt wat aan je reis toevoegen. Ook tijdens je reis staan ze voor je klaar. Wij boeken zeker nog een keer onze volgende droomreis hier.

4. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Bij KidsReizen zijn wij specialist in het samenstellen van privérondreizen op maat naar verre landen mét kinderen. Uit ervaring weten wij immers: er is zóveel meer mogelijk dan je soms denkt! Wij denken altijd in oplossingen, maar vinden het ook belangrijk om een eerlijk en duidelijk verwachtingsbeeld te schetsen. Ons uitgangspunt is: de reis moet voor iedereen onvergetelijk worden. Voor de ouders, maar ook voor de kinderen. Daarom luisteren wij goed naar de wensen van onze reizende gezinnen en maken we een reis die bij ieders wensen aansluit. Wanneer in de toekomst het reizen weer begint te kriebelen, staan wij heel graag weer voor jullie klaar!

Met vriendelijke groet, Christel, KidsReizen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

HET KAN NIET BETER DAN BIJ VAN VERRE REISSPECIALIST !!!Alles tot in de puntjes verzorgd en…

Alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld !! Heel tevreden en aan te raden om het door hun te laten regelen.

6. februar 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Daar doen wij het natuurlijk voor! Zo fijn dat u het naar uw zin heeft gehad. Wij worden hier ook blij van natuurlijk.
Laos en Thailand is ook een mooie combinatie. Hopelijk mogen we u volgend jaar adviseren over een mooie andere bestemming

Met vriendelijke groet, Mariska, Van Verre

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie, interessante en afwisselende reis

Mooie en interessante reis door Thailand. De combinatie van georganiseerde elementen met gids en losse transfers met eigen invulling is een sterk punt van van Verre. Ook de suggesties van van Verre voor aanvullingen op onze eigen plannen bleken erg leuk.
Hotels, gids, vervoer waren alle van goede kwaliteit.

30. januar 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Beste Edwin, bedankt voor de mooie feedback. Ik ben blij om te lezen dat jullie genoten hebben van de reis door Thailand.
Wie weet tot in de toekomst voor een nieuwe reis!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze 17- daagse rondreis Argentinië…

Onze 17- daagse rondreis Argentinië werd (met de door ons gekozen topics) door Van Verre volledig verzorgd t/m binnenlandse vluchten en dergelijke toe. Perfect verlopen. Vlotte communicatie met lokale reisagenten gehad. Aanrader!

29. januar 2025

Beste Karin,

Bedankt voor de mooie feedback! Ik ben blij om te lezen dat jullie hebben genoten van jullie 17-daagse rondreis door Argentinië. Jullie kunnen nu terugblikken op deze mooie reis en hopelijk tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet, Judith, Van Verre

Van Verre reizen een aanrader

Van Verre reizen een aanrader !
Strakke planning en top communicatie ook op je bestemming.
Ze luisteren heel goed naar je wensen !
Kortom .. een aanbeveling

16. januar 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Dank voor de mooie feedback en fijn dat u zo positief terugkijkt op uw reis naar Colombia!
Met vriendelijke groet, Tamara, Van Verre

Noord-Vietnam

We zijn in november 2024 op vakantie geweest naar Noord-Vietnam. Reis was tot in de puntjes geregeld wat betreft accommodaties en vervoer. We maakten 9 dagen gebruik van een persoonlijk gids met chauffeur. Je komt op plaatsen waar er nog maar weinig toeristen zijn. Dit is echt wel een meerwaarde. Een echte aanrader!

7. november 2024

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wat is het noordelijke berggebied van Vietnam toch mooi, en nog niet zo massaal ontdekt door toeristen. Fijn dat het u goed is bevallen om door dit gebied te reizen met privé-chauffeur en Engelssprekende gids. Bedankt dat u dit gedeeld heeft op Trustpilot.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles tot in de puntjes voorbereid.

Alles tot in de puntjes voorbereid.
Wij gaven op voorhand aan welke stukken van Thailand wij wouden zien en hoe lang we op elke plek wouden blijven. Van Verre maakte voor ons een programma dat perfect aansloot bij onze wensen. Hoewel wij relatief laat met onze vraag bij Van Verre kwamen, hebben zij alle moeite gedaan om passende hotels en excursies voor ons te boeken.
Ook toen we ter plaatse een klein issue hadden heeft Van Verre dit samen met hun lokale partner perfect opgelost.
10/10

18. december 2024

Beste Gert,

Ik ben blij om te lezen dat jullie zo genoten hebben van jullie reis door Thailand.
Geniet nu lekker na van de reis.
Hopelijk tot een volgende keer!

Rondreis Molukse eilanden

Van Verre Reizen heeft deze rondreis Molukse eilanden tot een droom reis gemaakt. Werkelijk alles was tot de puntjes verzorgd en zelf konden wij hierdoor alleen maar optimaal genieten. Bij het samenstellen van de rondreis heb ik veel contact met Melany gehad. Mijn vragen en ideeën werden altijd snel en vakkundig beantwoord en het was een fijne samenwerking. Wij zijn nu net 1 dag terug en alweer aan het denken aan een nieuwe reis en deze zou ik zeker weer bij van Verre boeken

6. januar 2025

Beste Karin,
Bedankt voor de mooie feedback! We hebben elkaar telefonisch al gesproken over jullie prachtige en bijzondere reis. Wat ben ik blij om te horen en lezen dat het jullie droomreis was, mede dankzij onze lokale partner en uw gids. Geniet nog na van deze reis en graag tot een volgende keer.
Vriendelijke groet, Melany

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een vakantie om nooit te vergeten

Onze avontuur in Thailand geboekt via KidsReizen, een echte aanrader. We hebben zelf best veel gereisd, dus we hadden alles zelf kunnen regelen, maar nu voelde het écht als een vakantie waar we aan niets hoefden te denken. Alles was geregeld, vervoer stond klaar, excursies waren geboekt. We hoefden alleen op ons blaadje te kijken hoe laat we waar moesten zijn. Zowel wij, als de kinderen hebben enorm genoten. Het was een fantastische ervaring!

6. januar 2025

Beste Sanja, Lesley, Lenn en Sela,
Bedankt voor jullie mooie complimenten. Als reizende moeders hebben wij onze bestemmingen zelf bezocht en delen wij heel graag onze ervaringen met andere gezinnen. Wij proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen, zowel bij de voorbereidingen als tijdens de reis. Op deze manier kunnen onze gezinnen optimaal genieten! En zo te horen is dit bij jullie meer dan geslaagd. Wanneer jullie in de toekomst weer gaan dromen over nieuwe avonturen met jullie gezin helpen wij jullie graag weer bij het organiseren van een nieuwe droomreis.
Hartelijke groeten, Christel, namens het team van KidsReizen

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mooi land. Kijk naar prijs kwaliteit aangeboden accomodaties

Een reis boeken zonder fysiek contact, zou ik nooit meer doen. Van Verre en wij zijn onvoldoende in staat geweest om vraag en aanbod te matchen. Ook was de kennis van zaken rondom de drukte in kerstperiode bij bepaalde locaties voor verbetering vatbaar. We hadden een betere prijs kwaliteit verhouding verwacht.

5. januar 2025

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Wij vinden het jammer om te horen dat u na de vele gesprekken toch nog het gevoel heeft dat wij niet in staat waren om aan uw wensen te voldoen. Wij hebben ons uiterste best gedaan om alles voor u te regelen en u van alle informatie te voorzien. De kerstperiode is wereldwijd een van de drukste reisperiodes en dus meer toerisme op de bestemming. Wij stellen uw feedback met betrekking tot de drukte en kwaliteit uiteraard op prijs en nemen dit mee om ons aanbod te versterken. U bent altijd welkom op ons kantoor voor persoonlijk contact.
Met vriendelijke groet, Van Verre

Mooie rondreis door Costa Rica

We hebben een prachtige, goed georganiseerde, rondreis van 3 weken door Costa Rica gemaakt. E.e.a. was door Van Verre en de lokale agent (Localista) prima aangepast aan het lopen met een rollator. We hebben diverse Nationale Parken bezocht. Met plaatselijke gidsen zie je veel dieren die je zelf niet zo gauw zou ontdekken.

1. december 2024

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Beste Mirjam, wat fijn dat jullie zo genoten hebben en dat jullie met hulp van de gidsen veel van de prachtige dieren hebben gezien!
Met vriendelijke groet, Tamara, Van Verre

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Danique heeft van de bouwstenen Nieuw…

Danique heeft van de bouwstenen Nieuw Zeeland een fantastische reis voor ons samengesteld. Ze luisterde heel goed naar onze wensen, en heeft deze omgezet in een mooie reis. Prettige accomodaties, veel tips voor onderweg en alles klopte. Hierdoor hebben wij in vier weken een goed beeld gekregen van zowel het noorder- als Zuidereiland van Nieuw Zeeland.

19. december 2024

Besvarelse fra Van Verre Reizen

Zo leuk om ook via deze weg mooie woorden van jullie te mogen ontvangen. Fijn dat ik jullie samen heb mogen helpen met deze onvergetelijke reis en jullie zo ook heb kennis mogen laten maken met het prachtige Nieuw-Zeeland.
Met vriendelijke groet, Danique, Van Verre

Læs mere om andre typer anmeldelser.